Прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен

• 166 482
  • 648
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте.Ние правихме стволови клетки в Турция но диагнозата ни е мдДюшен.имаше подобрение но не лекува гена.Потърсете фирма Бриджмедикал.Ще направят запитване към клиниката и ще Ви дадат отговор.Успех!!!
А за родителите на момчета с Дюшен ще кажа че лечение с криспър и екзон скипинг ще има до година и половина-ВПИШЕТЕ ДЕЦАТА СИ В РЕГИСТЪРА

# 646
Детенцето ми има двигателни проблеми, които се появиха, когато стана на 10г. Още е без диагноза. Сега чакаме панел за 20000 гена. Дайте ми съвет, къде да го заведа в чужбина.

# 647
Здравейте, дъщеричката на много близка приятелка наскоро беше диагностицирана със спинална мускулна атрофия. Търсим отзиви от центрове за рехабилитация в София? Можете ли да препоръчате?
Благодаря предварително!

# 648
Здравейте диагностицираха ни с мускулна дистрофия Дюшен преди около 2 месеца. Вчера си правихме изследвания в друга лаборатория и резултатите са спаднали значително. Не сме приемали кортикостероиди. Детето според мен е по добре. Според вас на какво може да се дължи.Прикачвам резултатите.резултатите. При

Общи условия

Активация на акаунт