Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 591
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Ох, тоя недорасляк ли е сценариста? БОЖЕ ГОСПОДИ!!

Редактирам се..
Бил на 40 години, пфу🤧

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 13:50 от Hurricane~

# 466
  • Бургас
Момичета кои актьори са потвърдени, че няма да участват във втори сезон, по назад мисля че в предната тема някоя от вас беше писала. Попаднах на спойлер, че Орхан заминава за Антеп в 37ми епизод и за да предпази Ферит от изстрел той го понася... със следното заключение всички жени щели да бъдат вдовици, в което няма никаква логика Халис нали е мъж от рода им....Пък и имаше инфо за трагичен финал но си мисля, че Хатуч ще пострада. В следващият епизод да е драмата и началото на сводбата в 36 еп да избяга Ферит за Антеп, за това бебе силно се тръби дали няма да е за десерт чак в 37 епизод Simple Smile
Каза се, че Зерин, Асуман и Хатуч няма да са във втори сезон, така че като нищо Хатуч /заради която започва враждата/ да поеме някой куршум. Което ме навява на мисълта, че скоро няма да се отървем от нафталинения Халис....Господ бави, но не забравя и наказва, като загубиш най-милото - син, внук, любима...Но противно на всяка логика, при него тези загуби водят до още по-голямо озлобление. Да видим колко още ще задълбаят с този измислен образ Head Band А що се отнася до Орхан...там има още за развитие по посока на Гюлгюн, така че май му е рано да го занулят...

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 14:23 от Аniksi

# 467
Гюнгюр, ако реши да убива и Орхан, няма ли да им направи съвсем невъзможна връзката?

# 468
Гюнгюр, ако реши да убива и Орхан, няма ли да им направи съвсем невъзможна връзката?

Да ги трепе всички мизерници!
Леле, как се увеличава бройката на кръвожадните в темата 😁😀😜

# 469
Аniksi, тя Сема е доста кръвожадна и тя. Доколкото знам, бая народ изби, че и гадно. Не, мерси!
Добро си ни е сценаристчето, аз съм доволна. Стига Онур бей да не се меси.

# 470
# 471
Еве и на мен ми харесва този спойлер !!! Много искам да им се получи бягството но според мен няма да е !! Даже като гледам спойлера Тарък е връща мисля че е от бягството или се лъжа ?

# 472
Снимат в болница в момента

Направи ли ви впечатление, че във фрага Сейран държи куфар? Търо е голям хитрец, интересно ще става.
И пак имаше счупена чаша чай. Първо кафетата на Суна, после Ферит дръпна покривката и счупи чашите, сега Тарък.
А най-смешно е, че мухльо Орхан се жалва на Ифакат, че Тарък го е заплашил и другият му син да убие. На жената, която вкара това семейство в живота им. Иначе дъртия гъз се правеше на велик, че тази с пилешкия мозък нямало да го преметне. Разпиля ви тя, разпиля.
Оф, то май и това за болницата се води спойлер. Grinning май съвсем трябва да спра да коментирам. Laughing

# 473
Видяхме я с куфар и решихме, че ще правят с Ферит, опит за бягство. Не е ли това?

Да не би да са в болница да дават кръв, че ще се женят с Тарък?

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 16:05 от stasha_s

# 474
Видяхме я с куфар и решихме, че ще правят с Ферит, опит за бягство. Не е ли това?

За самоубийството на Пелин ще бъдат снимките в болницата

# 475

Явно този епизод половината време ще мине да я гледаме тази с умрелия поглед Frowning1Frowning1Frowning1

# 476
  • Бургас
Скрит текст:

Явно този епизод половината време ще мине да я гледаме тази с умрелия поглед Frowning1Frowning1Frowning1
[/quote]

То ако е в болница, да се надяваме да стиска очите - нали ще е самоубийца....Поне да не и гледаме кравешкия поглед. Triumph
Но имам предчувствие, че бая ядове ще берем с тая серия....Като иска да се самоубива, защо и Ферит да не остане по-назад? Ей така се ядосвах, като я докара в имението....с неговото патологично чувство за вина, с което всеки си го манипулира! Пфууу, предварително се ядосах Rage

# 477
Точния сет на хастането и писали който е близо да се отбие.

Рекламата на 1ви юни

# 478
Ох, в болницата бил Саффет (шега). Така яко се надишал от обувките на Суна, че умрял от кеф Joy
Иначе такива прякори са им измислили. На Казъм  е Кашчей, Тарък е Таракан (хлебарка), Саффет е Вини Пух (мечо Пух), на Пелин и майка й не мога да ги изброя. Там фенското творчество е безкрайно.
Ферит е още по-брадясал и още по-хубав, и още по-възмажал. Направо не прилича на себе си. Много тъга, но и много сила излъчва. Много ми харесва. Сигурно е в другата серия това.

Освен за Саффет никъде не видях да има потвърдено, че дъртата Хатуч няма да я има във втори сезон, освен онази истерия, че се отписала от сериала, но пък после се оказа, че никога не е била подписана за този профил.

Не ме интересува толкова, кой ще се маха, искам да видя новите, които ще вкарат. Simple Smile Ама ще си почакам до септември или когато там започва новият сезон.

# 479
  • София
Какво пише тук?

Спойлерът на Еви ми харесва определено и има логика.

Момичета, Бл@гуна, не знам защо се притеснявате да обсъждаме спойлери? За мен е напълно ОК всеки да пише кой какво видял, прочел и т.н. Аз нямам време да се ровя из соц. мрежи и набавям информация основно от вас. Някои спойлери не ми харесват, но пък като прочета друга гледна точка, и се позамислям върху някои неща. Това не ми пречи после на гледането на епизода.

Общи условия

Активация на акаунт