💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 818
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • au bout du monde
Алсан е манипулатор определено, но не всичко е манипулация. Чувствата му са истински, не веднъж е застава до Девин и я подкрепя и нея и близките. Както й каза той - готов е да изгори целия свят за нея.

Съгласна съм, че точно тези секунди колебание и решението да я последва 2та пъти, промениха живота му.

Доста се чудих защо тя се държеше видимо грубо и невъзпитано в началото. Сега си мисля, че просто е искала да отблъсне всякакви навлеци 😁 Определено е искала него да отблъсне. Но той е свикнал жените да припадат по него и нейното държание само го заинтригува още повече. Мисля си дори, че ако тя беше мила и възпитана от самото начало той нямаше да я последва. 😁

Може би и това го накара да я последва и 2та пъти. Желанието да я разгадае и защо тя се държи така. Тя събуди хищника в него😃

После й остави визитка, за да го намери. Два пъти той тръгна след нея и сега остави в нея топката дали ще го потърси. Чудя се дали той щеше да я потърси, ако тя не беше дошла. 🤔

При тях и физическото привличане беше на много силно още в началото.
Много ми хареса момента в заведението, когато си докоснаха ръцете. Това определено беше умишлено от негова страна. И се усети и при двамата... желанието.

Целувката беше споделена. Искана и от двамата. Тя ясно даде знак, че я иска. Не знам дали забелязахте играта с ръцете на Серенай. Не знам режисирано ли е или си е нейна хрумка, но точно тези движения предадоха очакването и неувереността точно преди целувката. Много ми въздействат точно тези малки детайли.

Хареса ми и че инициативата за  продължение на вечерта във 2ри епизод беше от нейна страна.😃 Много много не типично. Не мисля че Аслан щеше да я води в дома си тогава 😁 но определено се зарадва хаха

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 13:52 от La Libellule

# 706
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Имам чувството, че аз, Благи и Камелита сме гледали вчера заедно серията, защото сме забелязали едни и същи детайли, на които преди не съм обърнала такова внимание 😍. Сега обърнах внимание на бизнес класата, на масата, на обувките на Хюлия. Движението на ръцете на Серенай по време на танца го бях забелязала, но сега обърнах внимание на текста на песента, който идеално се връзва с нейните реакции. Но на мен пък страшно ми въздейства как Аслан я гледаше и съвсем леко раздвижи устни, когато тя му каза, че е зодия Лъв и последва целувката и накрая оперни чело в чело той пое дълбоко въздух.
Същото си го помислих, още в първия епизод има много чисто физически докосвания, а и целувки, които са много естествени и непринудени. Направо ми е чудно как успяват да го постигнат актьорите. Е, те и затова са актьори, а аз не 😂 но все пак....
Наблегнах на нарсица в Аслан, така както е описан, но се ограничих само за първи епизод, където сега виждам много повече проявление на тези му черти от характера. Така че, сега ще проследя много по внимателно промяната, която ще настъпва в него, защото Девин е движение, усилие, старание. 
Камилита, мисля малко по различно за държанието на Девин в началото. Девин е свикнала сама да се оправя, а тук беше принудена да се възползва от услугите на Аслан, въпреки неговото поведение в самолета, а и в самото начало едва ли и беше до него. Но пък това провокира Аслан да прояви интерес към нея.  Всъщност, когато седяха на дивана в болницата край леглото на Ямур и тя разбра, че той за пръв път ще отсъства от вечерята на семейството , като че ли го погледна с други очи и й стана много приятно, Серенай го изигра перфектно този момент.
Благи, за шкафа с пантофите, Ваня обърна внимание още, когато коментирахме. А заведението е Волта.

За сега, в първия епизод привличането е налице, влюбването започна, но мисля, че за любов още е рано да говорим. Ще видя как ще изглеждат нещата към епизод две.

Нашият Еко са го изпратили да служи на родината.

а дано му уври главата 🤣, че накрая ги сътвори едни..
Фени, не знам защо си мисля, но според мен Къванч отдавна е поставил това условие за работното време. Та той сега ли разбра, че има син??? В края на краищата той снима почти през цялата бременност на Башак, а снимките с Берен започнаха, когато Курт Ефе беше на три четири месеца. Мисля си, че винаги е имал този факт, когато се е съгласявал с проектите си.
Серенай ми харесва и с дълга, и с къса коса. Но евала на фризьорите, но лично аз не мога да разбера коя ѝ е истинската.

