💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 201
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте Благодаря за рекламата,превода и всичко споделено
Еми добре дошла Диве бързо да свършат неволите
Хареса ми рекламата
https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug/3144714651810592884/

Kivanc is the new face of Hepsi Burada, a large online company with over 12 million users

# 601
Момичета Hug, привет, не успях да пиша днес.....
Сърдечно благодаря за интересните Ви постове!! Flowers Hibiscus
Еми Flowers Tulip, добре дошла скъпа , дано имаш време да минаваш и през нашата тема, особено като почне 2 сезон на Алие. Hands Plus1
Скрит текст:
мисля. че Пепи е надушила, че сте градски и, че сте колежки Wink
Диве, съжалявам за случилите ви се неприятности...

И Терзи е донесла последната новина
Къванч е новото лице на Hepsi Burada, голяма онлайн компания с над 12 милиона потребители.
абе ново 20 Wink, ама щом така е решил....

И Бергюзар е рекламно лице на компанията.

лека вечер!!

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 22:44 от Airra

# 602
Терзи, благодаря 🤗

Айре, наистина ново двайсет.
Леко се притесних. Тези реклами да не се окажат подсигуряване на по дълга почивка, пепел ми на устата 😜
Американките са много експедитивни. Ето какво са публикували.

Нищо не ми говори тази борса, но сигурно е сериозна работа.

Еми, сега ако се окаже, че се познаваме ще падна 😊
Значи този плакат  е свършил прекрасно предназначението си.
Всички, които дойдохте по време на сериала говорят за него.
За втори сезон дали се прави нов?

Да кача и партньорката, че много ми харесват всичките снимки. Страхотна фотосесия. Умеят с Къванч тези неща.

Лека 🤗🤗🤗

# 603
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря! Kiss За пръв път чувам за тази онлайн компания и не схванах за какво иде реч, като е станал новото и лице Thinking А Киво най- добре знае какво и защо прави.
Ей, отдавна не бях попадала ВК  на коментари на нормални хора, най- много ми хареса този на Моника Гелер:
Цитат
Сутринта видях тук коментар за съмнения относно мъдростта на Kъванч. Той ме засегна и искам да напиша отговор, въпреки че вече не мога да го открия.
Каква амбиция трябва да имаш, за да кажеш толкова уверено, че Къванч не е мъдър. Моля ? Човек, достигнал върха на успеха, признат майстор в професията си, уважаван в страната и чужбина като човек, известен с положителните си качества и обичан от милиони заради тях - не е мъдър. Непозната жена завистливо го казва в коментара си към снимката му. По какви критерии го оценява? Тази е някакъв зъл ноунейм. Какво е постигнала в живота? Нищо, пролича от нейния коментар. Върхът на нейната личност е да напише остър коментар за човек, който никога, подчертавам, никога няма да разбере за съществуването и.
Всеки интелигентен човек знае колко трудно е за една знаменитост, чийто живот е под постоянния поглед на репортери, всяка стъпка, всяко решение, всяка негова дума е под лупата на пресата, да спечели уважение, не любовта на публиката, а уважението на своя народ. Къванч го спечели. Образът му на съпруг, баща и гражданин на страната му е просто безупречен. Той е първият, който се притичва на помощ в трудни ситуации, каквито в Турция напоследък се случват не рядко. Тъй като е толкова привлекателен и толкова обичан, намиращ се на върха на успеха и популярността, този човек никога не се е показвал като някой празноглавец. Той никога не обиждал никого, не се държи като зазвездил се грубиян, не е взимал наркотици и никой не може да го обвини в снобизъм. Усъвършенства се в професията си, придобива нови умения, развива своята личност непрекъснато. Избира видове отдих, които продължават да развиват неговата личност. Дори жената, която избра, говори много за това какъв е той. Той не се ожени за някоя от празноглавите жени, които му се весеха със стотици, той избра жена,  доказала се като личност и професионалист. Търпението му за раждането на детето, което толкова дълго искаше, е толкова зряло, че буди единствено възхищение. Начинът, по който се грижи за семейството си, за своя избор, това говори за неговата мъдрост. Това, какъв начин на живот води в страната си, говори за неговата мъдрост. Начинът, по който развива своята личност, как израства в професията си говори за неговата мъдрост.
Но начинът, по който някаква непозната злобна жена се ядосва на Къванч, че не останал вкопчен в образа на любимия й герой и не се е оженил за героинята, измислена за този герой, говори не само за липсата и на мъдрост, но и за нейната умствена изостаналост.
Това е всичко, което исках да кажа.
Хората творят, чакайки АсДев Hands Clap

Пепи, пепел ти на устата за дългата почивка Stuck Out Tongue Closed Eyes Той нали се съгласи за 30 серии на Айлето, защото ще е зает с нов проект догодина, дано не е имал предвид само Организето Thinking
Ето какво намерих за тази онлайн компания в нета Thinking
Цитат
Kıvanç ще бъде новото лице на Хепсибурада.
Това е един от най-големите и най-стари сайтове за онлайн пазаруване в Турция, където сайтът работи повече от 20 години, като предоставя услугите си на милиони потребители.
https://www.hepsiburada.com/
Много хубава фотосесия на Серка, и на мен ми харесват много.
Лека и синеока, дружки! Hug
Ммм ... Heart

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 00:15 от queen_fenka

# 604
Леле, Фени, толкова хубаво написано. Всичко, което мисля, изразено по перфектен начин. Браво на тази жена 👏❤️
Много ми хареса.

Много любим момент.

На вас кой ви е любим ?

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 605
Добро утро, дружки! Hug

Цитат
Kъванч Taтлъту подписа ново рекламно споразумение. Той ще стане рекламно лице на огромната платформа за онлайн търговия HepsiBurada с 12 милиона потребители.

Къванч вече публикува в социалните си. мрежи публикации, маркирани с платформата, потвърждаващи тяхното сътрудничество с HepsiBurada, което заинтригува, че започват нова ера с легендарна личност

Пепче, и на мен много ми хареса този коментар, заради това го споделих. Останах приятно изненадана от адекватните коментари, защото обикновено се лее хейт под снимките на КБТ по адрес на Башак, но и по Киво - колко бил  остарял, колко нямал блясък в очите, колко не играе вече както едно време, и т.н Ми що го гледате тогава бре, като не ви харесва вече след Бехлюл, ориентирайте се към някой по- талантлив Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз не намирам да е остарял, ама хората гледат различно. Е, не може да си остане завинаги на 27, сорри Smile

Намерих едно старо интервю на Ферзан Йозтепек, той казва най-добре само с няколко думи какъв актьор е Къванч:
Цитат
Роден да стане звезда!

Известният режисьор Ферзан Йозпетек, който живее в Италия, но често идва в Истанбул, даде интервю:
"Най-накрая дойде време да направим филм в Истанбул. Имаме страхотни актьори. Например Kъванч Taтлъту. Виждам как той се променя от роля в роля. Знаете ли, мисля, че той е роден актьор. Мисля, че всеки има своя талант. Някой се ражда художник, друг артист, трети певец ... Така, че Къванч се е родил актьор!"

Да ви развеселя от сутринта Stuck Out Tongue Winking Eye

Във ФБ пък прочетох тази много интересна история, не бях я срещала до сега:
Цитат
„SEYIT ve SHURA“.- Нито една истинска история, пренесена във филм, радиото или телевизията, напълно се приспособява към реалността на фактите. Защото? Просто защото референтната история се превръща в продукт и трябва да е апетитна за публиката, която ще я консумира. Радиото, филмите и телевизията носят милиони долари и евро за тези, които инвестират в този свят. В сериала. "Seyit ve Shura", - истинска история, адаптирана от книга, написана от Нермин Безмен, потомка на Seyit - която неволно е допуснала историческа грешка.
Всички видяхме страданието на Сеит от загубата на Осман, неговия по-малък брат. Въпреки това, за изненада на Нермин Безмен, преди няколко години тя получи писмо от сина на Осман - за съжаление предвид напредналата му възраст, след като се свърза с писателката и своя роднина, той почина скоро след това, но даде да се разбере, че Осман, смятан за мъртъв в лодката, е бил спасен от рибар, който го е завел у дома и се е погрижил за него. Осман се възстановява и в принудителното си изгнание се жени за една от дъщерите на своя спасител и има много потомци, един от които е синът, който се е свързал с писателката, и е оцелял до днес. Бедният Сеит умря, без да узнае, че Осман е жив.

