💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Ванче, благодаря! Kiss Да видим, и аз бих искала Семейството обновено и задружно да възкръсне от пепелта.
Джаки, благодаря за споделеното за КСШ! Kiss Ооо, браво, напредваш здраво! А, още нищо не си видяла от Петро да ти кажа Smile Жалко, че не можеш да захаресаш Фарах, аз пък я открих в този сериал. Не е голяма красавица,но е много добра актриса за мен, но всеки с усещанията си. От този сериал американките пощуряха по Киво, след като го излъчиха по Нетфликс, а и самия сериал го обожават и до днес.
Оставям ви, че отивам при татко. Хубав следобед! Hug

# 241
Здравейте Благодаря за споделеното и снимките
Малкият е голям сладкиш Кой знае колко е хубав и в лице

Къщата на Къванч

https://www.instagram.com/p/CtKehNJL214/

# 242
# 243
  • au bout du monde
Имам чувството, че там никой не живее😄

# 244
Имам чувството, че там никой не живее😄

И защо имаш такова чувство ? Thinking Напротив, там си живеят и то отдавна.

Терзи Kiss Джаки Kiss

# 245
  • au bout du monde
Такива къщи ми изглеждат прекалено подредени. Няма го личния отпечатък. Не мога да го обясня,  все едно дом в някой филм.

Не го казвам с лошо. Просто такова чувство създава у мен.

А те може да си живеят там, браво че поддържат такъв ред. Не че тя се занимава с чистенето 😄

Само детската стая ми изглежда реална.

# 246
Камилита, ами имаш право, че изглежда много подредено, но както сама казваш, кой знае колко хора се грижат за почистването и, затова е така, което няма как да се случи в нашите къщи Smile А и е снимана за списание, все пак.

# 247
  • au bout du monde
Не знам детето как успяват да го държат само в една стая и да не разхвърля навсякъде 😆

Но да все пак е снимано за списание. Няма да показват разхвърляни вещи из хола.

# 248
Привеет Hug
Благодаря за всичко споделено!! Flowers Hibiscus
не успях да пиша днес в темата Disappointed
слагам само една нова снимка Heart Eyes
с тяхна легенда във футбола- Fatih Terim, треньор на Галатасарай.

Фенче Kissing Heart
да постна и последния анализ на 13 еп.
https://mycapella.org/2023/06/05/sonun-baslangici-aile-13-bolum/

Но да все пак е снимано за списание. Няма да показват разхвърляни вещи из хола.

със сигурност, като за списание, такива снимки са подходящи....Wink
плюс това интериорния дизайнер си прави реклама в това списание, с новия облик на дома им.

Приятна вечер!

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 22:08 от Airra

# 249
Още малко фантастични снимки. Вай, бе, иска ми се да им ида на гости! Толкова обичам такива обзаведени с вкус светли и просторни, без излишни мебели помещения, хем семпло, хем в същото време стилно и елегантно. Като самите стопани. Освен пари / много / е нужен и добър вкус, а Къванч, и най-вече Башак явно го имат, всичко много ми харесва.

Джаки, Hands Plus1 благодаря! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря за новата снимка! Kiss С Фатих Терим, мениджър на футболния клуб Галатасарай, бивш играч на турския национален отбор по футбол.
Страхотен колаж от италианките, всички са преведени с итал. субтитри и гледани, някои роли не са отбелязани, може би не са ги превели още - Музафер от първия му филм - Американци на Черно море 2, и най - новите на Юсуф, Ялън,Аслан.

Харесаха ми няколко коментара от групата ВК на Серенай Саръкая за тази сцена Hands Plus1 Е, те за разлика от фенките на Туба без проблем разбират емоциите, които изразява Киво Smile

Цитат
Не знам колко пъти гледах тази сцена. Толкова топло, естествено и красиво изиграно, че искате да му се възхищавате отново и отново!
Цитат
да, да , в същата ситуация съм и аз. Толкова много пъти съм го гледала отново! Е, той е толкова готин!!!
Цитат
Ах, Киво, ах! Само какъв е той ... струва ми се, че да имаш такъв партньор на снимачната площадка, е все едно да играеш с учителя си по актьорско майсторство! но и Серенай свърши страхотна работа тук, оценката е „отличен“!
Лека вечер, дружки! Hug

# 250
https://www.instagram.com/p/CtMorRDrDXN/

Kıvanç Tatlıtuğ: "Canım Fatih abim, kıymetlim. O bir tane. Başka yok. Hayranıyım ve hastasıyım.

Kıvanç Tatlıtuğ: „Скъпи мой брат Фатих, скъпи мой. Той е един. Няма друг. Аз съм фен и пациент

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 23:14 от dterziiska

# 251
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Цитат

5 ЮНИ 2023 г. ФЕОМЕЛАН0НЕКА ГОВОРИМ ЗАЕДНО
Началото на края (Семейство, глава 13)
АВТОР: Симай ДЕМИР

Семейството е мястото, където се чувстваш най-защитен и сигурен според мен. Така че това важи ли за всички? Дали всеки вярва, че ще се отърве от всичките си товари, когато се върне у дома от училище, работа или от мястото, където е уморен и отегчен? Ако зададем този въпрос на Аслан, Девин, Ямур или Джихан, дали отговорът им ще бъде „Да“? Според мен отговорът на този въпрос не е да за нито един от тях в момента. Например Аслан непрекъснато повтаря, че трябва да сме семейство, ако не можем да бъдем семейство, ще се разделим, но той нито слуша жена си правилно, нито вярва на по-големия си брат, нито на майка си, нито на чичо. Той няма вяра или вяра в нито един от тях. Да, може би за тези ситуации със силни аргументи, но Аслан вече не ги ли прие така и ги събра на една маса?

Аслан искаше семейство, което наистина искаше да обича и да може да обича, да води чист и достоен живот, живот без тайни и несигурност. Докато си мислеше, че го е получил във войната с Иляс, той научи, че е част от кърваво семейство с много по-големи тайни. Искаше да си тръгне в момента, в който разбра, че това вонящо семейство сега е единствената връзка с фамилното им име. Но много по-добре разбра, когато двамата с мъжа, когото наричаше „Брат“, извадиха пистолети един срещу друг, че няма да е лесно да напуснеш семейство, с което си в кръвна връзка. Всъщност това, което Аслан искаше, беше много проста обикновена молба според мен: семейство без лъжи. Но когато разбра, че на всичкото отгоре дори жена му го е лъгала, беше неизбежно да полудее.

Всъщност причината Аслан да е толкова ядосан на Джихан не е, че е имал сеанс с Девин, предишните му преживявания с Джихан го предизвикаха толкова много. Спомнете си какво каза той на Девин „Джихан мисли, че му взех всичко, майка му, къщата му, дори жените, в които се влюби“ , както вече знаем, Джихан се е опитвал да се сближи с любовниците на Аслан преди и това е нещо, известно между двамата. Аслан вече беше толкова ядосан, че не погледна на ситуацията от гледна точка на връзката лекар- пациент. Той погледна на това от гледна точка на това, че Джихан прави толкова много зад гърба му с Девин и го лъже месеци наред. В противен случай той нямаше да бъде в състояние да извади пистолет, докато той и Джихан се бяха сдобрили толкова много. Можете да кажете сега, но защото предизвика страхотна реакция. Но аз не съм съгласна с това. Откакто се запознахме с него, Аслан не понася подобни лъжи и далавери. Мисля, че най-голямата причина за това са Хюлия и Юсуф Сойкан.

Те са пазили толкова много тайни и са се изтощили толкова много, като казват, че е за "нашето семейство", че всички те имат травма, рана, която не зараства. Аслан също беше поразен от майка си и не беше толкова обичан от баща си, че непрекъснато се повтаряха извинения и лъжи, че Аслан е стигнал до положение да даде всичко от себе си, за да не бъде като тях. Точно затова той каза: „Въпреки че може би няма да съм най-добрият баща на света, няма да бъда и най-лошият “. Сега, въпреки че мечтае да изгради бъдеще с Девин и детето си за първи път, без да изпитва нужда да се усмихва на снимка и да крие лицето си, предполагам, че няма да е толкова лесно. Изглежда нито Иляс Курузаде, нито Хюлия Сойкан ще позволят това. Все пак се надявам, че ги очаква чисто нов щастлив живот с Девин и момиченцето им.

От момента, в който Девин срещна Аслан, докато насочи пистолета към Джихан, най-голямата й борба беше да води щастлив живот с мъжа, когото обича, без да е Сойкан, без проклятието на фамилията си. Сега, когато е окървавена за мъжа, когото обичаше, тя всъщност се озова в средата на проклятието, което не искаше. Докато вадеше пистолета в ръката си, тя прие да бъде Сойкан. Девин, която отначало не искаше да нарани дори муха и която беше лудо против да се действа според правилата на гората, когато има закон, без колебание застреля Джихан под влияние на преживяванията си. Тъй като разбираше, че в света на Сойкан или ще умре, или ще бъде убит, нямаше друг избор. Сега, докато тя е изправена пред това да бъде убиец заради тайната, която е пазила от Аслан, мисля, че старата Девин е напълно изчезнала.

Всъщност Девин беше човек на думите и е нямала нищо против да крие нещо от никого. Нито е благодарила на някого, нито е имала резерви към някого. Но възможността Джихан да се самоубие, мисълта, че може да го спаси, и грубото отношение на Аслан по този въпрос я накараха да го скрие. Докато тя смяташе, че може да спре Джихан до последната сесия, за Джихан беше достатъчно да разпръсне цялата стая и гневът в очите му беше достатъчен, за да разбере тя, че Джихан вече е извън контрол. В този момент тя искаше едновременно да предупреди Аслан и да каже цялата истина, но забавянето и направи напълно невъзможно Аслан да я изслуша. Девин беше много по-сигурна от Аслан, че Джихан ще направи нещо, защото в противен случай, вместо да го притеснява, тя непременно щеше да се опита да говори и да го убеди. Осъзнавайки, че вече са преминали тази точка, тя дръпна спусъка. Не знам какво си помисли Девин, какво почувства в този момент, колко смело взе този пистолет, но в крайна сметка тя го извади и може би стана убиецът на Джихан Сойкан. Не знам какво ще стане по-нататък, но Девин е точно такава, когато става въпрос за семейството и близките, тя също се оказва лъвица. Защото семейството все още е кървяща рана в нея.

Всъщност може би Девин е искала да излекува семейство Сойкан, вместо семейството, което не е излекувала на първо място, и мисля, че най-голямото доказателство за това е, че тя помогна на Джихан. Искаше да направи това, защото не можеше да получи любовта и подкрепата на баща си, не можеше да бъде до майка си, защото имаше нужда от това, и не можеше да направи сестра си щастлива, колкото и да искаше. Но любовта и към Аслан я направи неспособна да направи това. Въпреки, че най-голямата й травма беше нейното семейство, тя едва ли щеше да успее да излекува други хора, с които вече беше толкова близка. Знаейки, че няма да дойде, тя знаеше, че дори и да отиде при баща си само за да направи Ямур щастлива, тя знаеше, че дори ако баща им дойде, това само ще ги разстрои. Но Ямур е толкова ценна за нея, че тя може да направи всичко за нея.

Ямур, всеки път, когато я гледам, сърцето ме щипе за това, което преживява. Това е семейна атмосфера, в която нито майка и, нито баща и я обичат, баща, за когото тя вярва, че ще е до нея, когато има нужда от нещо, и семейна среда, в която тя може да седи на една маса и да бъбри дълго време. Но за съжаление тя има баща, който се е отказал от отговорността си, защото е болна, и майка, която не я цени достатъчно, за да каже: "Да бях родила камък, вместо да родя теб". Всеки път, когато правеше крачка към щастието, към оздравяването, семейната истина изплуваше наяве и я удряше в лицето. За съжаление любовта на сестра й не можеше да бъде балсам за нея. Защото нищо не може да замени любовта на родителите и Ямур чувства това дълбоко. Говорим за човек, чиито родители са я натоварили с всичко, което е преживяла, а тя се държи психологически отговорна за всяко събитие дотолкова, че е в състояние да се самоубие. Докато имаше нужда от такава любов от семейството, за първи път си помисли, че е намерила някой, който да я обича само защото е Ямур, но отново се сблъска с неприемането в семейството и отново стана човекът, който не беше предпочитан. Когато тя и майка й говореха за Екрем , тя каза: „Нямам нужда от одобрението ти, той е човекът, когото обичам“, репликата на Еко беше : „Не и докато семейството ми не те приеме“ отново я срина. Всъщност в този контекст много сравнявам Джихан и Ямур. И двамата са хора, които биха направили всичко, за да бъдат обичани. Но те са тези, които се третират като нелюбим товар, независимо какво правят. Понякога искам да ги взема и двамата и да ги прегръщам дълго.
Джихан Сойкан е най-нещастният в тази история според мен. Може би щеше да израсне в любящо и щастливо семейство, да бъде обикновен търговец и да води обикновен живот с жената, която обича. Той щеше да мине по този свят, обичан от майка си и баща си, без да има нужда от капка любов. Но нищо от това не се случи. Още докато е бил в утробата на майка си, баща му е убит преди неговото раждане. Докато жената, която познаваше като своя майка, изобщо не го обичаше, баща му го направи партньор в цялата му мръсна работа. Те го осъдиха на живот съвсем сам, където той се виждаше като нищо. Да, всичко това се е случвало, но също така е факт, че Аслан не е виновен за нито едно от тях, колкото в същото време. Когато Аслан дори беше последният човек, който трябваше да бъде държан отговорен, това беше само ефектът от всичко, през което беше преминал, че той изля целия си гняв върху него. Да, тъй като той смята, че Аслан знае всичко и затова му е оставил всички блага и работа като кръвнина, иска първо да му се обади и да поиска сметка, но според мен основната причина са нещата, които е натрупал с годините. Фактът, че Аслан по някакъв начин притежава всичко, което е загубил, любимата му майка, която не е докосвал, защото брат му я познава, го ядосва още повече. Помислете за това, от години Аслан вече е имал всичко, което е искал да има, и той също научи, че Аслан ще става баща, когато е загубил бебето си. Психиката му вече беше обърната с главата надолу и когато видеото на баща му стигна до него, той беше разбит и насочи целия си гняв към Аслан. Не знам дали щеше да убие Аслан в края на тази конфронтация, но се надявам това да не доведе до смъртта му. Защото искам да го видя да потърси отговорност от Хюлия, да се изправи срещу нея и да влезе в чисто нов живот. Въпреки че Хюлия не признава вината си както винаги, би било хубаво Джихан да излезе поне от нейното влияние.

Хюлия Сойкан е човек, който казва, че всичко, което прави е „за моето семейство“ и намира прикритие за всичките си злини на децата си; някой, който не го е грижа толкова за тях, колкото мухлясала, пълна с дървеници маса. Да, признавам, жена, която е преминала през много в миналото, направила е всичко по силите си, за да оцелее в този свят и по този начин е стигнала до тези дни, е добро нещо за всички тях, но мисля, че някой, който също е лош да издадеш смъртна заповед на жена, когато е била само на 18 години и изобщо да не обичаш това дете. Сега, въпреки, че Девин също е изцапала ръката си в кръв за мъжа, когото обича, никога не слагам двете в една кошница за сега. Защото Хюлия е безскрупулна жена, егоист, която не се интересува от никого, освен от себе си. Знаейки колко много Еко обича Ямур, тя каза на семейството му, че все още оказва натиск на Аслан да се разведе, въпреки че научи, че Девин е бременна, и въпреки че знаеше, че Аслан ще нападне Джихан, ако разбере, не я интересуваше, че току-що се е оправил от раняването, сякаш Аслан не е изпратил самия Джихан. Освен това съм сигурна, че тя никога няма да признае, че тази битка е заради нея и ще обвини Девин за това. Единственото, което я интересува, е името Сойкан, това е всичко. Но сега семейството и, което тя смята за толкова свято, е разбито. Няма останала маса, няма рамка.

Докато убежищата на Хюлия Сойкан се разпадаха като нейното семейство, Хюлия всъщност гледаше пейзажа, който бе създала със собствените си ръце. Тази могъща къща отвън, но воняща и заразена отвътре, сега се е превърнала в пепел и единственият архитект на нея са тя и нейният съпруг.
Сега, когато семейството на Сойкан е изпепелено, да видим как куршумът от ръката на Девин ще промени живота им. Надявам се този път да видим семейство, възродено от тази пепел, борещо се да се излекува и щастливо.

Не без да спомена най-голямата жертва на семейството, преди да завърша поста си. Казах за всеки герой, но Хюлия отне желанието на собствената си дъщеря да бъде щастлива, волята й да живее и силата й да продължи. Дори когато Лейла научи, че е болна, тя искаше да бъде само с Джихан и Аслан, тя няма майка в семейството си. В най-трудния си час тя искаше братята и да са до нея. Никоя майка не иска да покаже на детето си този момент или да разбере, че майка й се е сбогувала, когато умре в бъдещето. Чистата омраза на Хулия е отговорна за всичко, което се случи с Лейла. Властолюбието, което тя натрапва на семейството си под маската на любовта. Тя плаща цената да бъде Лейла Сойкан с живота си и за съжаление мисля, че Девин не я очаква различен живот на този етап.

Оставихме след себе си един много добър сезон, мисля си как се изкопава кладенец зад едно семейство, като се каже "добра воля", как хората се експлоатират в името на любовта, как едно дете може да се почувства като безполезен товар и в десетки други семейства проблемите са обяснени много реалистично. И май още дълго време няма да мога да изляза от ефекта на последната сцена. Това беше сериал, който гледах, следях и писах с възхищение от първата до последната сцена. Успех на всички, които писаха, играха и допринесоха.

Тогава това е всичко за мен за този сезон, надявам се да се видим в новия сезон, останете с любов.
Лека! Hug

# 252
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🍀🌞🍀

Благодаря ви за новите снимки, коментарите и преведената статия, която очаквах.
Фатих Терим мисля, че е бил и треньор в Италия, защото италианките много се радваха на тази снимка.
Дива сигурно знае повече по въпроса.

Прочетох, че снимката е от Бодрум, но едва ли ще останат дълго там, защото Башак ще бъде стилист на филма на Серенай, който скоро ще снимат.
Башак е била стилист и на актьорите за новата реклама на Дисни.

Нямам никакво време, но следобяд ще се включа с коментар на това, което сте написали.

Нова/стара от 2015 г.

Хубав ден ви желая.

# 253
  • au bout du monde
Да споделя нещо, но ме ме убивайте с камъни 🫣 Визията на Къванч най-много ми харесва в Семейство. Преди никога не ми е допадал, но сега тук е 🥰😍

Дори в забранения плод не го харесвах, когато всички припадаха по него 😄

# 254
Здравейте Фенче благодаря за превода и споделеното

https://www.instagram.com/p/CtNDys9tY_C/

Общи условия

Активация на акаунт