Бебешко вързопче щърка крие, през АПРИЛ за мен ще го развие!

• 22 359
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Ужасно съжалявам за Сладка мама! напълно й съчувствам, но нищо не е достатъчно, за да потуши мъката й!

# 181
Пролет, в Комо цените наистина са двойни. леглото, което харесахме там за бебка беше 450 лв.  Shocked , а същото го видяхме в Хиполенд за 300 лв. Ходили сме няколко пъти до Комо и сме сравнявали цени определено има разлика и то не малка, а нещата не са кой знае колко различни от останали магазини за мебели. На мен ми хареса Айко на околовръстното, да не говорим, че там има постоянно промоции на стари модели или мостри.
Ая, схванах аз идеята на Марта за у-щето  Wink
За у-щето за бременни вече съм на линия за четвъртък
Peace

# 182
Погледнете моля ви се какви шедьоври се пръскат из нета  hahaha
Сашка.
Малко из мемоарите: "секи ден го живея като за последно.Ако ще се мре,да се мре с чест.Това е моята философия.Философията на една българска певица и жена.Преди всичко-българска!Това,че съм руса и с начервени устни,нищо не значи.Аз никога няма да запея Лепа Брена,никога няма да продам родината си за дребни стотинки.Аз не съм Лепа.Аз съм Сашка - българката.На първо място, българката.На второ място поставям въпроса за справедливостта. Всеки трябва да си плаща в този живот.Око за око,зъб за зъб.Стария завет - Библията.Завършила съм педагогика и ми се е налагало да чета всичко.Чела съм Маркс,и Енгелс,и Ленин,и Фройд,и Русо.Винаги съм се възхищавала от Русо и неговия метод за природосъобразно развитие."

# 183
Не зная какво друго да пиша освен-съжалявам за  случилото се със Сладка мама и и желая сили и кураж да продължи да гледа напред,да се радва на подкрепата на близките си ,да се грижи за детенцето си и скоро да ни се похвали ,че очаква бебе.Дано следващият път всичко мине безпроблемно.

Към момичетата от Варна-след сряда можем ли да си устроим среща?Независимо дали е в почивните или делничните дни-на линия съм.Сега ми е малко по-разтоварено и се възползвам от това.Ако имате желание и възможност-пишете.

Разгледах снимките от срещата в София - радвам се,че сте си прекарали чудесно,изглеждате много добре.Всички сте се променили малко или много и ви отива.
Ая,кога ще се решиш и ти да пуснеш своя снимка?Атракцията на групата си /с близнаци/, а не знаем дори как изглеждаш. Simple Smile
 Приятен ден и много усмивки!!!  Hug Hug Hug

# 184
Не мога да пускам снимка щото съм дебела, грозна и с много брадавици по лицето. Пък и носа ми е гърбав...   smile3506smile3533

Майтап - не се снимам, щото работата ми не позволява да мятам снимки напред-назад  Crazy. Но те уверявам, че корема ми е толкова голям - МАРТА по него се сетила, че съм Ая  smile3521

# 185
Съжалявам за това, което се е случило на Сладка мама и на другите момичета от темата ни преди нея Cry
Това е най-ужасната мъка на света...
При първата ми бременност аз също загубих бебето си и знам какво значи светът да се срине Sad
Обаче важното е пак да се намерят сили и смисъл за щастлив живот, за радост и любов.
Мъката не се забравя, но трябва да се даде път на щастието. То ще дойде.

# 186
Здравейте, исках да кажа на момичетата от Варна , че 3D  има и при д-р Цветкова, тя ми следи бремеността , ако искате кординати  ще ви дам , а аз искам да ви попитам насочили ли сте се към някой доктор който да ви изражда и болницата в която ще раждате , знаете ли подробности за плащане , ВИП стаи, моля ви за инфо, понеже моята докторка не изражда !?

# 187
Бтв, покрай всички истории последните дни все забравям да питам таткото дали се присъединява при нас или само ей така наминава  Thinking. Иначе благодаря за предложените теми, но ми се струват неуместни предвид настоящото и бъдещото ни положение - щото все пак преобладаваме бъдещи майче и никоя от нас няма да запива след раждането  Mr. Green. Ако другите момичета са ОК обаче, ги включвам  Peace.

И друго забравих да ви споделя, онзи ден като се прибирах от срещата ме лъхна топъл пролетен вятър и ми стана едно хубаво и благичко на душата  Heart Eyes. По-късно същата вечер се сетих, че живот и здраве нашите дечица ще ги посрещнем точно с такъв топъл, априлски въздух  Blush. И както може да се сетите ми се прииска да е вече април  Crazy. Дръжте се момичета, после в такова хубаво време ще бутаме колички - дръж се Южен Парк, нападамеее  Laughing

# 188
  • Пловдив
Здравейте
Вчера като прочетох новината за Сладка мама.... просто нищо не можах да напиша Cry
Дано да е силна! И ... ще се моля за малките ангелчета  Praynig Praynig Praynig Praynig
Момичета, много трябва да си пазим коремчетата. Ставам все по-притеснена след такива новини.

Като гледам хубавото време и така ми се разхожда, но заради тези контракции не смея да мърдам много много. Едва ли не си позволявам по стотина метра да походя и пак ми е едно дискомфортно.
На другите с такива контракции за колко време им е подействал магнезия?!?  newsm78

# 189
аз контракции почти нямам, но пак ме е страх да ходя много - така ме боли като стана, че ме е страх да не се откъсне корема  Shocked.

Ти често ли имаш?

# 190
  • Пловдив
Ами ... не са повече от 10 на ден, но забелязах, че се случва и когато съм в пълен покой. Две вечери  се събуждам от тях, или пък просто си седя или лежа и пак. Значи ... не се предизвикват специално от движението, но щом док казва да почивам повече, а и шубето си е шубе
А за болките в мускулите на корема .... както и тези в таза няма смисъл да го споменавам

# 191
За контракциите: имам от самото начало почти, стягания, безболезнени. Когато получа - гълтам но шпа 2 хапченца. Док ми е препоръчал диаспорал (магнезий) на прахчета. През няколко дни си разтварям по едно. Сега каза, че ще ми изследва съдържанието на магнезий в кръвта.
по-големият проблем са ми вените на краката. Вече спя с една възгладница - да са ми по- нависоко, ама не помага кой знае колко. Мажа се с Лиотон гел...

# 192
Отново за контракциите, този път въпрос:
Всеки ден, след продължително стоене седнала, усещам силно стягане точно под гърдите вдясно. То е само в тази област, където се напипва реброто и не слиза по-надолу.
Според вас това контракция ли е или някакво схващане от притискане?  newsm78

по-големият проблем са ми вените на краката. ... Мажа се с Лиотон гел...

Помага ли? Embarassed Сутрин щом се събудя, вените ми от коляното надолу са много сини и ясни, досега не са били такива. През деня са нормални, не се виждат. Чудя се сутрин ли да ги мажа или вечер преди лягане.

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 14:17 от Гигилче

# 193
  • Пловдив
И на мен ми изписа Диаспорал, но по прахче на ден и но шпа 3х1
А за вените - аз по принцип съм предразположена към тази гадост и още от самото начало съм с възглавница под краката, а също и винаги след баня си правя леден душ на краката (в последно време не много старателно, че ми става студено) и за сега спасявам положението. Но пък си ми отичат както обикновено.
Гигилче, според мен не е контракция, а бебо нещо те натиска. Док специално ме попита стягането на целия корем ли е или на бабуна - от бебо. На мен също ми се случва под ребрата и усещането е същото като контракцията, но останалата част от корема си е мека. Просто някой си прави гимнастика и .... не му стига мястото Simple Smile

# 194
Отново за контракциите, този път въпрос:
Всеки ден, след продължително стоене седнала, усещам силно стягане точно под гърдите вдясно. То е само в тази област, където се напипва реброто и не слиза по-надолу.
Според вас това контракция ли е или някакво схващане от притискане?  Embarassed

Гигилче и аз го имам това стягане. Дори се случи и въздух да не ми достига - с болка. Предполагам, че се дължи на изместването на органите. Не мисля, че са контракции.

Общи условия

Активация на акаунт