Честно казано, на мен всички моменти на АсДев са ми любими, дори и когато се карат, трудно ми е да избера, но все пак може би този. Ако някой се е съмнявал, че любовта на Аслан е само манипулация, чела съм и такива коментари, тук за мен поне всичко е ясно, обича я и още как я обича само! Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 10:42 от queen_fenka

# 606

Привеет и хубав ден!! Heartpulse

Пепи, Фенче, благодаря ви за активността в темата и желанието. Hearts
Скрит текст:
при мен е по-различно, дано ми се наместят чакрите докато започне Алие Hands Pray

И на другите момичета, които пишат- благодаря! Flowers Hibiscus

сайта  на HepsiBurada, / а и Фенка го е сложила/
https://www.hepsiburada.com/
нещо като Амазон или АлиЕкспрес Wink

Цитат
Намерих едно старо интервю на Ферзан Йозтепек, той казва най-добре само с няколко думи какъв актьор е Къванч:
Hands Plus1

Джаки Hug, надявам се не ми се сърдиш, че те накарах да гледаш МХ, въпреки тъжния край си заслужава. И Сблъсък е много хубав серал, но и неговия финал ........

Фенче Kissing Heart, и на мен ми хареса коментара за Къванч!! Hands Plus1
М/у рускините си има и много трезвомислещи и интелигентни фенки.
На хейта не обръщам внимание, ама хич.

една компилация от АсДев сцени, на който му се гледа.....

......................

В отговор на коментар, че би било по-доминиращо и по-добре като майка, ако тя беше тази, която говори в рекламата.
Тя каза: „Много благодаря, но аз не съм актриса и това е достатъчно“

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 16:12 от Airra

# 607
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Трябваше да изляза по работа в най -голямата жега и в момента се чувствам като в нокаут.

Малко АсДев за настроение.

Аааааа, Айре, намествай ги бързо 😜 За добро или лошо всичко минава и хубавото, и лошото.

Фени, много интересна статия за КСШ. Надписът филма/сериала е по действителен случай винаги буди интерес, но наистина много рядко се случва филм да надмине книга. Макар че на тази психоложката или психиатърка книгите се превърнаха в хитови сериали, нито книгите ми харесаха, а сериалите, които гледах по тях пък нямаха почти нищо общо с книгите. Чудя се дали няма все пак да изчакат Къванч за Краля.
И аз не искам дълга почивка, та той сега е в най- добрия си период, достатъчно опитен, но и достатъчно силен да се раздава максимално.
Както Благи беше написала може да си позволи да избира, но според мен е много по важно да намира или да му се предлагат сценарии, които да бъдат предизвикателство за него. Честно казано, чисто егоистично искам да снима дизи, но смятам, че лично за него е много по добре да се обърне повече към киното.

Фени, оооо тази сцена е неповторима. Това е също един от талантите на Къванч, който много, много обичам. Винаги да намира свой специфичен почерк да изиграе определени моменти по различен начин, в различните сериали.

Да не повярва човек колко мразя да пиша, пак се улях.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 608
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes ще се наместят, няма къде да ходят Flowers Four Leaf Clover Hug Много ми хареса какво е отговорила Башак, умна жена Heart
Пепи, абсолютно!
Цитат
Това е също един от талантите на Къванч, който много, много обичам. Винаги да намира свой специфичен почерк да изиграе определени моменти по различен начин, в различните сериали.
Скрит текст:
Ох, страшна жега е навън, а ние сме на театър тази вечер с ММ. Не ми се мърда навън, но толкова отдавна не сме ходили в Народния, пък и децата са ни купили билетите / на дай боже! бъдещата ми снаха, баща и играе в представлението - "Животът е прекрасен" / та няма как ... Иначе много ми се ходи, ама ако може да се телепортирам директно вътре Smile
Какво са споделили приятели - колеги за рекламата :

Цитат
Седеф Авджъ: Най-големите поддръжници на бъдещите герои, моите скъпи приятели Къванч и Башак.

Цитат
Еда Едже: Докосна сърцето ми

Цитат
Гонджа: Страхотна работа, Къванч, Башак и Молфикс, браво на всички!

Цитат
Mюждe Узман: Като човек, роден преждевременно, подкрепям с цялото си сърце проекта за социална отговорност на Molfix, в който взеха участие Къванч и Башак. Поздравления!

Хубава вечер! Hug

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 17:18 от queen_fenka

# 609
Фени, малко ти завидях. Последно ходих в Народния преди ковида.
 Но жегата днес я усетих с пълна сила.

Много хубави отзиви за рекламата. Стана ми интересно, че Молфикс следват само Къванч и Башак и още три техни страници.
А рекламата е гледана повече от трейлърите и на най-известните сериали 😊
Айре, аз съм ползвала другата турска турска онлайн платформа Трендиол, но нищо не пречи и от тази да се възползвам 😜 Трябва да проверя дали продават продукти на Мави, защото в Трендиол избора не е много голям.

Докторът си е спомнил миналогодишната среща. Какво момченце е тук Къванч.

И наш стар познайник

Ако някой си харесва обиците на Серенай, отново са налични.

Скоро нищо не съм правила 😜

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 610

Привеет!! Hug

Пепи, Фенче, благодаря ви за споделеното!!
Цитат
Докторът си е спомнил миналогодишната среща. Какво момченце е тук Къванч.
щото е без брада Wink
Фенче Kissing Heart, как беше театъра?

Една майка е споделила снимка с >Това е моят преждевременно роден (28 седмици) герой.
Рекламата докосна сърцето ми. Хубаво е, че някой се сеща за нас. Благодаря ти Къванч, лъвът на лъвовете 🦋

https://twitter.com/smynpzrl/status/1679208566605901841

харесах си и това клипче......

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 12:00 от Airra

# 611
Привет, момичета HugHugHug

Айре, сложила си кафето , от мен разхлаждаща напитка за топлия ден

И рецепта от новата ми играчка Джи Пи Ти

[
Скрит текст:
2 / 2

Ето една разхлаждаща рецепта с пъпеш:

Съставки:

4 чаши нарязан пъпеш без кората
    1 лимон, изцеден
    10-12 мента листа
    2-3 супени лъжици захар или според вкуса
    Лед

Инструкции:

Поставете нарязания пъпеш в блендер или кухненска машина за блендиране.
    Добавете изцедения лимонов сок и мента листата.
    Започнете да блендирате на средна скорост, докато сместта стане гладка и без големи парчета пъпеш.
    Постепенно добавяйте захарта според вкуса и продължете да блендирате за още 1-2 минути.
    Ако желаете по-гладка текстура, можете да прецедите сместта през сито, за да премахнете фибрите.
    Поставете сместта в хладилник за около 1 час, за да се охлади.
    Преди сервиране, добавете ледове към чашите и налейте пъпешовата смес върху ледовете.
    Гарнирайте с няколко свежи мента листа и насладете се на свежия и разхлаждащ вкус на пъпешовата напитка.

Тази напитка е освежаваща и идеална за лятото. Можете да промените количеството на захарта според вкуса си и да добавите по-малко или повече лимонов сок, ако желаете по-кисел или по-сладък вкус.

Фени, и аз чакам отзиви. Сега прочетох, че Камен Донев напуска представлението , но снощи е бил , предполагам ?

Айре, не мога да кача отзивите , които прочетох в ИГ , наистина имаше много трогателни.

Хубав ден ви желая и се пазете .

# 612
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Сутринта, тъкмо бях започнала да пиша и сина ми се обади, че отива до офиса и ще ме закара при татко. После ми каза да го чакам да ме върне обратно, да не ходя по  жегата и едва сега имам възможност да се обадя. Театърът беше супер, посмяхме се, а Камен Донев беше, да. Страхотен актьор е, но и другите са много добри.
Радвам се, че хората харесаха рекламата и благодарят на КБТ за нея.
Нищо ново няма, та да споделя това, което сутринта бях започнала, но не довърших.
Да ви припомня впечатленията на Нермин Безмен от Къванч, преди снимките на КСШ.
Скрит текст:
" Новогодишната нощ ... тази нощ за мен винаги е пълна с някаква тайнственост. Това е такава нощ, която ти дава надежда. Нощ, в която ние молим висшите сили и милост за нас, мечтаем да ни се сбъднат  най-смелите желания. Нощ, в която ни се изпълнява това, на което не сме се надявали и не сме очаквали ... В тази Новогодишна нощ, животът ми поднесе съвършено неочакван сюрприз. Аз празнувах с моите най-близки хора - семейството ми и моите любими приятели. И точно в този момент, когато аз посрещах моите гости, се случи чудото. Осъществи се една моя отдавнашна мечта. В продължение на много години , от 1992 г. аз си казвах : Веднъж! Ах, само веднъж ! Всяка нова година аз си пожелавах това и ето, то най-накрая се случи. Целувки, прегръдки, смях - всичко замря ... всички ние замръзнахме и се втренчихме в екрана на телевизора ... Сякаш времето се върна назад, ние се озовахме в далечната 1916 год. в Санкт Петербург на Новогодишния бал. Легендарната любовна история оживя на телевизионния екран. По средата на балната зала танцуваше валс прекрасна двойка . Те едва се бяха опознали един с друг, бяха още плахи и неуверени, но във всяко свое движение личеше такава очевидна страст и сила на любовта, че ние не можахме да се откъснем поглед от екрана.
Те се върнаха ... върнаха! С труд сдържах сълзите си, затаила дъх следях какво се случва на екрана. Това бяха моя дядо Курт Сеит и неговата любима Шура. Звуците на прекрасната мелодия затихваха, връщайки ни в реалността.
"  Къванч се оказа истински Курт Сеит, Фарах е точно твоята Шура от книгата ти, това е някаква магия , великолепно!" - такива възгласи се разнесоха секунди след края на фрагмана. А аз все още се намирах в далечната 1916 г. в непознатия ми Санкт Петербург. Моят скъп дядо, чиято снимка в униформа на офицер от Царската армия стои на бюрото ми от ранна детска възраст, отново бе пред мен. Той "оживя" в този прекрасен валс, напомни ми всичко, което са ми разказвали за него през годините. Дълги години се държах далече от всевъзможни телевизионни проекти, сериали и кино. Аз пазех тази история като зеницата на окото си, това е една много лична история, идваща от глъбините на сърцето, трогваща душата и затова за мен тя беше неприкосновена. Аз не бях показвала и една дума от нея на никого , всяка буква, всяко чувство, описано в нея , беше частичка от моята душа, която аз не можех да споделя. И до сега не мога да разбера  как продуцентската компания "Ay Yapim" успя да ме убеди да покажат моето творение. Те успяха да ме убедят, че е дошло време да покажат на екрана легендарната история на моето семейство и аз им повярвах. Сега разбирам колко правилно е било това мое решение. Първото ми запознанство беше с Керем Чатай, който ми обеща, че няма да снима комерсиално кино. След това се срещнах и със сценаристката Едже Йоренч, която ме увери, че ще се постарае да разбере всичко, което аз съм вложила в моя роман , всички мои чувства и мисли. След което, запознавайки се с целия отбор, работещ над проекта, се убедих окончателно, че съм поверила " своето дете" в надеждни ръце и в мен не остана никакво съмнение. Къванч Татлъту ми каза : " Аз искам лично от вас да чуя тази история . Това е много важно за мен." От цялото си сърце казах " Да " и си помислих вътрешно за себе си, че аз няма да загубя своя дядо. И бях права. След 5 минути пред мен вече не стоеше Къванч, а възкръсналия от 1916 г. мой дядо Курт Сеит.
Когато за пръв път се срещнах с Фарах, аз се стараех през цялото време да видя в нея чертите на любимата на моя дядо негова Шура. Когато поговорих с нея, си помислих : " Това ще бъде много добра Шура - страстна, топла, не много високомерна и при това елегантна и безкрайно женствена.
Гледайки Къванч в промеждутъците между снимките, усетих, че времето се е върнало обратно ... Млад красавец в униформа на офицер от Царската армия, с помръкнало лице ... Той, както и Фарах , преди да започнат снимките беше прочел няколко пъти моя роман. Къванч ми призна, че тази книга е оставила у него неизгладимо впечатление ... Сподели ми : " Никога до сега не ми се е случвало да играя такава роля, но аз винаги съм мечтал да изиграя именно такъв образ"
Всяка една негова мимика, жест, изражението на лицето - всичко говори затова, че той е създаден за тази роля. Разбира се, аз исках сама да се убедя в това, като видя играта му със собствените си очи. Аз честно му казах за това, обясних му, че е много важно за мен, той да успее да предаде моите чувства. Защото, колкото и хубаво да си изиграе ролята, аз не бих искала образа на Курт Сеит да не съответства на реалния образ на моя дядо. Това много би ме огорчило, но Къванч ме разбра от половин дума какво искам да му кажа. Той искаше да чуе тази история лично от мен, за да предаде вярно образа на моя дядо. След тези негови думи си помислих , че аз няма да загубя своя дядо, напротив, ще си го върна. И се оказах права ...след 5 минути пред мен вече седеше не актьорът КТ, а моя дядо ... това беше много странно чувство, та дядо ми сега беше много по-млад от мен ...Но, какво да се прави! Когато пътешестваш във времето, трябва да си готов и на тези сюрпризи.
Аз се запознах с Къванч много години по-рано, на конкурса " Best Model " Минаха години и чувах, че е станал много популярен. Но аз никога не съм гледала сериали, затова и не знаех за неговата огромна слава. Този човек стана важен за мен, когато беше утвърден за тази роля. от този момент аз започнах да се интересувам кой е той, какво представлява, какъв актьор е и т.н. Но сега, когато пиша тези страници, аз знам наистина колко силно популярен е той . Прочетох стотици хиляди възторжени отзиви за неговата актьорска игра и сега разбирам, колко ни е провървяло, че именно той ще пресъздаде на екран образа на Курт Сеит. Къванч направи всичко, за да се вживее в образа на Курт. Той се промени напълно както външно, така и вътрешно. Даже наддаде малко килограми, които беше загубил за предишна своя роля. Уверен в себе си, безкомпромисен, познаващ вкуса на живота, и видимо потънал в своя персонаж, КТ на снимачната площадка ми напомняше истински принц, герой от детските приказки. Стремежът на Къванч да пресъздаде реалния образ на своя герой , независимо от това, че той много е достигнал в своята професия и е завоювал такава популярност и известност, много ме впечатли. Той отново и отново искаше нови дубли, за да изиграе идеално тази или онази сцена. Преди снимките на епизода, в който Курт и Шура танцуват валс, актьорите часове наред репетираха танца. По време на бойните сцени в Карпатите,/ newsm78 може би Картепе ?/ Къванч показа колко истински е овладял ролята си - неговият поглед, пълен с болка и смъртна умора, когато конят се изви под него на два крака ... и другият поглед, пълен с любов, в сцената с валса с Шура, когато времето наистина спря само за тях двамата ... това беше точно Курт Сеит! Аз мисля, че моя дядо може да се гордее с Къванч.
Когато видях Къванч по време на снимки на сцената, в която Курт Сеит излиза от кома, отваряйки очи , аз разбрах, че пред мен оживя именно този миг от живота на моя дядо, който преди няколко години писах със сълзи на очите. Курт Сеит оживя! Да, той сега несъмнено е в друго тяло, но без съмнение това беше той! Когато описвах тези събития, които се е наложило да преживее моя дядо, аз се сблъсквах с това, че не ми достигаха думи, за да опиша цялата тъга, цялата безнадежност на неговото положение. Невъзможността да му помогна, да облекча неговата участ ме нараняваше. Сега, гледайки Къванч, аз изпитах същите тези чувства.
Аз вярвам, че у този великолепен екип - продуценти, сценаристи, режисьори, актьори, актриси и другите професионалисти, които стоят в сянка на кинокухнята - който работи сега над сериала Курт Сеит и Шура - всичко ще им се получи! Това ще бъде прекрасен, трогателен, емоционален и романтичен филм."
Както и на едно момиче, присъствало на снимките
Скрит текст:
“ Здравейте, всички ! Днес се сбъдна мечтата ми - видях всички, с изключение на Седа Гювен- тя не участваше в тази сцена. Снимките бяха на Витебската гара - бяха засипали перона с пясък, за да не се вижда асфалта. Масовката беше от руснаци, но аз, разбира се, гледах отстрани. За мен най- важно беше да видя Киво .... и го Видях  ! Беше буквално на 1 м. от мен. Фарах е много симпатична и мила, но пушеше през цялото време. Видях и онзи актьор- как му беше името, нещо с О или У. Той беше с боти , с тънка подметка и аз веднага си спомних “Ирония на съдбата“ А режисьорката - много е мъничка, колкото мен е на ръст. На няколко пъти ме молиха да се отдръпна, но преди това ме питаха, дали не съм от групата, която е за снимките . Екипът качиха на стари, едновремешни вагони - 5 или 6.Локомотивът пушеше, все едно се кани да отпътува. Войниците по няколко пъти се качваха на вагоните и всички им махаха и се прегръщаха.На перона лежеше купчина стари куфари, с метални катарами.
Момичета, на живо е още по- хубав, отколкото на екран и значително по- строен, Къванч беше облечен в шинел, без фуражка - пази си явно прическата Smile После си сложи фуражката. Когато пристигнах на снимачната площадка, всички отидоха да обядват, с изключение на Киво и Фарах.
Къванч е много строен и красив, въпреки брадата.Лицето му е слабо, с фини черти. На екран изглежда по- едър някак си. Даже и не мога да си представя как е изглеждал, докато е снимал Сънят на пеперудите, след като в момента е толкова слаб, а там беше съвсем изпосталял, при положение, че и камерата качва няколко кг. Всички бяха с дрехи от онова време, но главните герои, бяха с по- красиви облекла. Това е в общи линии. Изобщо нямаше никаква възможност за снимки, но аз съм много щастлива, че успях да видя Кивасик !  Wink Казват, че на снимачната площадка той е душата на компанията и е така , постоянно се шегува, разсмива всички. И така - момичета, мечтайте ! Мечтите се сбъдват ! Засега нищо повече не мога да си спомня.
Източник: Людмила Морева“
Киво и Мелиса в ЗП бяха много сладки!

TOP 50 Socipol Points

Цитат
💙Kivanc Tatlitug, the only Turkish Actor to be the Advertising Face of Five Brands at the same time.💙
💙Kivanc Tatlitug, единственият турски актьор, който е рекламно лице на пет марки едновременно. 💙

Навън все още е ужасно топло. До довечера. Hug
Милички, вижте какво ви носяяя! Heart Много благодаря на преводачките! Flowers Bouquet
ПРАЗНИК НА ВЛЮБЕНИТЕ - ФИЛМ с бг. превод. С участието на Къванч Татлъту.
https://cloud.mail.ru/public/WGrs/HQMSxdAVU
https://my.mail.ru/mail /evavili/video/3/598.html
https://archive.org/details/2022- ..

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 18:05 от queen_fenka

# 613

Милички, вижте какво ви носяяя! Heart Много благодаря на преводачките! Flowers Bouquet
Скрит текст:
ПРАЗНИК НА ВЛЮБЕНИТЕ - ФИЛМ с бг. превод. С участието на Къванч Татлъту.
https://cloud.mail.ru/public/WGrs/HQMSxdAVU
https://my.mail.ru/mail /evavili/video/3/598.html
https://archive.org/details/2022- ..
Фенче Kissing Heart, нещо май все пак те е напекло днес Wink
нали преводачките сме ние?
радвам се , че си се разнообразила с театъра!!
Пепи, опасна си Wink
Цитат
И рецепта от новата ми играчка Джи Пи Ти

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 20:22 от Airra

# 614
Айре Heart Eyes вярно ме е напекло яко, направо се залях от смях, много съм зле Stuck Out Tongue Closed Eyes Ами като не помня вече какво сме превеждали, знаеш ли как се зарадвах ? Луда работа
Цитат
радвам се , че си се разнообразила с театъра!!
Да, благодаря! Kiss А и още повече, че сме хванали последното представление с Камен Донев.

Лека вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт