💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 811
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • au bout du monde
Ах, много точно казано. Всяко действие на  Аслан ми изглежда добре премислено. Сега видях нещата по друг начин. Точно защото знаеше, че тя иска да се разделят той направи всичко възможно тя да размисли.

А момента, който си показала ми е любим....това докосване и нейния поглед хм хм Smiley

Двамата се разгадават взаимно Laughing

Днес в Пловдив беше 40 градуса в 16ч, а аз излезнах навън . :Grin После видях колко градуса е Laughing

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 00:37 от La Libellule

# 721
Добро утро, дружки! Hug

Камилита, Пепи, благодаря ви за всичко, което споделяте, чета ви с кеф! Kiss Да, особено в откъса, който е дала Камилита от еп. 2 ясно се вижда, че Аслан много точно предположи какво мисли да направи Девин и направи всичко необходимо, за да не изчезне от живота му. Много майсторски я накара да се откаже от намеренията си. Но, нейното НЕ го накара да размисли, според мен тя го изненада наистина, че не прие предложението му. Заболя го, въпреки всичко. Та затова на сутринта побърза той да е първия, който да поиска раздялата. Но, видяхме, че нито той, нито тя бяха щастливи след това негово решение. Възможно е през повечето време да я манипулира, но съм сигурна, че Аслан се влюби както никога до сега в тази непредсказуема и свободолюбива жена, която съдбата му изпречи на пътя. Това в пълна сила важи и за Девин. Ще прави каквото си поиска, както му заяви, но няма волята да му устои, сърцето не пита разума. Защото и за двамата това между тях действително е АШК Heart
Много обичам Аслан и Девин, обаче в момента съм се отдала на магията на този прекрасник Heart

Много ми липсват КБТ това лято, как пък не ги излови никой бе ...

Имайте прекрасен ден, дружки и се пазете! Flowers Four Leaf Clover

# 722
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Едно кафе и от мен

И сладурчето от рекламата

Фени, аз предположих, че така ще бъде вече. Ще трябва да се ограничим с професионалните изяви, не че и оттам ни заливат със снимки. Имам чувството, че Къванч и там налага някакви ограничения. Серенай сега през няколко дни качва от новия сериал, а от Семейството много малко. Разбира се едва ли Къванч има такова влияние, но съдейки и какво беше по времето на Сблъсък и сега, аз лично оставам с такова усещане.

Снощи се усетих, че разглеждам сериала само от позицията на Аслан. Днес ще поправя тази грешка 😜
И ,да, Фени съгласна съм, че двамата се привлякоха като магнити. Сега, като се замисля наистина отказа на Девин също имаше своята роля. Не случайно той изтъкна този факт, когато говори с баща й. Каза, че е получил най-хубавото не в живота си и е разбрал, че не е важно дали ще са женени или не, а е важно Девин да бъде в живота му.
Камилита, наистина този момент е много специален. Аслан говори за бизнес в този момент, но жеста с ръката, това невинно погалване и каза толкова много на Девин в този момент.

Аз утре ще съм в Пловдив. Дават го да стане 27 градуса, мисля че ще се наложи да си нося връхна дреха 😂😂😂

# 723
  • au bout du monde
Честно казано от това погалване аз настръхнах 😁 все едно мен погали. Наистина беше мн добра идея.
Говори за бизнес, но не забравя и за миг, че тя е до него.

Това може би беше първото Не, което е получил от жена 😁

# 724

в жегите се почива Grinning
Привет момичета!! Nature High Brightness
Благодаря за всичко споделено! Коментари, новини, клипчето с АсДев, снимката с малкия от рекламата Blush
Фенче, хареса ми за АсДев Ашка!!
..............
за KBT/и на мен много ми липсват/- през лятото има периоди, в които тотално изчезват,  и после изведнъж се появяват снимки и папарашки видеа,
Башак явно работи, постнала е снимка от сет.......
Скрит текст:
значи не са с англичаните,  при тях е още по-голяма жега, едва ли биха тръгнали да пътуват с малкия.
и тя се жалва от жегите, и май моли да се помага на бездомните животни с вода

...........
Пепи, ами ще имаш късмет утре с времето, уж го дават да падат темп.
Скрит текст:
съжалявам, но не ми се правят скрийншотове, най-много гифчета......

тоя момент и от мен

знае Аслан какво да прави с жените Stuck Out Tongue Winking Eye
пък и Къванч много ги умее тия сцени Heart Eyes

...................

харесах си и тоя клип

лек ден!!

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 13:06 от Airra

# 725
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Фенче, за татко ти и за цялото ви семейство здраве!!!

Скрит текст:
Всичко, което споделяте за родители и възрастни хора
ми е толкова мило и ме връща при моите, които вече ги няма.
Сега ме обхваща голямо безпокойство за свекърва ми.
Не е добре, а и тези около нея не са добре.
За съжаление не мога да помогна.
Ще ме извините, но не съм голям любител на многото летни снимки.
Доста се оливат, други пък се крият. Не е добре нито едното нито другото.
А и това дебнене и следене в соц. мрежи ми идва в повече. 
Не обичам клюките. Не обичам неподплатената показност.
Радвам се, че Къванч дава поводи да се пишат сериозни неща за него.
Харесвам тактиката на Башак да пуска нещо интересно и хубаво.
Серенай, разбира се, че сега ще отразява повече новия си проект.
Няма нищо лошо, дори съм сигурна, че договорът ѝ изисква това.
Радвам се, че ние си имаме какво да обсъждаме за двамата. 
Ето отворихме вече за пореден път фамилната книга на Семейство.

Първи епизод беше невероятно добър >>>

И започна втори >>>

Отново наситен епизод. Отново много неща се случиха ...
Отново не само Серенай и Къванч бяха във вихъра си.
Не искам да проявявам капризи,
но клипове от vbox7, не ми се отварят.

Резюме еп. 2 >>>
Появата на Девин на масата на Сойканови е достатъчна за Хюлия да я види като заплаха.
Хюлия решава да приложи тактиката, която знае най-добре:
да държи приятелите си близо, а враговете си още по-близо…
Като първа стъпка, Хюлия кани Девин на събитие на асоциацията, на което е основател.
Аслан се фокусира върху това, да измъкне семейството си от незаконния бизнес.
Една от най-важните стъпки на тази операция е да стане съдружник
в компанията на младия бизнесмен Атилла Озйълмаз.
Джихан подава ръка на Айсел, претърпяла инцидент.
Хюлия трябва да седне на една маса с Джихан, за да го накара,
да сложи край на връзката между Аслан и Девин още в началото.
Девин взема решение след случилото се на събитието, на което присъства с Хюлия.
Но още първата нощ с Аслан се натъква на неочакваната му постъпка,
поддавайки се на привличането помежду им, и отново трябва да взема решение.
Между двамата опънатите струни стигат до точката на скъсване.
Но това, което ще се случи на изненадваща вечеря, където се събират,
кара Девин да вземе важно решение за живота си.
Това решение ще бъде най-важната преломна точка
в отношенията между Аслан и Девин.

Приятни занимания, дружки!!!
Пазете се!!!

Скрит текст:
След големите жеги идват големи бури със светкавици.
Минах го този момент. Днес при мен е 16 градуса.

# 726
По този повод да цитирам Тайгар Ишикли.
"В крайна сметка качество винаги печели. Да си уважаван е много по - важно от това да си популярен ".

# 727
Снимат рекламата за #Hepsiburada / както и бях предположила/
от Дамла

Много обичам летните снимки с КБТ, когато са с летни дрехи, загорели, отпочиващи и в романтично настроение Heart Exl
а, че някои прекаляват с позьорски споделяния в СМ...тяхна си работа.

лека вечер!

# 728
  • au bout du monde
тоя момент и от мен

знае Аслан какво да прави с жените Stuck Out Tongue Winking Eye
От всички герои, които съм гледала определено Аслан най-много усеща и разбира жените. Ако съдя и по държанието на Девин... Мисля, че е най-добрият любовник сред героите 🤣

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 23:12 от La Libellule

# 729
Ще почнат новия сезон доста загорели.
Камилита, вярно, че е Аслан усеща жените, но и Къванч определено умее добре да го покаже, както е написала Айра.
Във всяка роля, която играе може да се види как го прави според характера на героя му. За мен той е особено силен точно в изразяването на любов и много тежки драматични моменти, както сега беше в Семейството. Когато получи паническа атака, когато разбра, че Атила е давал наркотици на Джейлян, когато Сахер го припознава като Юсуф, когато прочетете писмото от баща си.
Най -забележителното е, че един и същи събития той ги предава по различен начин всеки път.

Айре, може би рекламата и скоро ще я пускат.
А турския СЕМ ще налага вече глоби и на платформите ако съдържанието им нарушава добрите нрави. Нямам думи просто.

От втория епизод.

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 00:45 от pe04

# 730
Добро утро, дружки! Hug

Вай бе, днес направо си е студено Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благодаря ви за споделеното! Kiss
Диве, благодаря, мила! Kiss
Виждам, че сте обсъждали любовните умения на Аслан Stuck Out Tongue Winking Eye  Да, неустоим съблазнител е Аслан, съгласна съм. Дали е най-добрия любовник не зная, за мен Къванч във всеки сериал и филм е невероятен в любовните сцени, независимо какъв е героят му, дали ще има много целувки и колко такива сцени са му дадени. Той умее и само с погледи , без целувки да те накара да ти омекнат капачките Stuck Out Tongue Closed Eyes Затова е и много различен в показването на любовта на героите си, но винаги е много нежен, чувствен, уважаващ, обичащ и разбиращ жените, защото според мен самият Къванч е такъв мъж, това не се учи, то е вътре в него. Те затова много фенки му се нервят, че вече не играе главно такива роли Smile
Айре Heart Eyes много вярно!
Цитат
В подкрепа на думите си ви давам пример с първата му роля, не случайно неговия Мехмет предизвика маса разводи в Арабския свят, и там жените искаха да имат такива внимателни и нежни съпрузи  Stuck Out Tongue Closed Eyes Мен например ме грабна с неговата запазена марка, която все по-често започнаха да ползват и други актьори - целувката по нослето на всяка от партньорките си, много ми е миличък този жест.

Пепи, абсолютно!  В МиХ дето имаше две целувки на кръст, няма човек, който го е гледал и да не е видял любовта в очите на Халил ...
Цитат
Във всяка роля, която играе може да се види как го прави според характера на героя му. За мен той е особено силен точно в изразяването на любов и много тежки драматични моменти, както сега беше в Семейството.
Благодаря на всички ви за прекрасните гифчета, удоволствие е да ги гледаш! Kiss
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 731
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Един съвсем млад Къванч.

И една разкошна Девин. Тук косата й е превъзходна, много ми харесва.

Нещо, което ми стана интересно за бижуто, с което беше Башак на церемонията на Elle.

Времето е с мен 😜, а БДЖ ми предоставя толкова престой, че сигурно ще имам възможност да пиша няколко пъти 😂🤣

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 732
  • au bout du monde
Партито на Атила ми е любимо. Много хубави бяха. Девин в зелено е очарователна.😍  През цялото парти Девин беше мн красива.
Хареса ми, когато бяха на различни маси и се погледнаха, а тя му намигна 😁
А косата онази вечер й беше много хубава. Иска ми се по-често така да я правят.

После с червената рокля косата й беше мн зле 🤐 все едно е минала през центрофуга. Самата тя нещо не изглеждаше добре, не знам от светлината ли беше.

Това мн ми харесва.
https://twitter.com/deepbalis/status/1683576970783719425?s=19

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 12:14 от La Libellule

# 733
Здравейте Благодаря за споделеното

# 734
И Курт Ефе е бил на сета Blush

Благодаря ви за споделеното и клипчетата!! Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart Hands Plus1

Пепи, казах ти, че ще имаш късмет с времето......
Скрит текст:
Laughing

лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт