Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съветите за получаване на протеза за гърда?
Какви са адювантните терапии за рак на гърдата?
Какви са факторите за стадиране на рака на гърдата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съветите за получаване на протеза за гърда?
За да получите първата си протеза за гърда, ще ви е необходим протокол от вашия хирург, посещение в социални служби по местоживеене и след около 10 дни ще получите платежно нареждане за посещение в магазини за протези. Обикновено се отпускат около 130 лв. за гръдна протеза и 100 лв. за перука, ако е назначена химиотерапия.
-
Какви са адювантните терапии за рак на гърдата?
-
Какви са факторите за стадиране на рака на гърдата?
-
Какви са съветите за лъчетерапия?
-
Какви са различните видове операции за рак на гърдата и какво представлява операция за рак на гърдата?
Никакви документи, никакви протоколи, комисии, нищо. Недев си снима всичко, което му трябва на частния преглед във Варна. Не се чака много, за да започнеш, но се чака ежедневно, часовете не се спазват и ми казаха, че се записват ден за ден. Това на мен не ми хареса никак, защото ми се искаше да имам фиксиран час в началото или в края на работния ден, но не можело. Хоспитализация няма в Сити Младост, аз ще съм на квартира. С хоспитализация и то напълно безплатно ми предложиха в Панагюрище в Уни Хоспитал. На мен маркирането за сентинелната биопсия ми го прави доц. Бочев лично.