Трудно разбирателство

• 10 090
  • 332
  •   1
Отговори
# 210
Може би съм натякващ тип наистина. Замислих се! Иначе да по-пълна е и със сигурност не се харесва. Отново бях и казал, че ако иска да тренира нещо няма ядове. Ходи 3 пъти на фитнес и спря. Все е на диети или гладува, аз и обяснявам, че така няма да стане ама.. 😂

# 211
  • Далечният изток
Най да мразя като съм на диета някой да ми обяснява как ще стане и особено как няма да стане. Angry
Ама ти признай си, че го правиш нарочно. Тя изнервена, ти правиш така, че съвсем да я изкараш от нерви.

# 212
Е как няма да спре? Като не вършиш за 5 пари работа вкъщи и само се чудиш къде да излезеш? Това дете някой трябва да го гледа. Като под гледа нямам предвид да са в едно помещение, ами да го нахрани, приспи,изкъпе...такива, активни дейности.

# 213
Това също обяснява състоянието й. Хем дебела  хем гладна. Знам аз, как бях над 100 кг.  и не знам как мъжа ми ме изтрая.
Нерна ще е, а ти също си много досаден, признай си и с тая твойта дребнавост, направо...

# 214
Може би съм натякващ тип наистина. Замислих се! Иначе да по-пълна е и със сигурност не се харесва. Отново бях и казал, че ако иска да тренира нещо няма ядове. Ходи 3 пъти на фитнес и спря. Все е на диети или гладува, аз и обяснявам, че така няма да стане ама.. 😂

Даваш всичко от себе си, а? Simple Smile

Жена ти е родила преди година и явно още не е влязла във форма. Това е нормално. Тя си знае че е пълна и повярвай ми, последното, което иска да чуе от тебе е, че трябва да ходи на фитнес. Защото "Ако искаш да ходиш на фитнес, няма проблем"  значи, "Дебела си,трябва да се стегнеш' нали така, а пък че с диети няма да стане съвсем си я дозакопал.  Нарочно  ли го правиш?

# 215
Много се чудих какво ви  е.
 Опитай  да и казваш хубави неща, да подчертаваш хубавото. Все има нещо.
 И спри да мрънкаш като свекърва, щом не  е била мърла преди , значи не  е, просто и  е писнало от всичко наоколо и това включва и теб.
 Ти  иди на психолог поне.
( Много е кекав днешният свят,  колкото повече удобства има , толкова по - крехък и не му издържат нервите.
 И очакванията са големи.

# 216
Рядко заемам мъжката страна в спор, но в случая, ако това което авторът споделя че прави е истина, няма как да защитя жената. Мрънкал, за банята, ами и аз да заваря кръв и косми и аз ще мрънкам, това е откровена гнусотия, не е незабърсан прах или две капки олио до котлона. Чувства се дебела, предложил ѝ е време да ходи на фитнес. Иска да работи той гледа детето за да може тя уикенда да работи. Предлага ѝ да спи той с детето, за да не се буди тя и какво ли още не изброи човека. Какво още да направи? Няма как да отслабне вместо нея, нито да спи вместо нея, нито да се забавлява вместо нея. Ако е в депресия да ходи на лекар и да се лекува, никой не е длъжен да търпи нечии настроения с месеци и години.

# 217
Били са заедно 8 години преди детето, което пък е на 1. Значи 9 години тази жена не си е чистила самобръсначката и петната от цикъла и чак сега това става проблем. Е айде не, а?

# 218
  • Далечният изток
Разбира се, но все пак с тази жена е от 10 години, не я е срещнал вчера. Това с кръвта обзалагам се е било веднъж и може би са капнали случайно 2 капки на плочките. Голяма драма, че забърсал след нея. Аз след колежки съм чистила...

# 219
То и мой мъж ми даде зелена светлина да ходя на спорт, отидох два пъти и като заварих къщата наопаки, а той пред нервен срив да се опитва да сготви някой аламинут с двама каращи се тодлъра... Еми спрях:). Ако го питат, и той ще каже "Ами тя не иска". Попита ли я защо ти отказва помощта, която й предлагаш?

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 21:10 от Lora Lay

# 220
Аида, защо палиш толкова??

И други се палят, че и обиди ръсят. Много се вживяват.
Просто е мъж авторът и по презумпция е виновен.
След последните му отговори стана ли ясно защо се паля?
Защото жената има проблем, защото жената крещи, поведението ѝ крещи, че има проблем. А нашия... фугите, космите... Имам дежавю, това сякаш го писах и в предишната му тема. Човекът си гледа себе си и да не му се нарушава неговото спокойствие. Имаше много съвети преди няколко месеца, но щом цикли в същото положение, значи нито има желание нещо да промени, нито ще го направи.
Не живеем с тях, че да взимаме категорично страната на жената.
Определено и двамата имат вина.
Като гледам човека и дете си гледа и къщна работа върши и на работа ходи.
Какво повече?
И предлага на жена си да ходи да си почине, а оназ не ще.
И той какво следва да направи?
Предлага и да ходи на лекар за истерията и нервите и, тя пак не ще.

Авторе, следващия път вместо да я караш да ходи някъде, като ти каже, че някой я е поканил, просто и кажи ако иска да ходи, ако иска не.
Колкото до космите и кръвта.
Ако е нон стоп това е лошо.
Ама тя не ти е колежка на която си видял кръвта в служебната тоалетна. Тя ти е жена.
Жена с която си интимно близък. Цикъла е нещо нормално. Целувал си я по устата, че и на други места си лизал, ама аууу, кръв. Какъв филм на ужасите Joy
Ми и на мен в тежки дни ми се случва уж да пусна водата, ама да не се измие хубаво. Или да падне капка кръв.
Аз два дни кървя като заклано прасе.
Наистина, вземи седни с тая жена и се разберете как ще живеете. Или отивате на терапевт, щом сте тъпунгери и двамата и не можете да си стоплите грешката или се разделяйте, ако ви е страх някоя умна глава да ви каже истината в очите за елементарно битово общуване.
Колкото до пълнотата. Това пречи ли ти? Не забрявай, че след раждане е нормално. Малко такт. Щото на една жена ако и се кажи - иди на фитнес, може и да отнесеш един шамар, защото все едно и казваш, че е дебела.
С фитнес не се отслабва, а в кухнята. С качествено хранене, с подходяща храна.
Ама и тук ще удариш гредата, щото това си е хормонален проблем, ама тя няма да си надигне задника на лекар да отиде.

# 221
  • Далечният изток
Не живеем с тях, но ти го "видя", че върти къщата и гледа детето... Как го видя и защо трябва да вярваме на хвалбите му?

# 222
Ние след двадесет години заедно всичко сме си бърсали вече. Случва се. Пазиш на човека достойнството, на всеки може да му се случи да не види, че е изцапал.

# 223
Не живеем с тях, но ти го "видя", че върти къщата и гледа детето... Как го видя и защо трябва да вярваме на хвалбите му?
А защо да не вярваме?
Защото е мъж ли?
А ти кога го видя какъв е и що е? Grinning

# 224
  • Далечният изток
Ми именно колкото аз съм го видяла, толкова и ти.
Но пък го чета и го преценявам, защото такива екземпляри като него съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт