💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 830
  • 745
  •   1
Отговори
# 690

Привет в  събота Hug

офф да ви се оплача......
Скрит текст:
останах без нерви
от снощи до днес на обяд, нямахме ток Rage Head Band

Пепи, добре си си дошла! няма да те питам дали имаш тен Stuck Out Tongue Winking Eye
случайно намерих тоя филм с руски суб
https://my.mail.ru/mail/raifenix/video/19/857.html
Благи, със снимки, без снимки, носиш едни позитивни флуиди  в темата!! Blush
Фенче Kissing Heart, на малкия може да му пускат дълга косичка Wink
явно не искат да изгаря, да
Дениз беше постнала снимка с 41 градуса.....
Това видео с Къванч/вярно диване Laughing/ си спомням, че го превеждах от англ, те и суб-те се виждат отдолу.
ако някой предпочита на англ.
https://www.youtube.com/watch?v=xTKAK6OVKu0&t=7s

Heart Exl

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 13:12 от Airra

# 691
Сериалът "Забранена любов", с участието на Къванч Татлъту, Берен Саат и Хазал Кая, отново е в Топ 5 на най-гледаните телевизионни програми в Турция в категория AB. И така вече 13 години подред.

Оценки в петък:

Общо: 1,33 (12)
AB: 1,78 (5)
ABC1: 1,50 (Sunglasses

Този сериал наистина е класика в жанра. Не знам дали има друг такъв сериал, който да е актуален, когато и да го дават. Аз сега като го гледам и се чудя как съм пропускала играта на Киво при всяко мое гледане, някак си го игнорирах преди, но сега мога да кажа, че удоволствието ми е пълно. Още по як ми се вижда сериала. Вече съм към края и после започвам Сблъсък(реших се най накрая да го изгледам).

Момичета, благодаря за всичко, което донасяте в темичката. Аз нещо в последно време не пиша, сигурно от жегите мозъка ми блокира, но ви чета с кеф.

КСШ(Момичето и офицерът) в Италия си върви с интерес. Всеки петък е на първо място от всички филми и сериали, които дават в праймтайма, само някакво шоу е преди него.

Скрит текст:
Rai 1 : Tale and Which Show – Турнирът , повторение на успешното разнообразие, водено от Карло Конти, записа 1 987 000 зрители. 16,6 % дял .

Rai 2 : Островът на тридесетте ковчега , първият френски минисериал, базиран на прочутия едноименен роман на Морис Льоблан, привлече 398 000 зрители ( 3,1 %  дял ).

Rai 3 :  Atletica Leggera , дългоочакваният италиански етап от Диамантената лига на Atletica със Златната гала Pietro Mennea привлече вниманието на 378 000  зрители. 3,3 % дял .

Network 4 : Quarto Grado – Le Storie , задълбочената журналистическа програма, посветена на неразгаданите мистерии от последните тридесет години, преразгледана в светлината на нови документи и непубликувани интервюта, държеше 945 000 зрители в напрежение. Акции 8 %.

Канал 5 : Момичето и офицерът , седмата част от турския драматичен телевизионен сериал с участието на Kıvanç Tatlıtuğ прикова 1 474 000  зрители към телевизора. Дял от 12,9 . % .

Italia 1 : Chicago PD , американският телевизионен сериал, създаден от Дик Улф, Дерек Хаас, Майкъл Бранд и Мат Олмстед, включва 1 168 000 зрители, което представлява 8,6 %  дял.

La7 : Перфектен кадър , филмът от 2007 г., режисиран от Майкъл Радфорд, по сценарий на Едуард Андерсън и с участието на Деми Мур и Майкъл Кейн привлече 488 000 зрители, което се равнява на 3,9 %  от Auditel.

Tv8 :  Престъпленията на Барлуме , италианският телевизионен сериал, продуциран от Паломар с Филипо Тими, предизвика любопитството на 342 000 души . 2,6 % дял .

Девет : Най-добрите братя на Crozza : най-доброто от сезоните на шоуто на Maurizio Crozza със своите герои, монолози и песни накара 329 000  зрители да се усмихнат за 2,4 % дял.

Лек и прохладен ден от мен!

# 692
Джаки, точно сутринта си мислех, че се изгуби. Но нали предупреди, че гледаш тенис, а аз там въобще не съм в час, та затова реших да не те закачам 😜😍

ЗП наистина си е класика отвсякъде, колкото и да критикуват героите Бихтер и Бехлюл и тяхната греховна любов.
Много ми е интересна тази промяна, която имаш във възприемането на Къванч и се чудя дали и на мен може да ми се случи по отношение на други актьори. Както вече писах хвалят ли някой прекалено много или пък отвсякъде ме затрупват с информация за някои актьори, забрави да ги погледна. Улавям се, че несъзнателно им търся кусури и винаги намирам 🤣 Сигурно всичко е до настройката, ама в момента има няколко, които само с пистолет в главата сигурно бих гледала.
А Сблъсък на мен си ми е много любим, въпреки края, но го свързвам и с много хубави емоции за мен.

Айре, не питай 😂😂😂 че забулените булки са нищо пред мен.🤣

Леле, на тая жега добре са ви подредили. Пу, пу пу да не се случва.
Намерих тези снимки.

Стана ми интересно какво е правил Къванч на тази премиера.?

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 17:20 от pe04

# 693
Джаки, точно сутринта си мислех, че се изгуби. Но нали предупреди, че гледаш тенис, а аз там въобще не съм в час, та затова реших да не те закачам 😜😍

Пепи, тениса свърши в неделя. Ама през август и началото на септември ме чакат още три големи турнира. Пиши ме отпуска, ама сериалите с Киво си ги гледам. Лека полека за едно лято ще ги отметна. Само  Перла, не мога да го харесам, тая главната ми е като лелка и не се получава в моето възприятие. Засега фаворити са ми Север-юг и Забраненият плод.
А Семейство има специално място в мен, той отключи любовта ми към Киво

Обожавам ги тия двамата

# 694
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kiss
Скрит текст:
На мен днес цял ден ми е адски тъпо ... нали ви разказах за бабето, за което се грижих няколко месеца, днес я закараха в хоспис, отидох с тях, за да обясня как и давам лекарствата. И когато тя разбра, че ще я оставят, а не само отива на лекар, се разплака и започна да ми се моли да не я оставям, искала да си умре вкъщи. Ей богу, сърцето ме заболя , аз май го приех по-тежко от близките и Cry Дано е попаднала на свестни хора и да свикне, и дано я посещават нейните. Хем се радвам, че се освободих, хем ми е мъчно.
Джаки, благодаря за споделеното за ЗЛ и КСШ! Kiss
Ето нещо интересно за този сериал, финалния епизод помня, че беше с рейтинг 27 % ! Май няма друг сериал постигал такъв рейтинг Thinking
Цитат
В Турция последният епизод на "Забранена любов" стана най-гледаният в историята на телевизията. Всички трепереха: ще има ли този сериал трагичен край, както в романа, или сценаристите предсказаха щастлив край за героите? Дори депутатите напуснаха заседателната зала в този час и отидоха заедно да гледат последния епизод в телевизионната зала на турското Народно събрание.
"Забранена любов" най-малкото събра всички политически опоненти - проислямисти, социалдемократи, националисти и кюрди - в очакване на резултатите от последния сериал. Финалната сцена беше най-гледаната в интернет, правейки Берен Саат и Kъванч Taтлъту най-популярните жена и мъж и еднакво желани от рекламодателите в Турция и Близкия изток. На магията на "Забранена любов“ през деня се наслаждаваха на повторението , а по време на излъчването, особено на последния епизод улиците в Турция бяха празни. Рейтингите показаха, че в този час 73,3% от населението е приковано към телевизионните екрани заради драматичната развръзка на любовта на Бехлюл и Бихтер.
Супер сериалът буквално се превърна в машина за пари. Жените полудяха по дрехите, аксесоарите, бижутата, обувките, прическите и дори мебелите на героите от "Забранена любов", превърнаха се в мода и икона за следване. От 18 хиляди долара за 15 секунди реклама във финалната серия, цената скочи на 40 хиляди. долара. Аритметиката е проста, но е интересно да се отбележи, че "Забранена любов" генерира 4 милиона долара приходи от реклама в Турция.
Много новородени бяха кръстени на любимите си герои от сериала: Бихтер, Бехлюл, Нихал, Аднан. Производителите патентоваха всички възможни атрибути от "Забранена любов". Като гъби след дъжд новосъзданените марки "Bihter" и "Behlul" се появиха в отделите за козметика, парфюмерия, текстил и мода, дори и в храните: супа, масло, омлет Behlul, обеци, парфюми, рокли "Bichter". На прощалното парти в края на сериала присъства каймакът на турското висше общество. Актрисата Берен Саат се появи тази вечер в пълен блясък, въпреки гипсирания крак и патериците. Папараците, както винаги, раздуха от този инцидент "Историята на злото око и завистливите погледи към Бихтер." Всичките 100 хиляди долара от партито бяха любезно дарени на социална кампания за подпомагане на момичета от бедните райони на Югоизточна Турция под мотото "Татко, изпрати ме на училище".
#AskKivancTatlitugRussia

Самия сериал Сблъсък не знам дали ще ти хареса, но Кадир Адалъ съм сигурна. Невероятна роля направи и там Къванч. Дано харесваш Елчин, много е гадно ако не ти харесва партньорката. На нас тук ни е много любим и този сериал, въпреки финала. А в Перла на Сонгюлчето и личеше наистина, че е по-голяма от Киво в първите серии, та той беше едва на 22, но после ми беше много сладка, а химията между тях беше един път! Ама всеки си усеща различно нещата Hands Plus1 Аз сега отново им се радвам, много ми е готин Киво там  Heart

И се справи доста добре като за първи път.
Пепи, Айре Heart Eyes благодаря и на вас за споделеното! Kiss
Айре, пълен ужас! Как може такова нещо ? Съчувствам ти, сигурно сте се побъркали от горещина, нещастници!  Нас пък ни сюрпризираха, че ще ни спрат топлата вода в този пек от 28.07 - 04. 08
Ами явно не и се иска на Башак все още да му подстигва косичката на Ефенце Thinking
Пепи, благодаря, че ме светна, че има такива бански за деца, не знаех. Благодаря за споделеното! Kiss
Благи, с удоволствие те четем, моля те не говори така! Kiss
Лекинка, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 23:40 от queen_fenka

# 695
Когато имаш да миеш тераси и прозорци, когато имаш да миеш баня и шкафове в кухнята, когато това не търпи отлагане, но вън е 42 градуса, си правиш кафе, пускаш си първи епизод на Семейство и ако ще да падат бомби около теб си гледаш и си удоволстваш. Еми не става така, на парче, на парче.
Аз ще си остана с Аслан в сърцето. И другите герои на Къванч са супер, ама.... Simple Smile
Мнооого имам да пиша аз. Утре есе на тема Благуна и първи срещи с Къванч Grinning
Да ви кажа точно от това имах нужда. Ама кеф голям. Много малко са епизоди от сериал, които повтарям, този сериал ще го превъртя не знам, колко пъти.
Та утре повече, но да споделя нещо, което ми направи много голямо впечатление. Сега аз не мога така право по същество да разказвам, та ще започна от "имало едно време...." Joy едно клипче в Тик Ток. Красиви мъж и жена (сега на мен ми харесват) танцуват на една песен, има хаштаг: турски сериали и нищо повече. Започвам да издирвам актьора, сериала, намирам го. Питам тук в темата, казват ми коя е песента. Мнооого ми хареса. Ама много. По принцип изобщо не познавам турската музика, нито ми харесва, нито я слушам. Обаче тази песен неясно защо много ми допадна. Както и да е. Та днес си гледам аз Семейството, дават първи сцени в заведението на Аслан и коя песен пеят? Тази, същата! Не можах обаче да видя дали не я изпълняваше и оригиналната група. И така, ще завърша с нея, може и на някой от вас да хареса. Явно изпълнителите са популярни, защото и в сериала на Керем имаше тяхна песен. Не същата, но като я чух, толкова близка по звучене, че бях сигурна, че е тяхна.

Айре, ужас! Хич не се сетих, че сте се стопили от жега, но пък веднага си помислих, какво се случва с хладилника Grinning
Фени, много интересно това за последният епизод на ЗП. Явно за времето си е бил абсолютен феномен. Съмнявам се някога да има продукция, която да ги стигне. Презадоволен пазар, много голям избор.
Напомня ми за времената, когато са давали робинята Изаура и всичко живо е изчезвало от улиците е било пред екрана.
Лека и прохладна!

# 696
Като сме на песни и аз да кача тази, която цял ден ми е в главата 😍

https://www.instagram.com/reel/Cpf3M6yIMia/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ах, този първи епизод ❤️

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 697
Добро утро, дружки! Hug

Да се почерпите / за съжаление виртуално /за здравето на моя татко, който днес става на 91, жив и здрав да ми е! Heart
Скрит текст:

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Благи, очаквам есето за ашкъма с нетърпение! Smile

Пепи, и на мен тази песен ми харесва! На времето с изненада установих, че имат много хубави песни.Аз съм си рок динозавър, но хубава музика не мога да  подмина.
Имайте хубав неделен ден, дружки! Hug

# 698
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, честит празник 🥂 Жив и здрав да е татко ти!

Благи, много точно си описала ситуацията и при мен, преди две-три седмици 😜 и аз правех така.
С нетърпение ще чакам есето и аз.
Само да свърша с домакинската работа и аз ще пиша по първи епизод, както обещах.
И понеже стана дума за ЗП , ето нещо, което чакам с нетърпение.

Като се сетя, че точно по това време бях в Истанбул, ама за друг е бил късмета.

Сега едно клипче, което много добре илюстрира отношенията Аслан -Девин.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 699
Привет момичета!! Hug
минавам накратко.....
Благодаря за всичко споделено!! Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart, да е жив и здрав баща ти!! Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
о дано бабата има късмет със свестни и добри хора....
Джаки, радвам се, че си наминала!!  
Поствам ти видеото с галата на ЗП, ако ти е интересно...

Сблъсък е също интересен сериал - екшън, криминале, любов, тайни.
Пепи, клипчето е на Анна!! Blush
Благи, голяма си скица Grinning

спокоен следобед!!

# 700
Здравейте Благодаря за споделеното
Фенче да ти е жив и здрав таткото Да не ви създава проблеми

https://www.aksam.com.tr/life/kivanc-tatlitugun-babalik-kurali-8 … eye/haber-1385172

Актьорът Kıvanç Tatlıtuğ реши да не работи на снимачната площадка повече от 8 часа, за да бъде свидетел на всеки момент от 1,5-годишния си син Kurt Efe.

Актьорът Kıvanç Tatlıtuğ, която споделя главната роля в сериала „Семейство“ със Серенай Саръкая, е на почивка в Бодрум със съпруга си Башак Дизер и сина си Кърт Ефе. Играчът, който се запаси с енергия за новия сезон, взе ново решение за живота си. Tatlıtuğ, един от най-добре печелещите в света на телевизията, постави правило да работи не повече от 8 часа на ден на снимачната площадка, за да види как расте 1,5-годишният му син Kurt Efe и да прекарва повече време с него.
ДВЕ СДЕЛКИ ЗА 60 МИЛИОНА

Твърди се, че Tatlıtuğ, който е получил 30 милиона TL от рекламата на марката пелени, в която е участвал със съпругата си, също е получил 30 милиона TL за новата реклама, която ще се появи пред камерата през следващите дни. Говори се, че Tatlıtuğ, който е получавал 1 милион лири на епизод от телевизионния сериал „Семейство“, ще спечели печалбите си от 30 епизода от 5-минутна реклама.

# 701
  • au bout du monde
В клип от днес Серенай е пак с дълга коса😁 всички сега се чудят къса или дълга й е истинската коса. Девин пак ще е с дълга коса. 😁 Драмата с косата е решена.

# 702
Късен привет , момичета HugHugHug

Все още е неделя и да си напиша домашното Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама много ни е хубав сериала, много. Гледах на части, гледах си го наведнъж , четох какво сме писали в тема 105 . то почти всичко сме описали там и все пак какво ми направи впечатление сега.
Първо , отново думите на Аслан в началото на сериала : "В нашето семейство масата е всичко. Не можеш да разваляш масата, не можеш да станеш от масата, не можеш да избягаш от масата .Думите на татко : Този, който става от масата , го ядат на масата на вълците. Нямаше да го разбера, ако не го бях изпитал, татко" и веднага след това е представянето на Девин- "Действие, усилие, старание или размърдване".
Аслан е представен чак в 48 мин. "Аслан - чудовище, манипулатор, нарцис " и след това е сцената с пациентката която питаше "Влюбвали ли сте се в своя палач?" . Сега като правя сметка в тази първа част Девин е по активната страна , след представянето на Аслан той взима инициативата. Сега ми направи впечатление и друго , когато Аслан отиде при Девин да и се извини той напълно я изманипулира, за да дойде на срещата и да я отведе при майка си. Сцената преди това е как Аслан каза на Хюлия , че Девин е минало. При предишните гледания въобще не ми изглеждаше по този начин, но сега мисля, че той направи всичко по силите си , за да бъде сигурен, че Девин ще дойде.
А и друго, когато Девин попита Аслан коя зодия е, самата тя предположи , че е овен. Нямам тези познания, но Айра може би ще обясни защо така предположи.

Интересно, че след като си тръгнаха от сватбата Аслан каза, че филма сега започва и започна преследването по пътя , а като спряха Аслан и Девин за пръв път се скараха, но той отново прояви своя характер като на думите на Девин я обвини, че е проучвала семейството му, но не отговори на нейните въпроси.
Когато отиде при нея, в дома й, Аслан не попита дали може да влезе , а да си събуе ли обувките.
В обобщение мога да кажа, че сега при това гледане на първи епизод забелязвам много повече черти на нарцис в характера на Аслан отколкото при предишните гледания.

Някой разсъждения от Джи Пи Ти
Скрит текст:
Човекът с нарцисистични наклонности използва различни манипулативни техники, за да контролира другите и да постигне своите цели. Ето някои от често срещаните манипулации, които мъж нарцис може да използва:

Гасене на критиката: Нарцисистът може да реагира агресивно или да се обиди, когато получи критика или обратна връзка, за да направи другите хора да се чувстват виновни и да спрат да го критикуват.

Шантажиране с внимание: Той може да привлича внимание чрез привличащи или обещаващи поведения, които после оттегля, ако не получи желаната реакция от околните.

Използване на вина: Мъжът нарцис може да използва чувството на вина на другите хора, за да ги накара да направят нещо или да му дадат това, което иска.

Лъжи и манипулативна информация: Той може да използва лъжи, изкривени факти или манипулативна информация, за да контролира ситуации или да манипулира мнението на другите хора.

Изолиране от социални контакти: Нарцисистът може да изолира другите хора, като ограничи достъпа им до семейство и приятели, за да ги държи зависими от себе си и да контролира техния живот.

Използване на чувства: Той може да използва съчувствие, състрадание или други емоции, за да спечели съдружие или подкрепа от другите хора.

Изключително възприемане на себе си: Мъжът нарцис може да се представя като жертва или страдащ, за да привлече съчувствие и внимание от другите.

Подчертаване на състрадание: Той може да прекали с изразяването на състрадание към другите, за да получи възнаграждение или да ги използва за свои цели.

Използване на зависимости: Мъжът нарцис може да използва слабостите или зависимостите на другите хора, за да ги контролира и да ги прави зависими от него.

Избиране на подходящ момент: Той може да избира подходящи моменти, когато другите хора са уязвими или слаби, за да осъществи по-лесно своите манипулации.

Тези манипулативни техники могат да бъдат много забележими или дискретни, но общият им ефект е да подчиняват другите към желанията и нуждите на нарцисиста. Те се стремят да контролират околните, за да удовлетворят своята висока степен на себелюбие и да постигнат своите собствени цели..

Спирам дотук , че минах в понеделник. Ако се сетя друго ще пиша пак.

Лека, момичета

# 703
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за поздравленията Пепи, Терзи, Айре Heart Eyes Kiss Дано ми е жив и здрав ! Flowers Four Leaf Clover
Айре Heart Eyes благодаря, че ни припомни галата на ЗП, с удоволствие си я изгледах! Kiss
Терзи, благодаря за новинката Kiss Само дано да е истина, че децата растат много бързо и не бива да се пропуска най-хубавото време с тях. Вчера така се забавлявах с нашия сладур, който е с два месеца по-голям от Курт Ефе, невероятни са малчовците на тази възраст, попиват всичко като гъбки! Heart
Пепи, интересни наблюдения си споделила относно образа на наш Аслан, благодаря! Kiss Да видим дали и аз ще ги видя, когато си го повторя Thinking Гледах по 3 пъти всяка серия, не видях чак във всичко манипулации от негова страна, особено в сцената, когато защити Девин от баща и, не мисля, че очакваше нещо в ответ, но да видим. Сигурна съм обаче, че той наистина много обича Девин, там мисля няма манипулация, поне това ми показа Къванч до сега.

Пишат, че във втори сезон ще се появят нови герои.
Камилита, радвам се, че драмата с косата на Девин е решен Smile Не, че има кой знае какво значение с каква коса ще е, но наистина харесвам косата на Серенай, много я разкрасява.
Но, много ме съмнява това да е перука Thinking

Харесвам си всички партньорки на ашкъма, но най - много харесвам тази, която е такава в живота му Heart Има нещо в тази жена, с което ме привлича и ми е много симпатична.

Имайте хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

# 704
Добър ден, лейдис!

Фени, с малко закъснение, но от сърце пожелавам татко ти да е жив и здрав още дълги години!
Много съм привързана към моите родители Simple Smile и винаги ми е толкова мило, когато някой черпи за такъв празник.

По нощите писах аз, писах, но имате късмет, че всичко се затри, защото беше дълго и подробно Joy Трябвало е да ме кръстят Мара. Мара Подробната. Нищо, де, всяко зло за добро. То не се губи, пак ще се разпиша някой ден.

Да си кажа набързо за първи епизод, защото ще дойде време за втори.

След като съм изгледала края на сезона, някои сцени ми бяха много по-въздействащи и пълни със значение.

"Г-жа Хюлия, разбира се, че ще я поправя, но тази маса вече е мъртва" и колелото се завъртя.
Първата среща в самолета пак ме изкефи максимално, както и всичките пъти, в които я гледах на трейлъри, фрагове и в самия епизод.
Това е моментът, в който знаех, че ще го гледам този сериал, каквото и да се случва.
Чак сега забелязах, че пътуваха в бизнескласа Grinning

Другото нещо, което ми направи огромно впечатление са сцените със секундите колебание, решението, което взе и което промени живота му. Можеше два пъти да се измъкне, но не е било писано Grinning
Колебанието, когато се качваше в колата си, но се върна и я покани да я закара. Физиономията на Искоч беше People EyesPeople EyesPeople Eyes

Втори шанс имаше да се измъкне, когато се опита да си тръгне от болницата, но....спря колата и накара да се върне и после се забави, съдбоносно. Сори, Аслан бей.

След сцената на яхтата, в която счупи масата, обяснява на Девин, че това е просто работно съвещание.
"Просто?! Това при вас е нормално? Интересно е, кое за вас е ненормално? Какво правите? Играете на руска рулетка?" 😂

Текста на песента, която звучеше докато Джихан чакаше пред вратата е много, много силен и показателен за неговото положение.
Не ми беше напрвило впечатление първият  път, защо така наблеганаха на шкафа с пантофите. Когато го пуснаха в къщата отвори шкафа и кадарът беше странен. Явно има някакъв смисъл, ама от де акъл да се сетя какъв.
На тази вечеря малко беше смешно, защото Хю стои с равни обувки до масата, в следващата секунда е с токчета. В единия кадър една подредба на масата, в следващия съвсем друга. Имаше и други такива пропуски. Не знам, защо ми правят такова впечатление. Девин влиза в болницата с палто. То после изчезва и Аслан я завива  с неговото сако, в което й беше оставил и визитка, де.

А как се казва заведението на Аслан? Някой има ли идея?

Много як момент беше, когато Девин слезе нагиздена като годен циганин с фибите, цепката, ботушите. Даже и зад слънчевите очила се видя как се облещи Аслан. А как се смя.... и аз се смях.
Сватбата няма да е коментирам, любим момент от началото до края и танците, и репликите, и целувката. 10 от 10.
Много се смях и когато захапа главата на преследвача. Как им хрумват такива неща.

Да си кажа, че отново гледайки първи епизод Ямур ми е мега неприятен образ, вече и Екрем, който ми беше толкова миличък в началото, но като се сетя какъв вселенски мухльо излезе.

Много още имам аз от първия епизод, но то па няма четене. Добър е! Много!

Айре, много благодаря, че сподели клипа за ЗП. Изгледах го с удоволствие.

Серенай не я харесвам с късата коса, явно за Девин ще й сложат екстеншъни, защото късата никак не ми прилича на перука.

На вас пожелавам лека и спорна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт