Еми добре дошла Диве бързо да свършат неволите
Хареса ми рекламата
https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug/3144714651810592884/
Kivanc is the new face of Hepsi Burada, a large online company with over 12 million users
, привет, не успях да пиша днес.....
, добре дошла скъпа , дано имаш време да минаваш и през нашата тема, особено като почне 2 сезон на Алие. 

, ама щом така е решил....

благодаря!
За пръв път чувам за тази онлайн компания и не схванах за какво иде реч, като е станал новото и лице
А Киво най- добре знае какво и защо прави.

Той нали се съгласи за 30 серии на Айлето, защото ще е зает с нов проект догодина, дано не е имал предвид само Организето 

, надявам се не ми се сърдиш, че те накарах да гледаш МХ, въпреки тъжния край си заслужава. И Сблъсък е много хубав серал, но и неговия финал ........
, и на мен ми хареса коментара за Къванч!! 

благодаря ви за споделеното! 
ще се наместят, няма къде да ходят
Много ми хареса какво е отговорила Башак, умна жена 

, как беше театъра?

благодаря за споделеното!
Сутринта, тъкмо бях започнала да пиша и сина ми се обади, че отива до офиса и ще ме закара при татко. После ми каза да го чакам да ме върне обратно, да не ходя по жегата и едва сега имам възможност да се обадя. Театърът беше супер, посмяхме се, а Камен Донев беше, да. Страхотен актьор е, но и другите са много добри.
може би Картепе ?/ Къванч показа колко истински е овладял ролята си - неговият поглед, пълен с болка и смъртна умора, когато конят се изви под него на два крака ... и другият поглед, пълен с любов, в сцената с валса с Шура, когато времето наистина спря само за тях двамата ... това беше точно Курт Сеит! Аз мисля, че моя дядо може да се гордее с Къванч.
После си сложи фуражката. Когато пристигнах на снимачната площадка, всички отидоха да обядват, с изключение на Киво и Фарах.

Много благодаря на преводачките! 
Много благодаря на преводачките! 

, нещо май все пак те е напекло днес 

Ами като не помня вече какво сме превеждали, знаеш ли как се зарадвах ?
А и още повече, че сме хванали последното представление с Камен Донев.

Препоръчани теми