💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 858
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Страхотно видео от снимките за списанието на Серенай.
https://www.instagram.com/reel/CupX-jKoMYf/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Моите адмирации 👏👏👏

Имам още да пиша, някой да ме покритие, че сега не мога.😜

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 23:23 от pe04

# 616
Покривам те, Пепи! Kiss

# 617
Фени, не си сама... Аз вместо сол да сложа в таратора сложих сода.🤣🤣🤣
В крайна сметка направих предложения сок от Джи Пи Ти , ами препоръчвам ви го.
Айре, голяма играчка си е, препоръчвам да го видиш, много време може да спестява. Хубавото е, че има и ограничения. Питах за лекарство за главоболие, направо ме прати при личната, това ми хареса. Но пък може да ти предложи храни и рецепти за жегата като му напишеш какви продукти имаш.
Страшно много ми хареса това видео със Серенай. Не е случайно, че нея са я избрали да представи бижутата на Булгари. Сигурно и да имам възможност не бих носила такива, което не пречи много да ми харесват.

Още не е минал деня, та да честитим рождения ден на Селчук Йонтем и на мама Нуше/ така и не и научих името/

Една интересна  и много вярна карикатура.

Кажете ми тази жена Гизем Казил каква роля играе точно в сериала. На профила и пише сценарист и режисьор.

И понеже стана въпрос за преводи, нещо за Задушаване/Телец ще има ли ?

Лека, с нашите прекрасни АсДев ❤️

# 618
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Честити да са Селчук и мама Неше! Flowers Four Leaf Clover
Stuck Out Tongue Closed Eyes Не, не, мойто е просто ... нямам думи! Blush
Цитат
Фени, не си сама... Аз вместо сол да сложа в таратора сложих сода.🤣🤣🤣
Превод ще има ... някой ден
Цитат
И понеже стана въпрос за преводи, нещо за Задушаване/Телец ще има ли ?
Серка Heart

Благи, напредваш ли с Кузейката ?

Имайте хубав ден! Hug

# 619
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Малко музика от Семейството , за настроение и припомняне, че май всички изпушихме на жегата.

Един много хубав коментар, който прочетох за " Празникът на влюбените" във Фейсбук, надявам се дамата да не се разсърди Heart

Напротив-това е филм с голямо послание,с дълбок замисъл-родител,който е забравил родителските си задължения,докато си е живял живота,болката на детето му от отсъствието на баща му ,докато е израствал---и накрая ПРОШКАТА,ВЕЛИКАТА ПРОШКА,КОЯТО Е ИЗЦЕЛЕНИЕТО НА ВСИЧКИ НАШИ,ЧОВЕШКИ БОЛКИ..И Къванч пресъздаде тази дълбока емоция по най-впечатляващият начин.Този филм се гледа с душа..

# 620
Хелоу!! Hug
от мен лимонада....и морски КуДже.

Пепи, май Wink
Мерси за всичко, което си постнала!! хареса ми видеото със Серенай!
и коментара за филма Hands Plus1
Цитат
Кажете ми тази жена Гизем Казил каква роля играе точно в сериала.
нямам представа, а и не ми се търси....
Преводите също са с голям въпросителен за сега.....
карикатурата с коня я знам, много е яка!

Фенче Kissing Heart  Laughing

Башак се е снимала с мениджърката на Къванч.

от сериалите, които повтарят, ЗП е с най-висок рейтинг.

# 621
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Да, и аз харесах този коментар, в отговор на една госпожа, дето го гледала 20 минути и е решила, че филма е тъп Worried Да, този филм действително не е за всеки, наистина трябва да се гледа със сърце и душа, за да се разбере и оцени. Поне да беше я заинтригувало майсторството на Къванч и Сетар да играят и без думи тази госпожа ако не друго, но явно и това не и е било интересно ...
Айре Heart Eyes благодаря и на теб за споделеното! Kiss Къде ли са нашите КБТ в тази жега ? Дано са още на морето, не в Истанбул. На есен ще видим едни АсДев с хубав тен, ще са още по - привлекателни Heart

МАВИ се изложиха тази година ... наистина ли няма да има реклама ? Thinking

В архива намерих това стихотворение, което си ни споделила в далечната 2014 година, много ми харесва и на мен, затова ще го споделя Hands Plus1
Скрит текст:
Не ме отлагай. Нямаш капка време
 една любов на пътя да подминеш.
Животът свойта дажба ще си вземе.
Ще се усмихнем. И ще се разминем...
А после ще сме мигове пропуснати.
Какво изобщо е могло да бъде?...
Не ме отлагай. Измълчани чувства
 звучат като измислена присъда...
Дали умея топло да прегръщам,
дали с едничък поглед съживявам?
Дали при теб безпътна ще се връщам,
и винаги в съня ти ще оставам?
Отложиш ли ме – как ще разбереш
 дали съм скитница или съдба?
А времето? Не можеш да го спреш.
Но можеш да го скриеш в любовта...
И после няма как да се разминем,
защото всеки ще си е на мястото.
Отлагай бъдеще. Прескачай минало.
Единствено не се отлага щастие.
Мира Дойчинова
и малко стари снимки с фенове, като няма нови

И на края и от мен тези мои любими сладури Heart

Не се учудвам за рейтинга на ЗП, нищо, че е най- стар от всички.
Първото промофото от "Бихтер". Не мисля, че по онова време са носили слънчеви очила и такива тоалети Thinking

Бехлюл е убиец с тези мустачки Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 18:30 от queen_fenka

# 622
Фенче, това промо фото ми прилича на времето от 30-те години на миналия век.
Здравейте момичета 🍀

Екипът на "Семейството" вероятно ще бъде на снимачната площадка през първата седмица на септември, което означава, че 2-ри сезон ще бъде излъчен едва около средата на октомври.

# 623
Здравей Мире, благодаря за споделеното! Kiss Не зная от кои точно години ще е филма, ама със сигурност ще е от началото на 19 век, та се чудех носили ли са тогава слънчеви очила в Турция Thinking Както и да е, не е важно.
Не вярвам Семейство да започне чак средата на октомври, няма да им стигне времето, а доколкото разбрах, трябва да свърши към края на годината, кога ще ги дадат тези 17 серии ? По-скоро си мисля, че ще започнат средата на септември, но ще видим. Доколкото четох, само Серка ще се появи малко по-късно заради сериала и.
Вижте какви снимки е споделила една фенка на КГ, обиколила е всички места, където е сниман.

Истанбул Heart

Хубава вечер с любима песен Heart

# 624
Радвам се ,че се намърдах тук мълчешком, но да видя синеоки ,красиви турци, съвременни нрави, облекла, че ни ги представят едни....  Че и  филми почнах да гледам,  с благодарност на преводачките и субтитрите. На сериали още не съм зарибена,   все още...

# 625
Добре дошла, Боряна 😊

За нас нашия синеок красавец си е най...но не само красив, а и много талантлив.

Кои филми си гледала? За сериалите.... може скоро да се "зарибиш"😜

Мире, благодаря за информацията 😍. Лично мен така ме устройва перфектно, ама някак си искам да почне и по-рано. Фени, и ти си права. По груба сметка ако почне средата на октомври трябва да свърши някъде около март. Сега поне знаем, че за сега снимките на ОР2 са отложени, но не вярвам Йелмаз Ердоган да си остави проекта така.... ще видим какво ще стане. От друга страна и Серенай, и Нур Сюрер, и Неджат Ишлер снимат в момента, така че за тях ще бъде добре, особено за Нур Сюрер.
Айре, мениджърката на Къванч може да им е на гости или да съчетае приятното с полезното и да уточнят бъдещите творчески планове на Къванч.
Снимка на Башак от снощи.

И как пък никоя от нас не отрази новината, че Къванч ще спечели 60 млн.  тур лири от двата нови договора за реклама. Щом му предлагат сигурно има защо.
Сетих се за това, което беше написала рускинята.
Днес много информация излезе за ЗП. Това, че продължава да води в рейтинга не престава да ме изумява, но то и затова се казва класика, поколението зрителите се променя, но класиката винаги е на мода.

Диве, оправихте ли се вече?
Драсни два реда 😊

Лека и прохладна вечер 🤗🤗🤗

Аз ще изчезна за няколко дни, но имам ли възможност ще пиша.

# 626
Добро утро, дружки! Hug

Бор_яна, добре дошла! Flowers Four Leaf Clover Стана ми интересно кои филми си гледала ?
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Сега, като те прочетох, възможно е наистина да започнат чак октомври снимките на Семейство, ако снимките на проектите на Серка, Нур и Нежат не са свършили, няма как да снимат без цели трима най-важни за историята образи Thinking Все пак се надявам да не е вярно, много чакане още ни предстои тогава Cry

Какво да споменавам колко пари ще вземе Къванч за рекламите, колкото толкова, той си заслужава всяка лира.
Пожелавам ти приятно изкарване там, където отиваш, почини си добре!
Няма нищо ново, затова продължавам със спомени:
какво беше споделил преводачът Евгений Емерзлой в Курт Сеит и Шура за Къванч
Цитат
" Той не се звездее, с него можеш да разговаряш съвсем спокойно, въпреки своята популярност се държи като съвсем обикновен човек, с него можеш да се шегуваш, да говорите на всякакви теми, които не касаят личния му живот,е, разбирате как е. Но, когато той не е в настроение или нещо в процеса на снимане не е както трябва ... по-добре не го закачайте. Особено по време на работа, той е толкова съсредоточен, понякога разбира се се бъзика, както и всички останали актьори по цял свят, но това никога не се отразява на работата му, към нея той се отнася много сериозно. А толкова е харизматичен и открит ... понякога се закача с другите актьори , с Биркан, както всички мъже се закачат, те се опитват да се ударят един друг с ръка, с крак, показвайки на какво е способен всеки, но всичко това в рамките на шегата, между тях има много добри отношения. На Къванч Русия много му хареса, той разбира се сподели, че не за първи път идва в толкова красив град като Санкт Петербург, но много му е харесал. Двамата с Биркан са за пръв път в Русия. За Ермитажа не разбрах, знам, че Биркан не го е виждал още, защото ме попита какво може да се види там, какви експозиции има. Единственото, което ги смущава е времето и пълното отсъствие на слънце на нашето небе. Когато те пристигнаха, Питер ги посрещна много хладно. Те споделиха, че от 15 градуса са се озовали на - 20 градуса само за няколко часа, а първите им снимки били на улицата и се е налагало да снимат на студа по 10 часа на ден. Аз тогава още не бях на работа , но слушах какво е било от целия снимачен екип и от всички актьори - и руски и турски. Така, че знай уважаеми зрителю, през какво е трябвало да минат всички участници в снимките, за да създадат за теб този проект."

http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura

Цитат
My friends, you are wonderful. I thank all of you of voting me for this important, super award. I sent you my love and a big hug. We will see each other. I wish I could be next to you.
Приятели мои, вие сте прекрасни. Благодаря на всички вас, че гласувахте за мен за тази важна, супер награда. Изпращам ви моята любов и голяма прегръдка. Скоро ще се видим. Иска ми се да съм до вас.
Хубава събота, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 14:17 от queen_fenka

# 627
Здрамейте Благодаря за споделеното

Башак е била на парти на Prada

Burak Deniz ,Nesrin Cavadzade,Birce Akalay,Fırat Çelik,Başak Dizer

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3147358823076669103/

# 628
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за поддържането на темата!!!

Малко да върна лентата с Къванч.

При мен има още за поправка, но най-важното цинкулира.

Приятни занимания, дружки!!!

# 629
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря за снимките на Башак, хареса ми. Ще се окаже, че снимките от Италия, където беше отбелязала Прада не е било случайно.

Диве, благодаря.😊

Фени, благодаря и на теб, че припомняш нещата от архива.
Лято е и така ще го караме по лежерно.

Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт