💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 839
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Привет, момичета 🤗🤗🤗

С голямо закъснение,  честит празник!

Благи, Камилита, същото усещане и аз изпитвах, но не само при първата серия, а и при всички останали. Не мърдах, не се движех, не пишех, само пушех цигара след цигара.
Въобще не ми се вярва да има повече серии, а и честно казано не искам. Хакан Бономо днес е качвал стори за началото на продължението на филма по Нетфликс "Продължавай да живееш" . Не съм много сигурна, но мисля че първата част за сега е най-гледания турски филм на Нетфликс. Той ще се окаже изключително продуктивен сценарист.
Италианките са отбелязали, че тяхно известно предаване е представило Къванч и са го последвали в ИГ

Надяват се да гостува там.

Терзи, благодаря за снимките.
Ясемин е станала истинска госпожица.
А снимката с Къванч имам чувството, че е преработена с толкова филтри, че не ми харесва честно казано.
А този певец прилича повече на културист 🤣.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 676
Добро утро, дружки! Hug Нека ви е слънчево и усмихнато!

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Имаме си нова снимка - Терзи Kiss
Айре Heart Eyes Изпълни ти се желанието! Kiss А този певец реших, че е някой културист Smile
Колкото до hepsiburada, мислех, че ще е само тяхно рекламно лице, възможно е  да има и реклами с него.Ще видим Thinking
Цитат
ами за hepsiburada, нали е сключил договор и с тях...
Колко е пораснала Ясемин ... истинска госпожица е станала вече, много хубаво момиче. Кой знае как се радва на Курт Ефе. Може пък и да ни зарадват англичаните с нова снимка на Ефе, ако КБТ нямат против, де. Нали вече го видяха всички, какво го крият още, ама тяхна си работа. От една страна им се радвам, че не са като останалите известни хора, някои от които дори прекаляват , но пък от друга много ми се иска да виждаме все пак от време на време тази малка прелест , феновете сме си егоисти , все не ни стига Smile
Пепи, и ти като мен си реагирала на снимката на певеца Smile Не знам дали има филтри снимката, споделена е от певеца, но ашкъма ми хареса на нея, само панталонките му са ми странни, но явно това е последния писък на модата, какво разбирам аз Smile
Цитат
Снимката беше споделена от египетския певец Халед Селим в неговия IG -
- "Беше ми много приятно да се запознаем“

Не се учудвам, че италиански предавания имат интерес към Къванч, забелязаха го още при излъчването на ДиК, а сега и КСШ се харесва много и е гледаем дори и в този сезон и час, дано го поканят да им гостува, пък той дали ще отиде ... У нас не дойде, ама в Италия може и да отиде Smile
Хубав ден ви пожелавам да имате, дружки! Hug

# 677
  • au bout du monde
Не съм в час явно. Коя е Ясмин? 😁

# 678
Камилита, Ясемин е дъщеря на техни приятели англичани - сем. Апълтън, знаем я от малка, защото често си гостуваха, тя дори взе малко участие в сериала Дръзки и красиви, казаха си няколко думи на английски с Къванч Smile
Ето я като по-малка

не успях да намеря други снимки, а имат много хубави с Къванч двамата.
Едно фенско клипче от американките за Перла. Още тогава Къванч умееше да предава емоции само с очите си, явно това не се учи, а или го имаш или не.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 10:28 от queen_fenka

# 679
  • au bout du monde
Брей приятели англичани. Къде са се намерили. Явно са им на гости😃

На онази снимка сякаш Башак е седнала в господина. 😁

# 680
Привет!! Hug

Само мъжът е англичанин, жената - Селен е туркиня, една от най-добрите приятелки на Башак от ученическите й години.
Те всяко лято са в Бодрум, не знам къде отсядат.
Ясемин, голяма е красавица, от миналата година.

и от 2019- като бяха в Англия

Цитат
На онази снимка сякаш Башак е седнала в господина. 😁
обсъждаха го това: ))

Фенче Kissing Heart мерси за клипчето и споделеното!!

Цитат
но пък от друга много ми се иска да виждаме все пак от време на време тази малка прелест , феновете сме си егоисти , все не ни стига Smile

така е...и аз много искам Heart ама....ги разбирам.
да помрънкам все пак Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи,
вярно, че Verissimo го следват
https://www.instagram.com/verissimotv/
да видим какво ще излезе....
а снимката е странна от към цветове, но на мен ми направи впечатлние, че нашия се е заел да прави мускули. Wink

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 14:55 от Airra

# 681
# 682
е не е в лице, ама пак ми подейства мрънкането Wink

Heart

# 683
Терзи, благодаря! Kiss
Айре Heart Eyes Башак сякаш ти е чула мрънкането Stuck Out Tongue Winking Eye Е, в гръб е, ама пък е с  опашле Smile Сигурно го пазят да не изгори белушкото, щом е с дрехи във водата. Представям си пък там каква жега е ...

Дано го пуснат преди да започне Семейство!
Цитат
Появились слухи о выходе фильма от Нетфликс "Последний звонок в Стамбул", с Кыванчем Татлытугом и Берен Саат, уже этой осенью.
Подругите са припомнили със субки това забавно видео, голямо диване е бил Къванч като малък, дано Ефе не ги тормози така Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://vk.com/feed?z=video-195524900_456243235%2F84ba8791860748 … _-195524900_92264

Цитат
Сериал “Семья” снова поднялся на 3 место среди всех сериалов ведущей арабской цифровой платформы Shahid, попав в список ТОП-10 в 17 странах.

Готина Серка

# 684
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Приземих се и си ожалих детето. Спряхме на една бензиностанция край Пазарджик, е няма такава жега.

Маминият сладур и той във водата. Фени, сега го видях на плажа, та да те светна 😜 това е цял детски бански. Не знаех, че съществува, но имаше дечица облечени по този начин, ама и те бяха като Курт Ефе едни бели, бели, но хубаво е че са измислили и такава дреха.
А за това видео скоро се сещах, Курт Ефе други ще ги измисля, на тях парите едва ли ще им свършат 😊 Ама и Къванч добре се е справял и бързо се е ороентирал как да постигне своето.

Камилита, все едно прочетох себе си 😊 и аз преди две-три години зададох същия въпрос, коя е Ясемин. Айре, тази от Англия ми е много любима.
Твоето мрънкане винаги дава ефект, така че продължавай.

В ИГ страницата на КTNA ми излезе непотвърдена информация, че втория сезон на Семейството може да започне на 12 септември , но не пише кой им е източника.

Сега ще си изгледам първи епизод и утре, други ден ще си напиша домашното.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 685
  • au bout du monde
12 септември вероятно ще започнат снимките, но не вярвам толкова рано да започнат сезона.

# 686
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Камилита, пишеше началото на септември започват, а от 12 излъчват. Но честно казано и аз не го вярвам, най-малкото, защото главните герои снимат в момента, без Къванч, но пък той не се спря преди това.
Вчера гледах в Уикипедия какво пише за Серенай. Излиза, че с Неджат Ишлер тя е снимала два филма според информацията там. Единият е "Вместо нас двамата", но на другия как се превежда заглавието, някой може ли да помогне.

Хубав и прохладен ден ви желая 🤗🤗 🤗

# 687
Пепи, добре си се завърнала.
Може би питаш за този филм на Серенай
• „Behzat Ç. Ankara Yanıyor“ / „Бехзат Ч – Анкара гори“ / (2013 г.)
Неудобно ми е да се включвам в темата, ни снимки, ни клипчета качвам. Та ви чета и си гледам Семейство при всеки удобен случай.
Бях забравила, колко приятни бяха първите епизоди. Следващите са много интересни, но липсва тази емоция.
Лек ден и пийте повече вода, яжте сладолед и стойте на сянка Simple Smile

# 688
Благи, благодаря 😍 за този филм питах. Знаеш ли дали го има преведен случайно?
И как може да ти е неудобно , моля те, никой не е казал, че е задължително да има снимки и видео. Ще се радвам да си пишеш, а това ти го умееш добре.
Щом си преглеждаш Семейството може ли да споделяш, когато искаш разбира се, това, което ти е направило впечатление сега.

# 689
Ех, Пепе Hug благодаря!
Има го с английски субтитри, ако ти върши работа. Ще потърся и с руски, но не съм попадала. Толкова е млад тук Неджат, Серенай не е мръднала.
https://www.youtube.com/watch?v=_oXp7ipnPOo

Не мога просто. Ще извинявате, че е екранна снимката, но.... Joy

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 13:42 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт