Съгласна съм, че точно тези секунди колебание и решението да я последва 2та пъти, промениха живота му.
Доста се чудих защо тя се държеше видимо грубо и невъзпитано в началото. Сега си мисля, че просто е искала да отблъсне всякакви навлеци 😁 Определено е искала него да отблъсне. Но той е свикнал жените да припадат по него и нейното държание само го заинтригува още повече. Мисля си дори, че ако тя беше мила и възпитана от самото начало той нямаше да я последва. 😁
Може би и това го накара да я последва и 2та пъти. Желанието да я разгадае и защо тя се държи така. Тя събуди хищника в него😃
После й остави визитка, за да го намери. Два пъти той тръгна след нея и сега остави в нея топката дали ще го потърси. Чудя се дали той щеше да я потърси, ако тя не беше дошла. 🤔
При тях и физическото привличане беше на много силно още в началото.
Много ми хареса момента в заведението, когато си докоснаха ръцете. Това определено беше умишлено от негова страна. И се усети и при двамата... желанието.
Целувката беше споделена. Искана и от двамата. Тя ясно даде знак, че я иска. Не знам дали забелязахте играта с ръцете на Серенай. Не знам режисирано ли е или си е нейна хрумка, но точно тези движения предадоха очакването и неувереността точно преди целувката. Много ми въздействат точно тези малки детайли.
Хареса ми и че инициативата за продължение на вечерта във 2ри епизод беше от нейна страна.😃 Много много не типично. Не мисля че Аслан щеше да я води в дома си тогава 😁 но определено се зарадва хаха