Къде се запознахте с половинката си

• 12 578
  • 359
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Пред нас смеят много неща да казват, включително и ние.
Ако твоята идея е на всяща женска да го сложиш, други мъже имат други потребности - като качествено общуване, човек за коректив и обективна женска гледна точка, съмишленик в хоби, идея, мироглед.

# 331
Баси колко възвишено звучи, чак ми се прииска пак да си имам поне една приятелка. Само дето на моята лошо ще и стане Simple Smile

# 332
Е ако е грозна и стара - може.
Ако е млада и хубава, ходи обяснявай, че ти трябва мнението й за коректив.
Аз, признавам си, нямам такива откак съм женен. Все едно човек като откаже пиенето, да продължава да ходи на бар и да преглъща там докато другите викат наздраве.

# 333
  • София
Че те държат на каишка, ние какво сме виновни?

Крис, не ми обяснявай какво виждам и чувствам в приятелствата си с мъже, ако обичаш. Нито си в тези отношения, нито някога ще развиеш такива. Скопеното ти мнение ще те възпре, не аз.

# 334
сигурно съм предубедена, но при мен просто всичките ми гаджета са ставали такива след продължително “само приятели” и после нещо става и хоп…

Също така ми се случи точно в сегашната ми връзка, тъй като бяхме в една компания, 2 ма други мъже да охладнеят към мен след като станах не свободна. А бяхме много близки, до ниво споделяне.

Единствените мъже, които съм сигурна, че нямат нищо към мен са семейни.

# 335
Вероятно мъжете и жените ви не подозират за тия възвишени приятелства.

# 336
  • София
Ти мани, ама и техните жени знаят.

# 337
Никой нормален няма да приеме такива приятелства на половинката си. Колкото и широко да си скроен.

# 338
  • София
Това, че ти няма да го приемеш, не ме прави мен ненормална. Да?

# 339
  • Между гори и планини
Значи, ако мъжът ми си чати с някоя другарка, хеп няма да съм happy. Пък да излизат , съвсем. Едно време имах момчета приятели, бяхме се събрали покрай работата. Бях им душеприказвач, спиделяха си любовни трепети с мен. Само един ми се обясни и му казах да не разваля е приятелството си с друго. С някои от тях все още сме приятели, но вече семейни.
Към днешна дата приятели мъже са съпрузите на моите приятелки, тоест пак семейни .

# 340
Това, че ти няма да го приемеш, не ме прави мен ненормална. Да?
Що, ти ще приемеш мъжа ти да си има приятелка, толкова близка, чатчета, срещи и т.н
Малко се съмнявам

# 341
Аз не знам тя дали има мъж.
Не казвам, че няма - просто не съм попадал в този форум нещо да е споделяла за него. Може би просто не се е оплаквала, защото нямат проблеми, както другите имат.

# 342
Като си знам аз къв приятел съм бил и моите приятелки какви са били, никога не бих приел такива отношения. Нормално правителство или колегиални отношения - ок, ама постоянни чатчета, излизания заедно и задушевни разговори - този филм съм го гледал вече. За успешни отношения е по- добре да се концентрираш върху един човек - и партньор, и най добър приятел и всичко останало, от колкото тези неща да ги събираш от различни. Пък нека съм на каишка и тясно скроен

# 343
  • София
Каквото приемат за мен, редно е да приемам и аз Wink

И аз не съм ти, вече мисля казах.

Не си чатя, излизам и се виждам с когото искам.

Рф, върни се на 40- те ти години, на 20 всички бяхме - ела Вълчо, изяж ме.

# 344
Така така, само да не удари някой късен пубертет, че при някои е бетер тийновете

Общи условия

Активация на акаунт