Отговори
# 300
Nomadgirl , стискам  палци всичко да е наред!

Аз все още се колебая относно упойката. Много се притеснявам за самото раждане. Не знам как е в България, но тук ми казаха , че мога да отида в болницата чак когато имам много чести контракции на 5-6 минути. Ако отида преди това ще ме върнат 🤷♀Казаха ми и че дори и водите ми да изтекат, ако нямам необходимите чести контракции да си стоя просто вкъщи.
Така ли е и в България ?

# 301
Nomadgirl , стискам  палци всичко да е наред!

Аз все още се колебая относно упойката. Много се притеснявам за самото раждане. Не знам как е в България, но тук ми казаха , че мога да отида в болницата чак когато имам много чести контракции на 5-6 минути. Ако отида преди това ще ме върнат 🤷♀Казаха ми и че дори и водите ми да изтекат, ако нямам необходимите чести контракции да си стоя просто вкъщи.
Така ли е и в България ?

В България може и да ви вземат в болница и ако не родите до 10-14 часа, което е напълно нормално за първо раждане, ще форсират процеса със система и ако и така не напредвате достатъчно бързо ще ви вкарат за спешно секцио 😂 Не мисля, че е по-добре.
А ако водите изтекат и не родите до 12 часа - ако няма никакво разкритие е много вероятно секцио, ако има малко, но няма регулярни контракции ще ги предизвикат.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 18:11 от dariya.000

# 302
Мен ми бяха дали хапче.

# 303
Какво е това хапче?

# 304
Имах контракции без разкритие и ми дадоха хапче да смуча на едната буза.
Трябва да проверя дали го пише в епикризата.

# 305
Имате ли вече контракции? Аз съм в 33 седмица, първа бременност и не знам какви са те. Може ли да ги опишете моля. Усещам стягане, изпъване от едната страна на корема е около пъпа и се издува и бебчо почва да мърда. На последния преглед ми казаха че там е гърба. И сега не знам изпъва ли се или са контакции.

# 306
При мен също има стягане сутрин и се изпъва от едната и другата страна увеличиха ми магнезия и повече почивка ми каза АГ.

# 307
Аз също имам често стягане и издуване от едната или другата страна. Когато питах акушерката само ми каза, че е нормално 🤷♀

# 308
Когато е до около 10-тина пъти на ден е нормално и аз бях така и не съм имала проблеми. Обаче сега бяха на по-често, а вчера на 2-3 пъти като че ли болезнени.
Благодаря на всички за подкрепата! Надявам се да има щастлива развръзка! ❤

# 309
Nomadgirl, стискам силно палци всичко да е наред и ти да си спокойна.
Аз утре съм на тонове. Нямам търпение. Да видим дали вече ще ми кажат и от кои дати мога да избирам за секциото.

# 310
# 311
Супер, туко-що сте сдобихме с ваничка Heart Grinning Доста е хвалена из форума тази Стоке и се чудехме известно време, но банята ни не е голяма и ще ни влезе в чудесна употреба.

# 312
В Емаг има намаление на мокри кърпи кашони, в HM на дрехи оналйн

# 313
Минавам да се оплача, че сънят е мираж. Имам адски болки в таза на която и страна да полегна. Будя се на половин час, завъртам се и пак така. Често не мога да заспя по час-два през нощта.

Nomadgirl, стискам палци всичко да е наред!

# 314
Ох, и аз започнах много да се будя нощем. И аз с болки в таза. Завъртането нощем е голямо предизвикателство.
Вчера бях на тонове. Всичко е наред. Чак след 2 седмици отново и ще уточняваме подробности за раждането.

Общи условия

Активация на акаунт