Отговори
# 270
Дами, какво мислите за жирафчето Софи? 😃

ПС: За ваните искам да добавя, че тези майки, които ще раждат секцио (не, че тези, които плануват естествено знаем какво ще се случи) препоръчват да са със стойка ваните - така бяха споделили в една др. тема Simple Smile

# 271
Аз родих със секцио и не ми беше проблем къпането във ваничка честно казано. По принцип мъжът ми го къпеше, но като се налагаше слагах коритото на земята в банята и кляках, за да не се навеждам.

# 272
Преди няколко страници бях питала и може да е полезно за някой, ако го има и във вашата болница - за разликата между избор на екип и избор на лекар. Избор на лекар, не включва анестезиолога и упойката, избор на екип ги включва. В моя случай, аз искам раждане без упойка, така че ми е излишно. 😊

# 273

За мен безмислено скъпа гумена играчка.

# 274

ПС: За ваните искам да добавя, че тези майки, които ще раждат секцио (не, че тези, които плануват естествено знаем какво ще се случи) препоръчват да са със стойка ваните - така бяха споделили в една др. тема Simple Smile
Ами няма бебок на който да съм я подарила и да не е само в ръцете и устата му след това Simple Smile

# 275
А какво мислите за това бухалче? Наистина ли помага или няма смисъл да си давам парите?

https://www.reia.bg/marki-brands/gro/gro-pomoschnici-za-po-dobr- … paniya-za-sn.html

# 276
Още с баткото много го харесах това бухалче, но не посмях да направя такава инвестиция. Сега със сигурност ще си купя.
Етърва ми си взеха такова и много го хвалят.

# 277
Само да вметна, че ако го купувате заради белия шум. Не е добра идея, защото се изключва след 20 минути.
Бебетата се будят често и трябва белия шум да е през цялата нощ.

https://www.preciouslittlesleep.com/why-babies-love-white-noise/

# 278
Изключва се, но като улови звук пак тръгва. Идеята е да се научи да спи без шум, а само да заспива с него

# 279
Още с баткото много го харесах това бухалче, но не посмях да направя такава инвестиция. Сега със сигурност ще си купя.
Етърва ми си взеха такова и много го хвалят.
Има и едно по-малко и по-евтино бухалче, но то не свети. Ти кое мислиш да си вземеш?
Наистина ли успява да приспи бебето, когато се събуди?

# 280
Това за радиацията не ме плаши. Така или иначе не влизам във водата и без да съм бременна😀
За мен тези скъпи играчки като Софи и това Бухалче са безсмислени. Имала съм разни такива с редните две деца и разбирам, че не е наложително. За мен е важна прегръдката, усещането мама да е до бебето, а не да заспива на бял шум.

# 281
Ваната от баткото ще ползваме, не съм мислила как точно ще я мия. Като цяло доста по-лежерно ми се струва, че ще го караме втория път😃 А иначе я използвахме може би по-малко от година първия път.
Бял шум мисля да вземем такъв преносим да пробваме, няколко наши приятели с бебета са доста доволни.
 Иначе такава играчка ни бяха подарили кучето Зазу 🐶, което май е подобно на това бухалче, ама не сме го ползвали много.
Жирафчето Софи🦒го харесваше баткото, ама не беше нещо незаменимо със сигурност.
За козметика мисля отново да заложа на Биодерма.
Благородно ви завиждам за морето, на тези които са ходили или ще ходят. 🌊🌅Може да се каже, че съм израснала с морето и много го обичам, но в моето положение не смея да пътувам толкова далеч. Имам идея да отидем началото на септември с 1-месечно бебе, но не искам да правя планове отсега.

# 282
Добро утро!
За белия шум...подарявали сме играчки с бял шум, но ние ползвахме запис на телефон... Всъщност с първото дете имахме и една овца с бял шум, но като цяло записът също върши работа.
За жирафчето Софи, много бях запалена с второто дете, поръчах го, занимава се...но сега ми се вижда някак надценено. Ще видим Simple Smile.
Сега съм амбицирана да ползвам повече слинг и раница, та все заглеждам различните раници и чанти, които уж стават на легло. Някой има ли опит с такива? Пример:

# 283
Момичета какво мислите за епидуралната упойка при нормално раждане?
Ще искате ли да ви бъде поставена ?

# 284
Аз бях с такава.
Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт