💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 849
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета!

С малко закъснение, но с огромно удоволствие ви поднасям сутрешното кафе, за да ви благодаря за радушното посрещане.
     Съжалявам, че не успях да намеря нищо ново за Киво, но вие улавяте новините в движение и успявате да ги отразите в темата. Чета ви с интерес. Всичко, което публикувате е интригуващо и интересно.
     Бъдете здрави, усмихнати и все така добронамерени и всеотдайни!
     За настроение - един красавец, пленил сърцата на милиони фенове:

# 631
Дами, чудих се какво съм сбъркала, асоциирам турските филми  с групата и не се усетих ,че е за фенове на един актьор, че тръгнах от тук да търся  турски филми и  намерих група на преводачи. Извинявам се.  А Кавънч го знам отдавна , още нямах нет, от телевизията и  съм впечатлена от него като актьор ,сега виждам и  друга страна, човешката , битовата , от постовете ви за живота му. ще продължавам да чета,  по-малко да пиша , докато не съм сигурна какво  и къде съм. И да гледам филми.

# 632
Добро утро в неделя, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Терзи, благодаря! Kiss Башак е страхотна! Two Hearts

Цитат
Снощи бранд Prada организира парти във Villa Machakizı, за да отпразнува откриването на техния магазин в Yalikavak Marina Bodrum. На партито присъстваха Бирдже Акалай, Бурак Дениз, Несрин Джавадзаде, Башак Дизер Татлъту и Фират Челик, които бяха облечени в лятната колекция на Prada.
Еми, благодаря за всичко, което си споделила! Kiss Страхотни гифки и кафе си ни донесла! Покри се нашето момче, няма какво да обсъждаме, но добре, че си имаме богат архив, та винаги можем да си припомним някои неща.
Бор_яна, няма проблем, пиши винаги, когато имаш желание. А щом харесваш Къванч на 1 стр. има няколко филма с него, които си заслужават да се изгледат.
Днес РД празнува нашата Лейла, да е жива и здрава! Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet

Диве, дано скоро поправите всичко, за да функционират и по-неважните уреди. Страшни неприятности са ти се струпали на главата, но нали вие сте добре, това е важното! Two Hearts Благодаря за прелестните кивчета! Kiss
Малко стари и от мен

Пепи, лятото е винаги така ... Лошото е, че явно ще продължи сушата в темата чак до октомври Worried
А нашите хора явно все още са на морето, нека си починат добре.
Хубав ден ви пожелавам, макар и горещ! Hug

# 633

Привет!!
Еми Hug, радвам се, че си наминала с това страхотно кафе и гифчета.!! Blush
Пепи, да лежерно ни е...особено в тия жеги Head Band на теб приятно изкарване!!
за хонорарите на Къванч-въобще не обичам да пиша на тая тема...
Терзи Hug, Диве Hug
Фенче Kissing Heart, много ме разчуства със стихотворението, което припомни..... от един млад талант.
а от снимките от КГ- най-много ме впечатли промяната в къщата.
Гледах, че вчера поздравяваха Джанан/не, че е толкова важно/ да е жива и здрава!!
Както и този наш партньор, също да е жив и здрав!!

.................

лека и прохладна/колкото може/ неделя!!

# 634
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за написаното!!!
Пак съм на лентата с Къванч.

Такъв богат избор ни е предоставил,
че се чудя кои кивчета да сложа.

Няма момент, който да не е впечатляващ!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 635

Морски привет, момичета 🤗🤗🤗

Прочетох, че Серенай била с перука, но нещо не им вярвам.
За начало на септември ще й порасне точно за Семейството.
Сега ще чакаме новата реклама, после Мави, Бирсен беше написала нещо, но нищо не разбрах за още някаква реклама и октомври ще дойде.

Хубава вечер ви желая 🤗🤗🤗

# 636
Диве, благодаря за красотата! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ами явно и Къванч ще участва в рекламата, ако е вярно, разбира се, иначе как да стане Thinking  Поне така разбрах от гуги превода. Бирсен го е написала, ама що ли не ми се вярва ? Thinking
Цитат
Красивия актьор в образа на Kıvanç Tatlıtuğ ще придружава Ayça Ayşin Turan за рекламата
Стана ми смешно от това изречение Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
в рекламата пред Ayça Ayşin Turan ще се появи дух, приличащ на Kıvanç Tatlıtuğ от лампата на Аладин.
Той ли ще е, или само ще прилича на него ? И подругите са превели същото и се майтапят Киво дали знае, че ще играе ролята на джин от вълшебната лампа на Аладин Stuck Out Tongue Closed Eyes Също, че в Ирак не е разрешено да се демонстрира женско тяло на плажа. Ама Айча може и да не е по бански ? Ще се разбере.
Духът Stuck Out Tongue Closed Eyes

Малко да ви разхладя или не ? Smile

Две хубави за времето си колажчета за Кузи и Джемс

Да ви припомня едно забавно клипче, в което участваше Къванч на времето, само забравих как се казваше арабската певица, Рола Саад май беше, с която работиха по него.

И да ви покажа кога за пръв път видяхме заедно Къванч и Башак, дотогава само се споделяха нейни снимки и се говореше, че тя е новата му любов, тогава разбрахме, че я е извикал да отиде при него в Санкт Петербург, появиха се и снимки оттам, та след завръщането им заедно от Русия не се разделиха повече, често ги засичаха двамата папараците. Та може да се каже, че това им е първата им поява заедно, макар, че тя тактично да вървеше след него, за да не му пречи да си контактува с феновете, които го чакаха и го поздравяваха. Тогава я харесах наистина вече.

Пепи,  ооо, да си топнеш д ....о и заради мен в моренцето! Kiss Благодаря, че не ни забравяш дори и през почивката Kiss Да си изкараш страхотно и най-вече да си починеш добре, имаш огромна нужда.
И аз не мисля, че е с перука Серка. А да бе , ще и порасне друг път косата на Серка до септември толкова, колкото и беше дълга, та тя поне две педи и е по-къса сега. И на мен ми расте много бързо косата, ама няма как да стане толкова бързо. И октомври е много далече, нищо, че дните си летят ... но, няма как, щом са заети останалите актьори - ще ни се наложи да си почакаме. МАВИ най-добре да пуснат есенната си колекция вече, изложиха се здраво този път.
Лека вечер, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 21:49 от queen_fenka

# 637
Диве, благодаря за красотата! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ами явно и Къванч ще участва в рекламата, ако е вярно, разбира се, иначе как да стане Thinking  
Скрит текст:
Поне така разбрах от гуги превода. Бирсен го е написала, ама що ли не ми се вярва ? Thinking
Цитат
Красивия актьор в образа на Kıvanç Tatlıtuğ ще придружава Ayça Ayşin Turan за рекламата
Стана ми смешно от това изречение Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
в рекламата пред Ayça Ayşin Turan ще се появи дух, приличащ на Kıvanç Tatlıtuğ от лампата на Аладин.
Той ли ще е, или само ще прилича на него ? И подругите са превели същото и се майтапят Киво дали знае, че ще играе ролята на джин от вълшебната лампа на Аладин Stuck Out Tongue Closed Eyes Също, че в Ирак не е разрешено да се демонстрира женско тяло на плажа. Ама Айча може и да не е по бански ? Ще се разбере.
Духът Stuck Out Tongue Closed Eyes

Малко да ви разхладя

Две хубави за времето си колажчета за Кузи и Джемс

Да ви припомня едно забавно клипче, в което участваше Къванч на времето, само забравих как се казваше арабската певица, Рола Саад май беше, с която работиха по него.

И кога за пръв път видяхме заедно Къванч и Башак, дотогава само се споделяха нейни снимки и се говореше, че тя е новата му любов, тогава разбрахме, че я е извикал да отиде при него в Санкт Петербург, появиха се и снимки оттам, та след завръщането им заедно от Русия не се разделиха повече, често ги засичаха двамата папараците. Та може да се каже, че това им е първата снимка заедно, макар, че тя тактично да вървеше след него, за да не му пречи да си контактува с феновете, които го чакаха и го поздравяваха. Тогава я харесах наистина вече.

Лека вечер, дружки! Hug

аз изтрих новината, защото май търсят някой, който да прилича и да е красив като Къванч.
който ще бъде дух от лампата на Аладин.
https://www.birsenaltuntas.com/magazin/ayca-aysin-turana-kivanc/27504/

а видеотo с Къванч и Башак съм го виждала, но не съм била в темата по това време.
Също не мисля, че Серка е с перука, макар, че в първия момент се хванах на новината Grinning
няма и да й порасне косата до есента толкова много.....

Пепи Hug Диве Hug

лека вечер!

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 22:47 от Airra

# 638
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes ох, супер! Че хич не ми се искаше да гледам Къванч в такова нещо, нито пък вярвах, че той ще се съгласи на това. Само ми е интересно от къде ще го изровят този, дето да прилича на Къванч Stuck Out Tongue Closed Eyes

А Девинчето няма да я върнем и с по-къса коса, нали ? Heart

Е, с дългата ми харесва повече, тя я разкрасява допълнително, но ще свикнем и с по-късата прическа.

Много готини колажи

Днес си довършвам КГ и реших да си припомня отново тази приказка, тъкмо до октомври ще имам какво да си гледам Smile

Много любима музика, връща ме много години назад ... Перла беше първият ми сериал в живота, а и там ме очарова ашкъма за пръв път  Heart
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 639
Здравейте

https://www.instagram.com/p/CuytlZyMP6d/?img_index=1

Molfix е до бебета и майки вече 5 години, в рамките на проекта Life Bag, за да могат недоносените бебета да стигнат до ръцете на майките си възможно най-скоро. Така и бебетата, и майките са свързани с живота с любов.

# 640

Момичета, лека и позитивна седмица!! Hug

# 641
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Освен малко прохлада да Ви изпратя

Серенай много ми харесва така

Къванч и семейство се надявам, че са и те на прохлада.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Р.С
Фени, днес стигнах до коленете 😜 във водата, до края дано се престраша и до д....и🤣 ако водата стане 34 градуса може и да се престраша.

# 642
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

Molfix е хубава реклама и се радвам на участието на Башак и Къванч.
Но не смятам, че Molfix е от преди 5 години с бебетата.
Може би от 5 години е тази кампания за недоносените бебета.
През 2014 видях за пръв път в реклама на Molfix  Туба.
После имаше и друга, мисля. Не че е важно, но за протокола.
Разбира се, че участието на Башак и Къванч в момента е напълно подходящо.
А  има и друг контекст - първо майката, а после бебето.
Из нета си харесах този Кузей >>>

И едно интересно сравнение, за героите от Семейство
https://twitter.com/Rayanvsdizi/status/1679631397663698944

А Девин я харесвам с прибрана коса >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 643
Пепи, ама ти сериозно ли ? Anguished В чай ли искаш да плуваш ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Значи да не чакам Smile
Цитат
Фени, днес стигнах до коленете 😜 във водата, до края дано се престраша и до д....и🤣 ако водата стане 34 градуса може и да се престраша.
Много е готина Серка с тъмна коса и с тази прическа.
Айре Heart Eyes Диве, благодаря! Kiss
Диве, да, точно така, Молфикс са подели тази кампания за недоносени бебета от 5 години.
Хареса ми Кузейката Smile
Да ви споделя интервюто на Серка:
Цитат
Създадох малък красив свят за себе си, освобождавайки се от всичко, което ме притеснява, изморява или ме разстройва.
Интервю на Серенай Саръкая за списание Harpers Bazaar Türkiye, юли 2023 г.

За вас фотосесията е възможност да демонстрирате играта си или да натрупате опит?

- Обичам да се снимам за списания, защото всеки тоалет и всеки образ ми позволяват да откривам други жени в себе си. Обичам да се преобразявам и да бъда това, което снимането изисква. Харесва ми да се виждам през очите на другите хора, а не както се виждах преди.

Каква е Серенай от корицата на Harper's Bazaar, в каква роля се превъплътихте за нас ?

- За първи път отидох в Рим за тези снимки. Докато се разхожда по улиците, човек наистина прегръща усещането, че е в историята. Вилата, която наехме, беше много специално място, необичайно за Рим. Зелено, просто, но в същото време много вълнуващо място. Влизайки в стаята, си помислих: "Кой знае колко хора са били тук и какво се е случило тук през годините?" "Каква ли жена бих била, ако живеех тук в момента?“ Позволявах на това просто великолепие да ме овладее всеки път, когато се обличах и излизах навън. Всичко беше както трябва да бъде, когато сложих невероятните бижута Bulgari. Малко музика и... Бум!

Какво си пожелахте на фонтана Треви?

- Когато отивам някъде за първи път, обичам да следвам обичаите на мястото и да съм истински турист. Когато си пожелавам нещо, не обичам да намесвам времето, нито това, което ще се случи. Вярвам в течението на Вселената. Винаги мисля кое ще е най-добро за мен. Може би затова не се случва или се случва, но не забелязвам, защото не получавам ярък, конкретен резултат. Каквото и да се случи, най-важното е спокойствието ми да не се нарушава и да не губя радостта си. Спокойствието ми е много важно.

Сътрудничеството ви с Bulgari продължава. Какво означава за вас да бъдете посланик на толкова древна марка?

- Работейки с марката, чиято родина е Италия, чувствам, че това е моето. Не знам защо, но винаги съм обичала Италия. Благодарение на факта, че мой близък приятел живее в Италия, имах възможността да видя много места и възхищението ми само нарастваше всеки път. Много съм впечатлена от тяхната култура и от начина, по който защитават историческото си наследство. Bulgari, марка, която цени това наследство, никога не губи силата си и само разширява влиянието си. Кой ли не е в тази история... Когато се спомене например Елизабет Тейлър, веднага се сещаме за онази великолепна снимка с огърлицата Bulgari. Носейки бижута Bulgari, аз също се чувствам част от това семейство, което е богато на история. Ето така Булгари кара да се чувства човек.

Създадох малък красив свят за себе си, освобождавайки се от всичко, което ме притеснява, изморява или разстройва.

Какво означават бижутата за вас?

- Не знаех, че бижутата ми стоят толкова добре, докато не срещнах Bulgari. Винаги ми се струваше, че носенето на такива бижута е трудно. Мисля, че Bulgari промени това възприятие по света. Сега дори мисълта да видиш всички тези украшения преди всички останали на снимачната площадка спира дъха. Те наистина изглеждат като произведение на изкуството.

Кое бижу от колекция Mediterranea ви хареса най-много?

- Всеки път, когато видя нов продукт на Bulgari, се изумявам от детайлите и майсторската изработка. Този път имам два фаворита, и двата с рубини: първото е колие "Змия" с гигантски рубинен камък, а другото е колие и обеци с няколко големи рубина до него. Не искам да ги свалям никога. Рубинът е моят късметлийски камък. Може би харесвам енергията им.

Постоянно растящата кариера носи със себе си забързано темпо на живот. Има ли напрежение, което този успех ви доставя?

- Разбира се, нищо не се дава лесно. Особено въпросът за постоянството е най-трудният. Но това не е напрежение, а път, по който всеки път научавам нещо ново за възможностите си. Когато погледнете на един въпрос по този начин, той престава да бъде труден; Има само леки неравности по пътя. Дори не си спомняш за тях, когато свърши. Не ме е страх да съм заета или уморена. Харесва ми. С течение на времето разработих собствени методи за поддържане на баланс и развитие на себе си. За мен е важно да бъда смела и да мога да допринеса нещо ценно за работата, в която участвам. Разбира се, никога не забравям да се наслаждавам.

Вие разбирате от мода. Как се промени вашият стил от началото на кариерата ви?

- Работя в тази сфера от много ранна възраст и да, имам известни познания за всички отрасли, които се пресичат с моята професия. Винаги съм имала интерес към такива неща. Вярвам, че модата и стилът са неразделна част от работата ми. Като че ли съм първият човек, който получава професионална подкрепа в този смисъл не само на частни събития, но и в личния си живот. Стилът ми се разви, докато се учех прокарвайки себе си и собствените си граници, но мисля, че смисълът винаги е бил да бъдеш смел. Обичам да поемам рискове.

Какво ви мотивира на червения килим?

- Каквото и да облека, където и да отида, винаги се фокусирам върху това как искам да се чувствам. Аз съм емоционален човек. Понякога се случва и това: знам предварително какво ще нося, но след това осъзнавам, че не искам да го нося днес и да променя всичко в последния момент. Понякога може да чувствам, че сега е точното време и място да облека почти износена вещ, която съм купила преди много години. За мен това е много забавно.

През юли навършихте 31. Започнахте ли да използвате фрази като "Да беше по-рано ...“?

- Не казвам така, но сега умът и тялото искат друго, нуждите ми се променят, добре го осъзнавам. Но искам да бъда жена, която обича себе си на всяка възраст, във всеки момент и състояние. Животът е твърде кратък, за да съжалявам.

На какъв етап от живота си сте сега?

- Има още толкова много неща, които искам да преживея и толкова много места, които искам да посетя. Нямам списък с неща, които трябва да направя в този живот. Имам само списък с цели в ума си, но те никога не свършват... Какъвто и да е резултатът, основното е, че процесът е красив.

Вие сте винаги усмихнат човек, излъчващ положителна енергия. Това ли е причината на съществуването ви ?

- Свикнала съм да гледам на живота от добрата страна и винаги съм имала смелостта да променям нещата, които не вървят по план. Винаги съм смятала, че ако не съм доволна от нещо, трябва да го променя, но ако не мога, тогава трябва да приема истината. Създадох за себе си малък красив свят, който спечелих с честен труд. Премахнах от живота си всички и всичко, което ме тревожи, изморява или ме разстройва. Може би е защитна реакция, не знам, но работи. Това ме прави по-продуктивен човек. Много обичам да гледам на живота от добрата страна и да се опитвам да умножавам доброто. По този начин пестя вътрешната си енергия. Ето защо в живота ми има толкова малко хора.

Вие сте в индустрията от много дълго време, как актьорството ви помогна да преминете отвъд личните си граници?

- Всяка нова роля за мен е ново откритие. Ето защо толкова обичам работата си. Всички наши ограничения върху себе си са съставени от нашия опит, но понякога няма време да опитаме всичко. Особено ако и вие като мен живеете в свой личен свят, не обичате да прокарвате граници като ракообразни, тогава отнема повече време. Сбъдвайки историите на други хора, обичам да възприемам поведение и качества, които не са типични за мен. Излизам от всеки проект с нещо ново.

Кое беше най-важното нещо, което научихте в кариерата си?

- Работете усилено, за да станете най-добрата версия на себе си, винаги работете. Не обръщайте внимание какво правят другите. Не бързайте да стигнете до някъде, пътя е прекрасен! Насладете се, почувствайте този живот!

Върнахте се в телевизията след дълга пауза. Какво ви липсваше през това време?

- След почивката просто исках да се върна с именно такъв проект като "Семейство". Има много неща, които ме очароват, от сюжета до актьорския състав. Лично аз съм възхитена от Девин - тя е силна жена, която има своя позиция и собствено мнение, като в същото време умее да остави гордостта на заден план в името на това, в което вярва с цялото си сърце. Честно казано, не съм стояла нарочно настрана от телевизията. Освен това обичам да работя упорито, но вярвам в знаците на Вселената и съвпадението в такива въпроси. Въпреки че в началото ми беше трудно да свикна с темпото на работа, сега очаквам с нетърпение началото на втория сезон.

Вашите цифрови проекти продължават. И дори вторият сезон на "Шахмаран" е готов. Вълнувате ли се за новия сезон?

- Да, докато бяхме в Адана снимахме един след друг сезоните и сега се правят последните промени. Вторият сезон е сезонът, в който ще започне войната. Добро срещу зло, ново срещу старо… И аз очаквам с нетърпение края на годината.

И ние чакаме новия сезон с нетърпение!
Харесвам си Девин и с прибрана и с пусната коса.

Друго интересно не видях. Лека вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 20:17 от queen_fenka

# 644
Фенче благодаря за превода Интересна е Серенай
И една клюка

https://www.aksam.com.tr/magazin/komsuda-evlendi/haber-1383437

Kıvanç Tatlıtuğ инвестира парите, които печели от телевизионни сериали, филми и реклами, в недвижими имоти. Актьорът, който направи две рекламни сделки на стойност 60 милиона лири, купи вила в Атина за 1 милион евро.

Къванч Татлътуг, който играе главната роля в сериала "Семейство" със Серенай Саръкая, се присъедини към кервана от знаменитости, закупили къща от Гърция. Tatlıtuğ, за когото се твърди, че е получил 60 милиона лири от последните две реклами, добави нова към инвестициите си. Твърди се, че двойката Kıvanç Tatlıtuğ и Başak Dizer, които имат летни къщи в Бодрум и Мармарис, са купили вила на стойност 1 милион евро (29 милиона лири) в Атина, столицата на Гърция. Двойката Tatlıtuğ, която прекара по-голямата част от летните месеци в обиколка на егейските заливи с лодките си, стана собственик на къща с 4 стаи с басейн в Neighborhood. Имена като Озан Гювен, Гюлсе Бирсел, Дженгиз Абазоглу, Демет Йоздемир, Халит Ергенч и Бергюзал Корел също имат къщи в популярния курорт.

Общи условия

Активация на акаунт