Бебешко вързопче щърка крие, през АПРИЛ за мен ще го развие!

• 22 356
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен   bouquet
Сладка Мама искрено съжалявам за загубата ти и ти пожелавам скоро да можеш да се съвземеш и да ни се похвалиш, че вече си в друга отчетна тема. Силно те  Hug и се надявам това да е последната лоша новина, която чета в този форум  Praynig
Гигилче, бях обещала да проверя за колички Чико във Вис Виталис. Е, в края на седмицата ходихме с половинката да разгледаме и там, че досега не бяхме ходили - е на Чико не видях нито един модел там. Имаше на Венеция най-много модели, доколкото забелязах, дори и Маг Ингланд и Чиполино нямаше, а аз се бях насочила към тях по инфо от нета... Днес ходихме и до магазин Штъркел -  там на Чико имат един модел само (от 550 лв.), но пък имат много моделчета и разцветки на Маг Ингланд, имаше и една на Чиполино, която на нас много ни хареса, но още не сме решили коя точно ще купим  newsm78
Приятна вечер коремчета   bouquet

# 211
  • Пловдив
Еми, за количките - Маг Ингланд едва ли ще видиш в друг магазин, освен в Щъркел, а за моделите на Чиполино- явно причината е същата като с кошарите - новите модели още не са ги внесли, а старите са до изчерпване на количествата по магазините и сигурно малко са останали.

# 212

А придружители от мъжки пол допускат ли се (имам предвид дребния, не мъжът ми  Wink).

Аз сигурно също ще бъда със сина ми,така че ще си има компания.

Приятна вечер и се пазете.

# 213
  • София
За мебелите. Бебка ще спи при нас отначало. Не си представям да я оставя самичка в друга стая. Иска ми се да я наблюдавам непрекъснато. Имам основателни съмнения обаче, че ако ми беше второ детенце, нямаше да съм на същото мнение, но сега все се престаравам. Усещам се и въпреки това го правя.   33uu Така че, освен бебешкото креватче /и съпътстващите го аксесоари/ и скрин за нещата на бебка, няма да купуваме друго... май...

За помощта. Имам две много настървени за помагане баби, НО смятам да предупредя, че ми трябва помощ не за бебето, а за домакинството. Ако си мислят, че не мога да си гледам бебче и мислят да се включват само за хубавата част от задълженията /бебешките smile3541/, много се лъжат. Или ще ми помагат за каквото имам нужда, или не. Това е. Това важи най-вече за майка ми, де. Тя е по-'непослушната'.  Laughing Свеки ме слушка.  Wink

Ауа, викам да включим таткото в списъка.  thumbsup Че кои други отчетни са като нас - имаме си баба - Didia, а сега и татко! Не знам защо, но много ме радва това.  Mr. Green А и нали жена му ще ми е ортак на датата - 16.04.  Whistling

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 20:46 от Илит

# 214
Larsen, току-що попитах сина ми дали иска да дойде с мен в неделя на срещата и му разказах, че и друга мама ще е с нейното момче. А той ме попита как се казва момчето? (Явно от името Ви страшно много зависи неговото решение! Grinning) Така че, как се казва синът ти? Защото моя все още мисли!!!!!
Извинявам се предварително на Бръмбар, но това за пребиваването на бебето в количката 15 мин. на ден звучи меко казано странно. Не съм чувала за такива майки,  дето ще лишават децата си от най - полезното за тях: дългите разходки! Моят син е бил навън около 3 часа сутрин и още толкова след обедния сън поне първите 18 месеца! (Изключвам мъгливото време и при температури под 0 градуса!). Затова двете основни покупки за мен са количката и детското креватче.
Желая Ви лека вечер!

# 215
emi_ka, благодаря ти за информацията за количките  Hug
Ако другия месец ходим в Пловдив, непременно ще минем през Вис Виталис на оглед. Разглеждах сайта им, има много и различни неща.

Не съм чувала за такива майки,  дето ще лишават децата си от най - полезното за тях: дългите разходки!

Поради тази причина си търся удобна и здрава количка, но на разумна цена, все пак. Проблемът при нас е, че улицата ни е стръмна и разбита. Затова хем да не е с малки колела, хем да не е много тежка, да се бута лесно нагоре. Вече и аз незнам какво искам  Embarassed

Сладки сънища!

# 216
Честит имен ден на всички празнуващи    bigdance2

Да се включа и аз за помощта. Моите баби нещо не са ентусиазирани. Те и двете работят. А едната има и постоянни две гостенчета - децата на сестра ми  Thinking така че май няма да се вредя. Ще се справяме с таткото, да ми е жив и здрав     remybussi

Hug Лек ден!

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 08:57 от tinitita

# 217
Добро утро и от мен, и честито на всички които ще празнуват днес   bouquet!
За помощта newsm78, ще разчитам на майка ми и на татито разбира се, но мисля майка ми се включи в домакинските задължения, и най-вече готвене  chef, тя и без това готви за двама големи мъже сега, просто ще я помоля количеството да е за + още двама Wink. В този ред на мисли, понеже нямаме тераса, си купихме сушилня (която още не е пробвана Embarassed, понеже таткото чакал мен) някои ползва ли такова нещо, доволен, недоволен?
И друго да попитам, как мислите дали докато се кърми, трябва да се дава допълнително вода, чай? Уж доста прочетох по въпроса, но за някои неща още съм раздвоена Rolling Eyes. Помпа за кърма ще си купувате ли, а каква?

# 218
  • гр.Варна
Добро утро момичета!
Ая,можеш да ми смениш щъркелчето-ще е синичко stork-boy
Бебо е добре!!Много даже!Тежи 1204гр.И върви по-голям!!!Терминът ми излиза да е 05.04.07г.Единственият ни недостатък е,че вторият пръст на крака е по-дълъг от първия.hahaha: Бебо си беше сложил и двете ръчички върху устата:)Ще сложа снимки в албума да ни видите какви хубостници сме и колко бебо прилича на мама/според хората,които са го виждали/:)
Лично аз не съм очарована от поведението на доктор Давидков и от това как плюе колегите си!Нека се смята за велик,но да не говори лошо за другите!Прави ужасно впечатление #Cussing out
Ние сме добре,с изключение на това,че не можем да се възстановим от тъпия грип,който лепнах преди Нова година!Аз все още кашлям и ме наболява гърлото:)Дано скоро това отшуми
Целувки и успешен ден Hug

# 219
ягодка  снощи на лекцията точно за водата говорихме. ако питаш бабите и лекарите вода се дава задължително иначе детето се дехидратирало. моите приятелки а и мамите които бяха на курса вода не са давали а имат страхотни здрави деца и без вода. организма ни с кърмата доставя всичко необходимо на бебето затова първата или предната кърма са по течни за да утолят жаждата, а по задната кърма е по-гъста и хранителна за да го нахрани. аз обещах да публикувам материали  Embarassed маи доста се позабавих, но обещавам, че ще го направя.

# 220
ягодка, за сушилнята няма да намериш еднородно мнение Confused. Аз съм ползвала такова чудо в общежитието докато следвах,защото нямах тераса, но честно казано не съм доволна, дрехите се наелектризират и захабяват доста по-бързо, сушилнята беше Miele -страхотна марка, но може би просто тази не е била добра. Накрая се принудих и си купих стаен сушилник, от тези дето се разтягат и така карах докрая.
Помпа за кърма, много ми е забавно като ги гледам тези неща по магазините.  hahaha Смятам,че е още рано да се кажа дали ще ни е нужна,ако бебо суче нормално и нямаш някакви проблеми, може би няма да е необходимо.Аз ще процедирам така,ще си избера марка,ще разгледам,ще прочрта тук-там и ще си харесам,но няма да я купувам,а ще изчакам и ако има нужда, ще ми я донесат в родилното. Crazy
Слънчев ден,мамчета!

# 221
Христина ама си е голям мошенник тоя Давидков!!!И на мен ми каза абсолютно същото за втория пръст на крачето,ще е по-голям от палеца, финно кутре и 2-ри и 3-ти почти изравнени. На една друга мама същото й бе казал.Той с новата апаратура ли е?Как се вижда, че досега не му беше много ясен образа?Аз въпреки всичко пак ще отида при него в края на месеца, поне да разбера колко тежи човека,защото моята лекарка в Майчин дом не ми казва.

# 222
  • гр.Варна
smooth,
с новата апаратура е
Слагам снимки ей сега в албума
Виж ни

# 223
Здравейте слънчеви коремчета!

Честит празник на именниците!

P-r-o-l-e-t приех на сериозно съвета ти за цистерните чайове и в последните 12 часа (от 21ч. вчера) съм изпила близо 6 литра чай от лайка. В резултат през ноща пак си ме болеше гърлото от залепване, но не кашлях въобще и мъжкото ми слънце най-сетне успя да поспи smile3521

ягодка относно помпата за кърма първоначално мислех да купуваме след раждането, когато ще се знае дали въобще ще имам кърма, но след като прочетох, че помпите стимулират образуването на кърмата реших, че ще купуваме предварително. Каква точно още не съм решила - двоумя се между AVENT и Chicco, като май клоня към второто. Пък и те доколкото знам помпите за кърма не са съвместими със всички шишета, а само с тези от същата марка. Т.е. първо ще си избера шишета и после помпа.

Колкото до сушилнята аз лично не съм ползвала, но кумовете ни имат такава. Прането го дебнат и го вадят не съвсем сухо, а лееекичко влажно от парата и следва едно премятане из цялата къща - иначе, ако се извади съвсем изсушено е на баница. Ние в този апартамент също нямаме балкон, но аз центрофугирам почти всичко на 1000 оборота с омекотител и дрехите излизат почти сухи. После ги мятам на стайна сгъваема сушилка и съм готова. Дори смятам, че така овлажнявам леко въздуха, а и ухае много приятно. А благодарение на омекотителя нямам проблем дори с ръбовете на мъжките панталони - запазват се ок.

# 224
страхотни сте, пу-пу да не ви е уроки!Да образа е страхотен!Да не би да ти каза ,че пишлето е в ерекция?

Общи условия

Активация на акаунт