Отговори
# 255
Ние на морето до към края на юни и много се чудя дали средата на юли да не направим още едно море. Като наближи ще видя как се чувствам и тогава ще решим.
Със сигурност тук жегите се понасят по-лесно. Не влизам във водата сега, но пък е голям кеф да си топнеш крачетата в морето.

# 256
Смели мами, значи и аз ще помисля за юли. Че в Пловдив юли и август не се стои 😁

Иначе вие купили ли сте ваничка? Ако да, каква? 😊

# 257
Аз поръчах този сет, но все още не пристигна.
Сгъваема, удобна - препоръчана ми е от приятелка. То и място си нямаме в банята де 😃 .. Чудех се със стойка или без .. но видях този сет на мн изгодна цена и го поръчах + имах и промо код Simple Smile

ПС: В други теми видях, че повечето майки предпочитат и съветват за вана със стойка.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 13:12 от Xelly7

# 258
Сгъваема, удобна - препоръчана ми е от приятелка. То и място си нямаме в банята де 😃 .. Чудех се със стойка или без .. но видях този сет на мн изгодна цена и го поръчах + имах и промо код Simple Smile

ПС: В други теми видях, че повечето майки предпочитат и съветват за вана със стойка.

Може ли линк? Харесва ми че има доста аксесоари

# 259
Здравейте, ние сме на морето от сряда. Времето е чудесно, доста е топло, на втори ден изгорях под чадъра… Топя се максимум до над колената, не смея повече. Като се роди бебчо ми е притеснено да ходим където и да е с толкова малко бебе. Вируси, липса на ваксини, липса на неонатология в близост и такива неща ме спират. Вече като мине 5-6 месец ми се струва по Ок на мен.

Имаме почти всичко от баткото и май малко неща имаме да взимаме. За изписването съм взела едно ромпърче и ще взема тънко одеялце. Това ще е. Портове и чували за сън не си представям да взимам за августовско бебе.

Оказа се, че глюкомерът ми е издал багажа и аз си мисля, че всичко е Ок, ама… Ендокриноложката ми даде нов и разлика си има доста. Но сега на морето доста злоупотребявам 🙈

# 260
Потърсих за БГ сайт, но не успях да намеря ваната и аксесоарите за къпане. Има само за хранене, шишета, залъгалки и др..
1. https://www.baby.bg/brand-twistshake/
2. https://twistshakebg.com/

Може ли линк? Харесва ми че има доста аксесоари

# 261
Има ли някоя, която ще си ползва коритото от предишното дете? И с какъв препарат ще го измивате?

# 262
Има ли някоя, която ще си ползва коритото от предишното дете? И с какъв препарат ще го измивате?

Аз ще ползвам на баткото. Мисля да го мина с парочистачката, бебешки препарат и после отново вряла вода.

# 263
Колко сантиметра трябва да е ваната, за да може детето да се къпе в нея няколко години? Харесала съм си няколко вани със стойка (около 85-90 см), но не знам за колко време ще ми вършат работа и в сайтовете не е описано до каква възраст са подходящи. Да търся ли по-голяма?
По принцип търся вана с термометър и място за шампоан/душ гел. Мисля, че с такава ще ми е най-удобно, а стойката е по съвет на майка ми. Аз мислех да взема сгъваема, но впоследствие се отказах. Вероятно със стойка ще ми е по-удобно, а ако не ми е, просто няма да я ползвам.

# 264
При нас нещата се развиха по следния начин. Таткото къпеше бебока без вана, с моя помощ около 1-2 месеца. После ползвахме ваничка на Cam, без стойка до около 1 годинка. От 1 годинка до около година и половина взехме от тези, в които стои прав и има и къде да поседне. След година и половина вече го къпех прав под душа.
Допълвам, че термометър никога не ми е бил нужен, за мен е излишно.

# 265
Аз почти не съм ползвала ваничката. Доста врем го къпех под чешмата 😄 След това почнах с душа направо ( когато започна да седи прав и хванат за нещо). Предположих, че така ще стане и за това бяхме купили възможно най-обикновената и евтина ваничка, която има отвор за отцеждане.

# 266
Нашата е със стойка и термометър, както и място за шампоан и душ гел. Ползвахме я докато малкия седеше. Когато проходи, вече го къпехме във ваната в банята прав.

Като новороден го къпехме в стаята. Така ни каза нашата педиатърка. Беше ни казала на колко градуса да го къпем, на колко градуса да спи и колко топла да е водата. Но всичко съм забравила..

# 267
Банята ни е с размерите на къща за кукли - много малка и тясна. Първият месец го къпах под душа, след това до като започна да сяда стабилно (7-8м) беше в най-обикновено корито в банята. Евентуално мъжът ми се къпеше преди това за да е топличко, но не винаги. След като беше готов с банята не сме затопляли стаята, просто го обличах бързо и лягахме да суче и да заспива. След като започна да сяда имахме едно пласмасово столче, което по принцип е за хранене (слага се с колани на големия стол) и в него го къпехме, защото постоянно искаше да става. След като започна да стой прав (след 1г.2-3м) го къпехме прав. Та коритото го ползвахме за има няма 6-7м, но на мен така ми беше удобно и за нас това работеше. В другите стаи не беше подходящо така или иначе за слагане на корито и разливане на вода.

Сега ще купувам сгъваемо корито, защото просто няма къде да слагам и голямо корито в банята като предния път.

# 268

Поздрави от морето,  от към сянка го докарвам 😀☺️!

# 269
За тези, които ще ходят на море, аз не знам дали живея в пещера, но не бях чула за новината за язовира в Украйна. Ето статията

https://bntnews.bg/news/ima-li-opasnost-zamarsenite-vodi-sled-vz … -1236639news.html

Общи условия

Активация на акаунт