Отговори
# 240
Много сладки дрешки, прииска ми се да ви покажа и нашата селекция, ние също сме фенове на по-неутрални цветове:

Взели сме и 3 панталончета - в бяло, бледо розово и бежово. Смятам засега да не купувам повече дрехи освен някоя жилетчица, ще видим какво още ще ни трябва, когато се приберем живот и здраве. В една друга бебешка тема четох, че дрешките на HM се свивали от сушилня и понеже мисля да си я ползвам, не взехме размер за новородено. Чувалчета за сън смятам да си поръчам като подарък по повод погачата, а в началото да завивам с пеленка.

# 241
Много сладки дрешки, прииска ми се да ви покажа и нашата селекция, ние също сме фенове на по-неутрални цветове:

Взели сме и 3 панталончета - в бяло, бледо розово и бежово. Смятам засега да не купувам повече дрехи освен някоя жилетчица, ще видим какво още ще ни трябва, когато се приберем живот и здраве. В една друга бебешка тема четох, че дрешките на HM се свивали от сушилня и понеже мисля да си я ползвам, не взехме размер за новородено. Чувалчета за сън смятам да си поръчам като подарък по повод погачата, а в началото да завивам с пеленка.
А един въпрос точно за погачата, нужно ли е да е точно на деня или може преди или след?

# 242
  • София
Ахх момичета страхотни неща сте накупили! Направо ме сърбят ръцете да пусна поръчка и аз веднага 😀
Ще взема и аз къси ръкави бодита и може би 2-3 дълги за всеки случай, както се очертава да се роди около 36-37 седмица бебка едва ли ще е много голяма, така че
Ще взема малко от 50ти размер и повече от 56 поне.
А самите бодита, които са със странично затваряне са по-удобни по принцип за началото нали?

# 243
Засега погачата я мисля в първата неделя след ден 40, но много вода има да изтече до тогава, та ще видим. Иначе не знам да има супер специфично изискване кога точно да е.

# 244
Момичета, знаете ли дали личният лекар може да издаде направление за хоспитализация, или само следящият АГ?

# 245
Момичета, знаете ли дали личният лекар може да издаде направление за хоспитализация, или само следящият АГ?

Мисля, че някъде наредбите на НЗОК съм чела, че личният лекар може да следи бременността, съответно и да издава, но най-добре питай. Може и да те подвеждам.

# 246
k.belleza, пристигна поръчката му от Jukki 🥰 Много ми хареса - уникално качество! Препоръчвам ⭐

# 247
Страхотни нещица сте накупили 💕 Аз също харесвам неутралните цветове 🙂
Ние нямаме кой знае какво за купуване. Но ми е напрегнато за друго - къщата трябва да се чисти, детската стая да направим за сина ни, а ми се струва, че времето направо лети и не ми е спокойно така...
Кога видяхме двете черти, кога стана юни месец..

С предишната бременност нямах роднини и познати, с които да бременеем заедно. После се запознахме с майките по детските площадки. Сега е някакъв бейби бум около мен.
Една роди април, една роди май, една юни. С термин юли са две, с термин август сме седем, септември две и октомври две. 😀Като всичко е момчета, само три момичета.

Учестеният пулс по време на бременност и аз знам, че е нормален. Нали и литрите кръв се увеличават двойно след средата на бременността, ако не беше и повече. И тази допълнителна кръв сърцето трябва да я връща към тялото.
Аз нещо започнах да се задъхвам повече. Живеем в къща на 3 етажа и като трябва да се кача до третия, направо доста се задъхвам..

# 248
Баткото беше на десетина дни, когато го заведохме на море. Живот и здраве обмисляме същия план 😄

# 249
Някоя от вас (от София) ще ходи ли на бебешките лекции утре в Експото?

https://investormediapro.bg/event/forum-bremennost-i-detsko-zdrave-2023

За себе си се чудя още дали ще има нещо полезно или предимно реклама 🤔

# 250
Някоя мама ползвала ли е козметиката на А-дерма за бебчо? .. Двоумя се А-дерма, Мустела или Биодерма да пробвам първоначално, четох в други теми много хвалят А-дермата 🤫

# 251
Някоя мама ползвала ли е козметиката на А-дерма за бебчо? .. Двоумя се А-дерма, Мустела или Биодерма да пробвам първоначално, четох в други теми много хвалят А-дермата 🤫
[/quot А-Дерма за мен са уникални! Не ги сменям за нищо на света. Чувам добри отзиви много и за Мустела но не рискувам Simple Smile

# 252
k.belleza, пристигна поръчката му от Jukki 🥰 Много ми хареса - уникално качество! Препоръчвам ⭐

Ехаа, страхотно е!.😍
Моята пише, че пътува. Може би ще е Понеделник 🤷‍♀️

# 253
и аз съм от Пловдив, и аз умирам от жега, а тепърва ще става горещо. И аз нямам търпение за море, ще ходя този месец. За юли се чудя още, дали не е малко рисковано? Вие кога ще ходите на море?

Ох, момичета, н мен ми е адски топло вече. Не издържам. Живея в Пловдив и тази горещина ме убива. Нямам търпение да забегна на морето. Днес бях на преглед, всичко е наред. Бебка е 1350гр. Има пъпна връв около врата, но кръвопотока е добър. С главата надолу е вече и плацентата се е качила. Това ме успокоява. На 10.07 излизам в 45-дневен болничен.
Нищо не съм купила освен количка. Но смятам всичко да е с къс ръкав или тип потник.

# 254
и аз съм от Пловдив, и аз умирам от жега, а тепърва ще става горещо. И аз нямам търпение за море, ще ходя този месец. За юли се чудя още, дали не е малко рисковано? Вие кога ще ходите на море?

Ох, момичета, н мен ми е адски топло вече. Не издържам. Живея в Пловдив и тази горещина ме убива. Нямам търпение да забегна на морето. Днес бях на преглед, всичко е наред. Бебка е 1350гр. Има пъпна връв около врата, но кръвопотока е добър. С главата надолу е вече и плацентата се е качила. Това ме успокоява. На 10.07 излизам в 45-дневен болничен.
Нищо не съм купила освен количка. Но смятам всичко да е с къс ръкав или тип потник.
cris_16, на 24.06 заминаваме за Гърция.  После като се върнем, ще съм на нашето море до края на юли със сигурност. За август вече не знам. Зависи как се чувствам.
З акозметиката и аз съм доволна от А-дерма и мустела.

Общи условия

Активация на акаунт