Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 601
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Ферит казва на дядката - "дойдох да ти кажа, че те обичам!"Онзи седи с гръб към него. Камък да беше, щеше да се пропука! Отвратителен комплексар, деспот и тиранин!!!
И не разбирам защо Орхан се лигави на гърдите на Ифакатица!? Нали са великия род Корхан, пък не могат да се защитят!? Само високопарни думи, изхвърляници, клетви, но всъщност въздух под налягане ( еле пък дядката)!!!

# 421
Що за семейство е това?
Дъртия удари  и нагруби Фуат. Бащата не го защити, но когато загина бяха много тъжни и  обвиниха Серан и Ферит. Уж дядката беше  много болен, едва се влачеше като пребит, сега се наперил и раздава правосъдие и морал. Не ми се мисли, ако недай си Господи стане нещо с Ферит, какви ще са сълзи и сополи от тези  негодници.
Отвратителен ми е Халис /Четин и от други сериали. Някак си пресилено играе. Дори стария Сафет е по добър персонаж.
Не знам за вас, но и аз като Anikci, като мина халвета, вече се успокоих. Този факт се надявам да обърне нещата в полза на младите и тази вражда да спре.
Дано вторият фраг изясни още  от сериала. И така до петък.Angry

# 422
А кой хвърля Сейран на леглото,не виждам добре?

# 423
Суна не я показаха във фрага.

# 424

Това с хвърлянето на леглото не е ли старата сцена със Ферит, която беше или така ми се струва.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 08:03 от kotkata362

# 425

Е, Ферит. Това е от халвета.

Добро утро.

# 426
Добро утро
Всичко  май става въпрос за пари Казъм хвърля пари и бой за двете момичета за да ги продаде после по- скъпо Дедето държи парите за да всява страх и контролира всичко  Безпаричните млади няма какво да направят накрая
Относно възглавниците след толкова целувки и любов младите са се изпотили и такива са имали под ръка други сценаристите

# 427
Добро утро
Всичко  май става въпрос за пари Казъм хвърля пари и бой за двете момичета за да ги продаде после по- скъпо Дедето държи парите за да всява страх и контролира всичко  Безпаричните млади няма какво да направят накрая
Относно възглавниците след толкова целувки и любов младите са се изпотили и такива са имали под ръка други сценаристите

JoyJoyJoyJoy Hands Plus1

Aniksi, подкрепям и се присъединявам към мнението ти.
Някакси на мен все още всичко ми е тамам, гледаме турски сериал, дами Stuck Out Tongue Winking Eye

Кязъм... чакам да се усети, че е минал в зоната на здрача и да обърне палачинката.
Чакам Гюлгюн да се събуди. Не чакам особено сватбените приготовления, но ще изгледам и кратката радост на "самоубийцата". Много се надявам да имаме бебе Корхан, много. И не, за да продължи рода на Дъртанян, а защото сега всички много имат нужда от него.

# 428
Добро утро!

Не знам забелязвате ли погледа на Кязъм като види оръжие възможно ли е той да убие Сафет младши?
Вчера имаше една теория,че Суна го убива и Тарък за да прикрие това кара Сейран да се ожени за него тя е бременна от Ферит , а той се жени за Пелин после ще мисли,че детето и на Тарък,че ние това дизи сме го гледали...
Само ,че тогава държах друга страна...

Тарък и Феро сет от вчера

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 08:12 от x BlackRose x

# 429
Добро утро, момичета Simple Smile
За фрага едно нещо ми прави впечатление - всички в конака се страхуват от Халис, Ферит го обича и почита. Все още. Но явно ще му заяви, че този път няма да го послуша. Разкъсаната червена броеница според мен е символ на безсилието на Халис да задържи властта си и реда по неговия си начин. Пропуснал любовта в живота си, е градил семейство върху власт и зависимости. И въобще не си говори със себе си. Това е положението, чака го разпад и той е неизбежен.
И още нещо - за Сафет младши. Той може и да си мечтае за 4 дечица, ама това си е илюзия.
Скрит текст:
Всички обърнаха внимание на сексуалния фетишизъм на Сафет към обувките на Суна. Но има сексуален фетишизъм и към крака, конкретно към ходилото, което видяхме. Забелязан е при първобитните племена. Кракът (заедно с носа и езика) се асоциират с мъжките генитали и съответно създава както утробна, така и социална (семейна) връзка. Сафет има проблем, породен от липсата на баща и властта на майка му. Логично е да очакваме от него и насилие над Суна, но ... дечица според мен няма да има. Защото сексуалното влечение почти винаги се осъществява чрез мастурбация. Фройд е описал това явление в ранните си произведения.

# 430
Добро утро!
Само аз ли не разбрах за възглавниците, уж гледах внимателно. Когато бяха седнали до леглото имаше някакви възглавници в сивкаво и под тях бели, но се подаваха малко. После когато бяха на леглото останаха само белите с черта. Според мен са едни и същи възглавници.
Да кажа аз как съм разбрала за 4-те дечица на Сафет. Той каза на Суна, че е естествено да се плаши от нещо, което не познава ( в случая секса). Първият път е така, но после като започне...( т.е. ще й хареса). Говореше сякаш за себе си. Затова си мисля, че е правил секс и са му познати тия работи. Няма да мине само с обувки и крака.

# 431
Само се чудя въпреки това ужасно отношение как може Ферит още да обича дядо си?
 Мазохист ли стана и той като Сейран? Мисля,че Сейран ще чуе разговора на терасата и ще се откаже да избяга с Ферит само за да го опази да не му се случи нещо и тогава двете ще заминават с Хатуч към Антеп.
Щеше да е хубаво да избягат ,но после какво щяхме да гледаме?

Само това липсваше :

# 432
Добро утро !! Аз нищо разбрах от фрамага но не ми и хареса но ще видим какъв ще е втори и серията ☺

# 433
Горката Суна,
по-добре да беше се омъжила за първия кандидат,с детето

# 434
Аз така и не разбрах от къде изскочи тая откровена тъпотия, че Тарък щял да изнасили Сейран? Не прилича изобщо на изнасилена във фрагмента. То пък не може на всеки хвърлен в Интернет спойлер да се вярва.
Още по-голяма тъпотия, Сейран щяла да е бременна и Ферит щял да повярва, че е от Тарък детето. На какво основание? Ако се засилят по тая смотана сюжетна линия, ще е много глупав ход. Ясно е като бял ден, че няма да ги съберат до другия сезон, но поне да ни спестят някакви малоумни клишета, дето ги пробутват във всеки сериал.

Общи условия

Активация на акаунт