Отговори
# 315
Аз отдавна не мога да спя през нощта, но предимно заради киселините, които често ме мъчат. Вие какво пиете за тях? Някоя от вас пие ли сода на таблетки и помага ли?

# 316
Аз поне това нямам за момента. Миналият път имах доста от 8-ми месец нататък. Направо не можех да спя…

# 317
  • София
Гавискон сироп за киселините, това ми каза и АГ да пия. За съжаление не винаги и не за постоянно помагат…

# 318
Аз отдавна не мога да спя през нощта, но предимно заради киселините, които често ме мъчат. Вие какво пиете за тях? Някоя от вас пие ли сода на таблетки и помага ли?
На мен АГ ми препоръча да пия топло мляко и коричка от хляб. Евентуално ако традиционната медицина не помага, каза да пия Гавискон май, но засега не съм стигнала до там.

И аз много трудно спя, без да мръдна и да усетя някаква болка от кръста надолу. Най-неприятното е като ми се схване някое сухожилие в прасците. Започвам да викам от болка и събуждам мъжа ми да ми ги щипе да се отпуснат малко. Поне помага, ама е мъчително.

# 319
Спането е мъка и при мен. Събуждам се за тоалетна на всеки час, болките в таза при завъртане или ставане от леглото са особено неприятни, понякога дори се чува пукане от таза.
За киселините нощем ми помага банан или студено прясно мляко.
А да попитам по-запознатите, срещу комари какво може да използваме? Преди включвах от електрическите устройства на Райд, но сега се подразбира, че не са подходящи.

# 320

Това ползвам. Няма ограничения за репелентите, но това е за деца, та трябва да е ок.

# 321
И аз се зачудих дали може да се пръсна с това на детето

# 322
И аз това си търся в момента. Може ли да споделиш кой точно модел си поръча и дадеш мнение и аз ще поръчам имам код за намаление в H&M Simple Smile
Nomadgirl стискаме ти палци !

Момичета, не знам дали сте видяли, но в H&M има намаления. Поръчах си 2 сутиена за кърмена за 26 лева.

# 323
А момичета, аз се сетих да попитам - имате ли идея къде продават хубави нощници за кърмене? И въобще в болницата наистина ли ни трябват 2-3, както чета по разни списъци?

# 324
Единственото, което ме спасява от киселините е Гавискон

# 325

Това ползвам. Няма ограничения за репелентите, но това е за деца, та трябва да е ок.

Не съм сигурна, че е подходящ, понеже и аз по същата логика си бях взела лосион против изгаряне, но детски и после ми казаха, че е безсмислено, понеже не предпазва възрастни.. И в интерес на истината се бях зачервила, макар че се бях намазала цялата.

# 326
При мен вече и това не действа Sad

# 327
А момичета, аз се сетих да попитам - имате ли идея къде продават хубави нощници за кърмене? И въобще в болницата наистина ли ни трябват 2-3, както чета по разни списъци?

Зависи къде ще раждаш. В някои болници дават. Аз раждах в Майчин дом и се оправих с два броя. Гледах в разни сайтове иначе:

https://magazinmonic.com/category/noshtnici-za-karmachki-rodilki-bremenni

https://www.pipilota.bg/noshtnitzi-za-bremenni-karmachki-rodilki.html

# 328
Аз си бях купила от ОЛХ. Нови. Още ги пазя и ще ползвам тях. Не са мръднали. Иначе 2-3, защото кърмата понякога тече, стават лекета и т.н.

# 329
При мен също спането е много трудно. Завъртането е почти болезненото, имам чувството че ставите на краката ми се откачат от таза. А събудя ли се да пишкам, после няма заспиване.
Днес бях пак на преглед. Младежът е 1500 гр. (30+2г.с.), върви нормално, околоплодни води също ок, така че ГД още е овладян. Серклажът държи и няма още скъсяване на шийката.
Но все пак да питам момичетата с ГД и режим как им вървят кг. При мен се получава отслабване. Фактически съм качила 4.5 кг от началото. Не се отразява на бебето и не се оплаквам, но все пак ми е странно.
За Тина Киркова (София) искат две нощници. Лекясват се и от кърма и малко кръв.

Общи условия

Активация на акаунт