Рецепти от "Време за готвене"

• 124 546
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Понеже съм възхитена от украсите, които Влади прави на ястията, които предлага, отдавна се канех да направя един "Лебед" предложен от него.
...Та днес дойде и неговия ред - в комбинация с ябълков сладкиш и сметанов сладолед

# 211
  • London, baby
Нещо темата замря  Sad

# 212
Може ли да ми дадете рецептите за кренвирши с картофи от слама и "Лебед" ?
Мерси предварително .

# 213
А какво стана с 3 брой на списанието? Излезе ли изобщо и ако не - кога се  очаква???

# 214
Моля дайте информация кога ще излезе следващия брой на списанието и разпространява ли се в Смолян?

# 215
  • Русе
Дона, какво стана с хубавото ви предаване? Аз нямам 7 дни и не мога да го гледам, а и книжки вече не виждам.... Пусни някоя интересна рецепта или другите момичета да кажат нещо.

# 216
Влади Илиев наистина е върха.Нито Ути,нито Иван Звездев могат да се сравняват с него.Само ме дразни,че предаването винаги е озвучено лошо.Вземете мерки!

# 217
  • 5 етаж в ляво
Дона,много бих искала да се ориентирате към по популярна телевизия,понеже като чета мн.малко хора гледат 7дни,аз също не я гледам /с булсатком съм/както и други хора.Много лошо това да не си гледам любимото предаване Sad

# 218
Здравейте! Бих искала да попитам Дона, защо дават само стари предавания на Време за готвене. Няма ли нови записи? Sad

# 219
И аз съм просто възхитена от предаването.Много е различно от всички кулинарни предавания досега.Рецептите са съчетани със вкус и красота.Браво Heart Eyes А ето тук може да го гледате в предаването `Шоколад` към 10ч сутринта и казвайте още рецепти  Grinning   http://onlinetv.inbulgaria.info/

# 220
Много харесвам предаването и ми е много полезно

# 221
Здравейте отново  Simple Smile
От следващата година можете да гледате "Време за готвене" по
програмите “СЕВЕР”, ”МОРЕ”, ”ПИРИН” И “ПЛОВДИВ”, излъчвани от РТВЦ на БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ. Предаването ще върви всеки делничен ден от 17:05 ч., с повторение на следващия ден от 22:00, а в събота - от 18:00 ч. Стартът ще бъде на 07 януари.
Пожелавам ви весели празници, спорна година и... да ни гледате  Wink Simple Smile

# 222
Най- после!Ураааа! Party

# 223
Аз първо ще проверя дали  хващаме поне една от тези програми,че тогава ще се радвам  Thinking
А със списанието какво стана ?Има ли коледен брой ?
Много съжалявам че не мога да видя коледното и новогодишните ви предложения.....
Весели празници и на вас   bouquet

# 224
polly , засега списанието не излиза. Надявам се догодина да го възобновим  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт