Февруарски мами 2024

• 40 959
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
А имате ли стойност отново след 48 часа? 
Моето на 9 ден, след трансфера беше 326.46. Наистина не е показател, 1 или 2 са. Аз съм бременна с 1.

# 106
  • София
А имате ли стойност отново след 48 часа?  
Моето на 9 ден, след трансфера беше 326.46. Наистина не е показател, 1 или 2 са. Аз съм бременна с 1.
След 48ч беше 697.71. След това не съм правила изследвания пак. Над 1000 се вижда плоден сак. Гледайте прогестеронът да е в добри граници.

# 107
Момичета ,днес мина моя втори преглед - 6г.с и 4 дни .Видяхме отново ембриончето и този път чухме туптящо Heart
Вълненията са огромни HeartFlowers Four Leaf CloverДай Боже всички да си изкараме лека и спокойна бременност и да започнем Новата година с малки бебешоци Hug

# 108
Момичета, пускат ли половинките ви на прегледа ?

# 109
Момичета, пускат ли половинките ви на прегледа ?
Моята половинка винаги присъства Blush

# 110
Здравейте, записвам се с голям страх честно казано. Вече съм 6гс+5 и съм чак на 19.06 на преглед.
Първи преглед направихме на 05.06, което явно е било рано - видя се само сак с мехурче, след това по спешност заради кървене на 09.06 - видяха се два сака и само в единия мехурче, но не видяха ембрион. Тогава бях 6гс+2 и сега съм толкова нетърпелива да идва този понеделник… така чакано и желано бебче е… чакам с нетърпение да чуем сърчице дай Боже!❤ на утрогестан+ношпа+фк съм от 5ти, като на 9ти ми удвоиха дозата заради кървенето.
На всички ви желая прекрасни бременности, без стресови ситуации и много позитивна емоция!

# 111
  • София
Здравейте, записвам се с голям страх честно казано. Вече съм 6гс+5 и съм чак на 19.06 на преглед.
Първи преглед направихме на 05.06, което явно е било рано - видя се само сак с мехурче, след това по спешност заради кървене на 09.06 - видяха се два сака и само в единия мехурче, но не видяха ембрион. Тогава бях 6гс+2 и сега съм толкова нетърпелива да идва този понеделник… така чакано и желано бебче е… чакам с нетърпение да чуем сърчице дай Боже!❤ на утрогестан+ношпа+фк съм от 5ти, като на 9ти ми удвоиха дозата заради кървенето.
На всички ви желая прекрасни бременности, без стресови ситуации и много позитивна емоция!
Лека бременност! Спря ли кървенето? Колко дни беше така?

# 112
МЕРИ.. Желая ти и на теб лека бременност, търпение и спокойствие (доколкото е възможно 😉)

# 113
Благодаря ви! Петък късно вечерта и събота следобед имаше единични случаи на кървене и откакто удвоихме дозата на утрогестан + но шпа вече има само кафеникави зацапвания по хартията след wc и то не винаги. Правих и чхг, което се увеличи за два дни и ми се върна надеждата.

# 114
Мамита, здравейте. Blush Според приложение съм 4г.с. И 5 дни
Днес ме заваля дъжда и се затичах (за 1 минута), усетих се и спрях да тичам. Но после дали от внушение усещам неразположеност в корема. Отделно съм доста унила, премерих си температурата-37градуса. Има ли реално за какво да се притеснявам, краткото тичане може ли да повлияе негативно и тази температура нормална ли е? Освен парацетамол какво мога да взема? Head Band
П.п. След ин витро съм, затова съм толкова параноична Grinning

# 115
Днес на преглед АГ ми каза без секс първите месеци. Попитах защо, стана ми интересно, с първата бременност нямам спомен за такива "забрани". Каза ми, че голям процент от прокървяванията се получават точно след секс. Има опасност от отлепяне на сакчето. Каза и че еякулацията вътре също не се препоръчва.

# 116
Alina не се притеснявай, от другите мами в темите знам, че подобни леки неразположения и придърпвания в корема са нормални, стига да не е нещо нетърпимо. За температурата не смея нищо да те посъветвам, 37 не е много висока, ако сте били физически активна точно преди да премерите би било нормално да е толкова. Премерете я пак според мен преди да пиете парацетамол ако сте решили. Лека бременност Ви желая!

# 117
При бременност е нормално температурата да е малко по висока от обичайното. 37 ми изглежда като да е точно такъв случая и при мен в началото беше така, сега не знам колко е не съм я мерила.

# 118
Здравейте! Записвам се и аз! Simple Smile На 10 юни малко нестандартно видях двете чертички - бях с най-добрата ми приятелка в едно заведение. Тя окрещя всичко при вида на теста Simple Smile
Имах спонтанен аборт преди 2 години и оттогава правя всичко възможно да забременея. С тромбофилия съм. Пия Еутирокс и купища хранителни добавки изписани от АГ от доста време. Най-накрая се получи и термина е на 16.02.2024. Ще бъде втора бременност - имам дъщеря на 10 год.
На 21.06 записах час за АГ и се надявам да видя сакче Simple Smile
Много е приятно усещането да съм пак в такава група - от предишната група на дъщеря ми все още поддържаме контакти и си помагаме.
Желая на всички лека бременност и хубави емоции Simple Smile Полезни линкове и инфо в първия пост, понеже почти всичко е забравено и пак трябва да се чете... благодаря!

# 119
  • София
Алина, както са ти казали и по-горе напълно нормално е температурата по време на бременост да е малко по-висока ( до към 37,3-37,4 мисля не е проблем) от 37, 6 нагоре вече не е толкова добре. Същото е и за леки болки и придърпвания, но ако се засилят и има прицапване е хубаво да се посети АГ.
Аз плахо се записвам в темата, тъй като имам един спонтанен аборт от преди два месеца и докато не мине третият месец ми е много притеснено. Другата седмица съм на преглед и се надявам всичко да е наред и да чуем вече и пулс. Успех на всички и до финал!

Общи условия

Активация на акаунт