Февруарски мами 2024

• 40 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
ПРМ ми беше на 06.05. Имам едно момченце на 1 г. и 8 месеца и с мъжа ми не сме правили опити и напълно не очаквахме двете чертички, докато на 3ти ден закъснение от цикъла не си направих тест! 🙂

На 09.06. бях на преглед. Тогава се видя плоден сак с жълтъчно мехурче, което отговаряше на 5+3 г.с. За жалост вчера получих леко кървене, за което бях подготвена от опита ми с предната бременност и веднага започнах лечение. Hands Pray

Вчера и днес основно си лежа, а малкият го гледат баба му и мъжа ми, но от утре отново аз ще съм на линия за него, а той е ужасно щур! Ще го карам по-леко доколко мога и ще се моля на щастлив финал! Пожелавам такъв и на всички вас! Green Heart

# 91
Здравейте!
Мира благодаря за хубава група и полезната информация в началния пост!
Аз съм след трансфер на 15.05, теста ми беше на 29.05.
В петък на 09.06 видяхме сакче и чухме ❤️. Следващ преглед при репродуктивния е в края на юни, чудя се дали през това време да се запиша на ЖК или е рано още
Пожелавам лека бременност на всички вас!

# 92
Как толкова рано отидохте на преглед .. звънях на две места ,казаха ми най-рано 10 дни след пропуснатата менструация
Което значи ,че ще съм в 6г.с
А виждам ,че доста да минали прегледа около 5г.с .Притеснено ми е дали всичко е наред продължава от време на време да ме срязва ниско долу за 10-15 сек. И направо не знам как ще дочакам до 19.06.

# 93
  • София
Как толкова рано отидохте на преглед .. звънях на две места ,казаха ми най-рано 10 дни след пропуснатата менструация
А виждам ,че доста да минали прегледа около 5г.с .Притеснено ми е дали всичко е наред продължава от време на време да ме срязва ниско долу за 10-15 сек. И направо не знам как ще дочакам до 19.06.
В коя седмица си? Аз в 4гс +3 дни бях на преглед, не за друго, а за да се види дали няма да излезе извънматочна. Тогава видяхме само сакче. Моето човече е инвитро, ако има някакво значение, спрямо прегледите. Отиди спокойно на преглед. Някои АГ са с по-стара апаратура и съответно по-ниска разделителна способност и в ранна седмица може да не видят кой знае какво.

# 94
Здравейте Simple Smile Чудех се дали да се запиша преди прегледа, ама като гледам май всички сте го направили, та и аз да не остана по назад Simple Smile
Втора бременност ми и двете след Ин-витро, първото е почти на 8 г. (другия месец ги прави)! Правих кръвен тест на 08.06 - 372 беше резултата, което ме кара да си мисля и че са 2, но може и да греша, на преглед съм чак на 20.06  и тогава дано разберем, не съм изчислила дори точна дата за термин Thinking Успех на всички до финала! Ще се радвам да си бъдем взаимно полезни Simple Smile

# 95
В коя седмица си? Аз в 4гс +3 дни бях на преглед, не за друго, а за да се види дали няма да излезе извънматочна. Тогава видяхме само сакче. Моето човече е инвитро, ако има някакво значение, спрямо прегледите. Отиди спокойно на преглед. Някои АГ са с по-стара апаратура и съответно по-ниска разделителна способност и в ранна седмица може да не видят кой знае какво.

5г.с + 1 ден

# 96
    Аз съм на преглед утре, когато ще бъда точно в 6 г.с.

# 97
    • София

5г.с + 1 ден
      Отиди смело на преглед. В клиниката където ходих, имаше разделение на прегледите за бременност - ранна и прегледи женска консултация.

# 98
      Момичета, първият ми преглед беше днес, 6 гс + 3 : )))) Всичко е наред и чухме сърчице ❤️

# 99
      Здравейте момичета, записвам се. В петък установих бременност с кръвен тест, след ин витро съм. Чак на 24 съм на преглед. Ще ми изскочи сърцето, дано всичко е наред. Много се радвам, че вече съм в тази тема. Успех на всички бъдещи мами. Simple Smile

# 100
      Момичета, първият ми преглед беше днес, 6 гс + 3 : )))) Всичко е наред и чухме сърчице ❤

Поздравление!! С вагинален ехограф ли те прегледаха?

# 101
      Да, с такъв Simple Smile
      Благодаря ти!

Момичета, първият ми преглед беше днес, 6 гс + 3 : )))) Всичко е наред и чухме сърчице ❤

Поздравление!! С вагинален ехограф ли те прегледаха?

# 102
      Здравейте Simple Smile Чудех се дали да се запиша преди прегледа, ама като гледам май всички сте го направили, та и аз да не остана по назад Simple Smile
      Втора бременност ми и двете след Ин-витро, първото е почти на 8 г. (другия месец ги прави)! Правих кръвен тест на 08.06 - 372 беше резултата, което ме кара да си мисля и че са 2, но може и да греша, на преглед съм чак на 20.06  и тогава дано разберем, не съм изчислила дори точна дата за термин Thinking Успех на всички до финала! Ще се радвам да си бъдем взаимно полезни Simple Smile
      Здравей, моето ЧХГ на 14ден след трансфер беше над 680,но акушерката ми обясни, че по него не може да се предполага бройката имплантирали се ембриони.. 1 се установи при мен. Успех и лека бременност ❤️

# 103
      О, аз силно се надявам да е 1! Няма и на 2 да се сърдя, но...Ще видим другата седмица във вторник! Живи и ззрави да сме само 😁

# 104
      • София
      Моето на 9 ден, след трансфера беше 326.46. Наистина не е показател, 1 или 2 са. Аз съм бременна с 1.

Общи условия

Активация на акаунт