Хайде да кача един рицар на бял кон.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 707
  • au bout du monde
Точно в началото не й беше до него, имаше си проблеми. Свикнала е сама да се оправя факт, но вече знаем, че Девин е възпитан човек, понякога е избухива, но това не е типичното й държание.
Тя определено беше груба. Човекът й предложи да я закара. И после как му се натресе в колата след болницата.
След като се наспа, се пооправи Laughing
Момента да дивана много ми хареса. Когато тя отпусна глава на рамото му.

Моментът с въздишката беше много въздействащ. Много добре са обърнали внимание на детайлите. Въздишки, погледи, докосвания, игра с ръце, лице, мимики, движение.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 15:08 от La Libellule

# 708
Направо да илюстрирам всички, което написахме за отношенията между Девин и Аслан с това видео, което ми попадна като по поръчка 😍

А тази снимка от видео на Селен... прилича ми на Къванч

# 709
Привет, дружки! Hug Благодаря ви за споделеното и днес! Kiss
Благи, благодаря ти за поздравленията, мила! Kiss
Скрит текст:
Аз също като теб съм много привързана към родителите си! Най - прекрасните, които човек може да си пожелае да има Heart Мама за съжаление я загубихме преди 2 години , отнесе я Ковида, иначе и тя още щеше да си е жива Cry Та с радост си го наглеждаме с брат ми, / сестра ми живее в Испания / той заслужава всички грижи! Heart Преди 5 години си счупи крака и е с изкуствена става, преди няколко месеца отново падна на същия крак и сега има болки като ходи, оказа се, че не са му направили операцията като хората и има някакво разместване, но не се отказва да се движи и всяка сутрин се разхожда поне по час. До сега се разхождаше с някой от нас, но от известно време започна да си излиза сутрин рано, не ни слуша да не излиза сам Smile Затова му купихме ролатор, че ни е страх да не падне отново, така е по-сигурно. Иначе си е здрав, напълно с акъла си, помни повече от мен дори Smile, той много чете, може би и това има значение. Все така много чист и подреден човек е, сам си поддържа апартамента, въпреки бастуна, а аз му чистя основно един път в седмицата, с нищо не ни създава проблеми, дано ни е жив и здрав още много години! Hands Pray
Мара Подробната Stuck Out Tongue Closed Eyes Ох, голяма си сладурка, винаги ми оправяш настроението, благодаря! Kissing Heart Ще чакаме пак да се разпишеш.
Терзи, благодаря и на теб, джанъм! Kiss
Пепи, страхотен клип, благодаря! Kiss Хареса ми какво сте споделили с Камилита и Благи за 1 серия, когато го гледам отново, ще обърна внмание на всичко, което сте забелязали. Е, че те и в холивудските филми правят толкова гафове, та не се учудвам. Това да му е кусура на сериала ни. Аз винаги намирам по нещо, което преди не съм забелязвала при всяко гледане на Кивов сериал / защото други не гледам повече от веднъж Smile /, та затова и обичам да си ги повтарям през няколко години.

Пепи, май е Къванч на снимката Thinking
От мен един хубав клип на Mayka от времето на КСШ. Тази музика ми въздейства и до днес.

Лекинка! Hug

# 710
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🌞☕🌞

Вторник е и качвам първия фрагмент на втория епизод.

Фени, беше споменала, че ще има нови герои във втория сезон. Би трябвало да се появи лелята, за нея знаем вече, интересно какви нови персонажи ще вмъкне Хакан Бономо 🤔

Жегата все повече ми блокира жизнените показатели.
Като гледам не само на мен.

Вчера ми попадна класация на Нетфликс за най-гледаните сериали откакто мерят часовете гледания. "Игри на калмари" има впечатляващите 2,250 милиарда часа гледания. Направо се изумих. Някой гледал ли го е, да сподели впечатленията. На този фон турските производители ще трябва много да се постараят.

Хубав ден, момичета 🤗🤗 🤗

# 711
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря! Kiss
Не зная, освен лелята и синът и да имат предвид като нови герои ? Thinking
Значи не май, ами наистина си е Киво на споделената от Селен снимка.

Колкото до 8 часовия работен ден, който е изискал Къванч, навсякъде само за това гърмят, явно, че е ново това искване от негова страна Thinking Защото до скоро Курт Ефе беше бебе, а сега вече на тази възраст може да се занимава много с него, така поне си мисля Thinking Дори срещнах коментари, че младите актьори работят по 15, 16 часа, а той искал наполовина Smile Ами когато беше млад актьор и той се скъсваше да работи, сега е време младите да се доказват, той вече отдавна го направи.
Не съм гледала тези калмари Smile
За Джаки най-готиния комисар Кадир Адалъ Heart

Имайте хубав ден и се пазете, днес ще е още по-горещо Hug

# 712
Привет и от мен!

По едно кафенце и от мен, кой каквото обича....избора е голям

Фенче, мерси за комисаря!
Ти май си ме усетила, че сутринта го започнах (1 серия я изгледах). Май ще се гледа....хареса ми. Киво ми харесва като визия, Елчинката си я харесвам по принцип, така че нямам пречка за продължаването му.

Фенче, да не се окажем комшийки, че и на мен ще ми спират водата от 28 до 4

Пожелавам ви лек и прохладен ден!

# 713
Джаки, ами те на половин София ще я спират, та не знам. Аз съм в Младост 1.
Усещам те, нали ? Smile Надявам се да харесаш сериала, много социални проблеми е засегнал Али Айдън в него. Лудия ни комисар съм сигурна, че ще го харесаш, Киво го играе брилянтно, а и с Елчинка са много милички заедно. Отново любов от детството. Аз много обичам да гледам такива любовни истории - с нежна, искрена, безусловна, а не егоистична любов, с голямо приятелство преди всичко друго.
Лелее, отново силно земетресение в Адана Worried

# 714
Привет момичета!! Hug

Адмирации, че ви се пишат коментари, аз съм пас, но ви чета с интерес. Hands Plus1
за сериите бих споделяла любими моменти-но във визуална форма.
2 фрагман
https://www.youtube.com/watch?v=Vf0w87hedK0&t=1s
Пепи, освен лелята щеше да влиза и сина й. Надявам се да има и още нови интересни персонажи,
Цитат
"Игри на калмари" има впечатляващите 2,250 милиарда часа гледания. Направо се изумих.
интересувала съм се от сериала, като стана такъв хит в НФ.
гледала съм фрагове, за мен е голяма психария https://www.youtube.com/watch?v=oqxAJKy0ii4
Фенче Kissing Heart
Не се знае дали е Къванч, Анна се съмнява примерно.....
сем. Апълтън са доста на юг от Бодрум - Kalkan / Turkiye, тръгнали са на пътешествие.
Скрит текст:
Цитат
Колкото до 8 часовия работен ден, който е изискал Къванч, навсякъде само за това гърмят, явно, че е ново това искване от негова страна Thinking Защото до скоро Курт Ефе беше бебе, а сега вече на тази възраст може да се занимава много с него, така поне си мисля.

и аз съм на това мнение Hands V

Джаки, мерси за кафенцата!!
оо вече си минала през този тежък 1 еп. на Сблъсък, приятно гледане  нататък.

За косата на Серенай, не знам как го прави тоя номер, но се радвам, че Девин ще си е с дългата коса
има нови снимки в ИГ й https://www.instagram.com/p/CvHOWCCNkza/?img_index=1
но не знам дали са точно от сега.

Лек ден, пазете се от жегите!!

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 12:50 от Airra

# 715
  • au bout du monde
Снимките са стари, не са снимани в Истанбул. Мисля че са от Америка. Улиците на американски ми приличат.

# 716
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Ами на мен ми прилича на Къванч, не знам, пък и кого другиго да снима Селен ? И какво им пречи на КБТ да обикалят заедно с Апълтън, не вярвам те да са дошли в Турция на почивка и да не са заедно двете семейства, не се виждат толкова често Thinking Както и да е.
Нещо, което споделихме преди няколко дни, тук е по- подробно.
Цитат
ЯКАМОЗ S 245;
ПРЕОТКРИТ СЕРИАЛ
La Nacion, един от влиятелните аржентински вестници, се изказа високо за сериала на Netflix "Якамоз 245“.
Каталогът на Netflix се актуализира постоянно във вестника и издателският гигант получава ново съдържание от всякакъв вид. Напоследък турски такива.
Серията Yakamoz S-245 се превърна в една от най-гледаните, високо оценен както от критиката, така и от публиката.
Yakamoz S-245, създаден от Джейсън Джордж и режисиран от Толга Карачелик, за който много се говори през последните няколко седмици.
В статията се казва: "Апокалиптичният сериал от 7 епизода на Netflix ще ви прикове на мястото ви.“

СЕРИАЛЪТ БЕШЕ ПРЕОТКРИТ ОТНОВО
Сериалът, излъчен през април 2022 г., беше "открит късно“.
Припомняйки тази ситуация в статията, те заявяват: „Той става все по-популярен, благодарение на разпространението от уста на уста от хиляди фенове."
АКТЬОРИТЕ СА МНОГО ДОБРИ
Kъванч Taтлъту, Йозге Йозпиринчи, Eдже Чешмилиолу и Eджем Узун участват в сериала, който разказва историята на морски биолог и екип от подводни изследователи, които трябва да се борят за оцеляване, когато се появява заговор след опустошително природно бедствие на Земята.
Статията също така казва, че този екип е получил високи оценки от критиците.

А пък във фейса в една от руските групи попаднах на коментар за странно интервю в някакво предаване на Чаглар Ертугрул, който играеше  Юсуф в КСШ. Странно е защото няма как да играе в този сериал, / дори и да не са се срещнали на снимачната площадка с Къванч /, пък случайно да го е гледал по Нетфликс Smile Явно е, че превода не е съвсем читав.
Цитат
Известният турски актьор Чаглар Ертугрул отдавна е обичан от публиката. Филмографията на Чаглар включва филми с висок рейтинг, заснети през различни години.
Чаглар Ертугрул не само играе, но и пише сценарии и има мечта да прави филми. Съвсем наскоро гледах среща по турската телевизия с него и бях изненадана от мечтата му: той иска да снима Kъванч Taтлъту във филма си, за който той специално пише сценария. Чаглар смята, че Kъванч е най-добрият от най-добрите сред турските актьори. Освен това той е икона на турското кино, казва Чаглар. И още нещо: според него именно благодарение на Къванч днес турското кино е станало известно и популярно в цял свят. Самият той открива Kъванч Taтлъту, като гледа случайно сериала " Курт Сеит и Шура“ в Netflix. Сега това е история за мен. Kъванч ме впечатли с актьорските си умения като Kурт Сеит. Запознах се и с другите творби на  великолепния актьор и интересът ми към този майстор на киното прерасна в желание да направя филм с Къванч Татлъту."
Това е, приятели! Да, Къванч може да изиграе или изобрази всеки герой, толкова е талантлив, че постоянно ще се връщате към работата му. Актьорският нюх на Къванч най-вероятно се е родил с него или Господ го е надарил с тази дарба. Дарбата и способността са хубаво нещо, но без труд и усилия няма да постигнете нищо в работата си. И Къванч работи много и здраво. Преди да застане пред камерата, първо внимателно се запознава със сценария, изпробва образа на новия герой, изучавайки всеки детайл от всички ситуации на бъдещия цялостен образ. Запознатите с творчеството на Къванч знаят, че вживяването в ролята е важно за него и затова се усеща какъв професионализъм влага в работата си. Външната промяна и придобиването на професионални умения характерни за всеки негов герой също е много важно за Къванч. И колко сила, понякога здраве, влага Къванч, за да се получи неговият герой и да е обичан от публиката!
    Тук бих искала да цитирам изказването на един руски актьор, също много талантлив и обичан от всички нас - Александър Абдулов:
  "За мен, която и да е роля ... здраве не носи. Знам това със сигурност. Ако наистина играеш истински, влагайки всичко от себе си, значи си дал част от сърцето си, част от кръвта си, част от силата си. Колкото по-сериозна е работата, толкова по-опасна е за здравето"
Това е работата на един актьор! Нисък поклон пред всички наши любими актьори, независимо в коя страна са снимали!
Връщам се към началото на моята публикация: ако колега иска да заснеме свой колега, като преди това е написал сценарий за него, или други изтъкнати писатели пишат специална книга, като си представят предварително кой ще получи главната роля във филмовата адаптация, тогава мисля, че това е най-високата оценка за актьорското му майсторство! В случая имам предвид Чаглар Eртугрул - да направи филм с Kъванч, въпреки че не е сигурен в реализацията му, или Серкан Урганчи, авторът на книгата "Пътуването на Мери до Ефес", където в ролята на Йоан вижда само теб - това означава, че сте търсен и вашият актьорски талант е адекватно оценен от кинематографистите! Разбира се, говорим за нашия любим, надарен, трудолюбив, красив  и с невероятна харизма Къванч Татлъту

Друго интересно не намирам. Приятна вечер, дружки! Hug

# 717

с бебето от рекламата Blush

# 718
  • au bout du monde
Аслан и Девин епизод 2 . Много любим епизод.Heartbeat

# 719
Ех, че е хубав Къванч на тази снимка. 😍 Страхотно излъчване.

Днеска жегата ме затвори вкъщи и си изгледах втория епизод. Като че ли в момента сме на различни вълни, но аз ще си напиша какво ми направи впечатление сега. Да не забравя обаче, Камилита, благодаря, че си си направила труда и качваш тук сцените на Аслан и Девин 😍
В тази серия двамата бяха малко като куче и котка.
Девин на масата много откровено и открито разказа за семейството си, нещо което не е много прието като за първо виждане. Тя като че ли изпитваше удоволствие, че ги шокира с думите си. Но според мен тя просто разгада причината Аслан да я покани в тях и после му го каза в колата. Аслан постъпи по същия начин, когато бяха при баща й.
През цялото време обаче виждах как Аслан добре се справяше с това да манипулира Девин, той е изключително проницателен. Веднага разбра, че тя иска да скъса с него и отиде на срещата с яхта, така нямаше как да му избяга и той контролираше положението. Уговори я да дойде с него при Атила, купи й червена рокля, пи с нея алкохол/а не й направи забележка, например/, каза й че иска да я види във всякакво състояние, поръча и песен и танцува с нея, галеше я ненатрапчиво, разсмя я и накрая тя поиска да отидат в неговия дом.
Сцената там беше един път, Алинка, много хубаво я беше описала по време на обсъждането. Но това, което сега ме впечатли е отново песента и текста й. Майстори са в това отношение.
Скарването на сутринта и откровението на Аслан. Имаше една статия, където се описваха характеристиките на нарциса и там точно това се споменаваше, че Аслан като типичен представител на този вид е побързал да изпревари Девин, защото той трябва да сложи край, а не партньора му.
Баба Сахер обаче изигра тук ключовата роля, накара го да се замисли. Хюлия наля масло в огъня като му каза, че той няма да се ожени за Девин, защото я смята за недостойна. Еко сложи точката като каза какво мисли за Девин и че тя е различна от всички предишни негови приятелки.
Всичко взето на куп, накара Аслан да обърне колата и да осъзнае, че Девин е тази, за която мечтае.
Сцената при бащата на Девин много я обсъждахме, но и Серенай, и Къванч бяха невероятни. Много силни думи от Девин блестящо изиграно от Серенай.
Думите на Аслан... едно от най-красивите обяснения в любов, което съм гледала.
Джаки, предишния ми фаворит е обяснението, което има в Сблъсък, но това сега го изпревари. И накрая тичащата след Аслан Девин, която каза същите думи като Аслан ,"внимавай как ще отговориш, защото няма да има друг път" и светофара светна в зелено.
Много хубав епизод, много ми хареса.
Дано не съм досадила 😜

Ще се радвам да има и други включвания.
Айре, ти по време на Якамоз провеше скрийншотове на любимите ти моменти и на мен много ми допадаше. Ще се радвам и сега ако илюстрираш.
Много добре ми идва този преговор, голям кеф, а и имам нужда от прочистване на главата 🤣 че септември ей, сега ще дойде.

Малко да ви развеселя.

А аз ще ходя там,  ужас.

Лека 🤗🤗🤗

с една много усмихната Нур Сюрер.

Да не се стресне някой от нея 😂 слагам Аслан и Девин

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 00:06 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт