А момента, който си показала ми е любим....това докосване и нейния поглед хм хм

Двамата се разгадават взаимно
Днес в Пловдив беше 40 градуса в 16ч, а аз излезнах навън . :
После видях колко градуса е

После видях колко градуса е

Да, особено в откъса, който е дала Камилита от еп. 2 ясно се вижда, че Аслан много точно предположи какво мисли да направи Девин и направи всичко необходимо, за да не изчезне от живота му. Много майсторски я накара да се откаже от намеренията си. Но, нейното НЕ го накара да размисли, според мен тя го изненада наистина, че не прие предложението му. Заболя го, въпреки всичко. Та затова на сутринта побърза той да е първия, който да поиска раздялата. Но, видяхме, че нито той, нито тя бяха щастливи след това негово решение. Възможно е през повечето време да я манипулира, но съм сигурна, че Аслан се влюби както никога до сега в тази непредсказуема и свободолюбива жена, която съдбата му изпречи на пътя. Това в пълна сила важи и за Девин. Ще прави каквото си поиска, както му заяви, но няма волята да му устои, сърцето не пита разума. Защото и за двамата това между тях действително е АШК 

Да, неустоим съблазнител е Аслан, съгласна съм. Дали е най-добрия любовник не зная, за мен Къванч във всеки сериал и филм е невероятен в любовните сцени, независимо какъв е героят му, дали ще има много целувки и колко такива сцени са му дадени. Той умее и само с погледи , без целувки да те накара да ти омекнат капачките
Затова е и много различен в показването на любовта на героите си, но винаги е много нежен, чувствен, уважаващ, обичащ и разбиращ жените, защото според мен самият Къванч е такъв мъж, това не се учи, то е вътре в него. Те затова много фенки му се нервят, че вече не играе главно такива роли 
много вярно!
Мен например ме грабна с неговата запазена марка, която все по-често започнаха да ползват и други актьори - целувката по нослето на всяка от партньорките си, много ми е миличък този жест.

Препоръчани теми