ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 885
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
За мазане и аз много се чудих какво да си взема, накрая си поръчах това не знам колко помага за стрии и аз съм на мнение, че когато една кожа е предразположена с каквото и да мажеш оттърване няма, но поне да хидратира. 😀

# 316
Моята кожа е предразположена към стрии, имам си някои от тийнейджърство. Ако не мажа, после ще ме е яд, че не съм направила дори минималното, което е зависело от мен.
Иначе е ясно, че каквото стане - после ще търся някакви лазер процедури.

# 317
  • София, България
А…същото взех и аз. Поне мирише хубаво, а и не е някакво безбожно скъпо Simple Smile
Ама забравям да се мажа, а сега с прокървяването не смея още. Да минат тези първи три месеца и ще го използвам като се сетя. Simple Smile

# 318
Маце осигурявана съм ,просто като смених бранша смених и начина на получаване на заплата и съответно закрих сметката си ,че иначе ни ставаха три и нямаше смисъл от толкова сметки 😁 като не сметнах ,че ще дойде този момент и ще ми трябва 🥰 Просто ще си отворя нова . Благодаря момичета за съдействието 🍀

# 319
За Био Ойл и аз нямам добро мнение, насочила съм се към олиото на Мустела, но още не съм си взела, рано ми се вижда.
За козметиката - и аз нищо не съм променила, за къпане за тяло ползвам едно душ олио на Uriage, за лице ползвам на Clarins хидратиращ, дезодорант - редувам няколко спрейчета от ДМ, които не са аерозоли под налягане, с обикновена помпичка и без алуминий.
Иначе за килограмите - още не съм качила особено, около килограм и половина, но заради гаденето, което все още продължава с кратки паузи нямам и апетит, особено за вечеря. Но с глюкозата трябва да се внимава, засега моята е около 4.6, но ендокриноложката препоръча да направя и тест за глюкозно натоварване в 16 седмица.
А и моят вит Д е под нормата и си взех  вчера спрей на Better you да се пръскам.

# 320
  • София
На мен пък Bio oil ми харесва. Като мирис и текстура. Тепърва ше го видя като ефект как е. За момента много не го мажа, защото още нямам наченки на стрии по корема. Имам малко стрии по бедрата, но те са от преди. Надявам се да не еволюират и не се разрастнат много. Коремът ми никога не е бил плосък, така че за момента не се е разтеглил много.
Иначе смятам да добавя масло за стрии в обикновен лосион за тяло. За лятото ще е по-олекотено от кокосово, което е подходящо предимно за суха кожа.

# 321
  • София, България
На мен за този вит.Д ми изписа Вигантол, ама на betteryou е по-ефективен май. Ще взема да я питам във вторник (ако всичко е наред с бебето, че все още живея в страх) да си взема и вит. Д на betteryou, той е и с К2. B12 ми изписа точно техния. Rolling Eyes

# 322
Аз съм ползвала и Вит Д на Джеймисън (капките) преди, и Вигантола, но този път реших да пробвам на Better you, защото е по-високо дозиран - 3000 единици, за сравнение на Джеймисън е 400 IU. Едно впръскване на ден е. Този е без вит К2, имат и във вариант с К2, имат го и по-ниско дозиран - 1000 IU.

# 323
Взех си масло против стрии на Икаров, по препоръка на приятелка. Но май е време да започна да се мажа, не само да го гледам. Дано да мирише добре.

За слънце реших да взема нещо натурално, избрах това на Wooden spoon. Мислех, че нещата на Bioderma са подходящи, но приложението, в което преглеждам козметиката, показа лош резултат за крема за лице с фактор.

# 324
Относно мазането аз се мажа с това. Сестра ми беше много доволна от него. С първата ми бременност имам стрии по седалището, там не се мажех. Това вси пак бях на 22, сега на 34 кожата не е като на 22.
https://ttmarket.bg/product/koncentriran-masajen-losion-protiv-s … etch-marks-250-ml
Относно крем за лице ползвам на Biotrade Pure Skin Озаряващ дневен крем SPF50+ и съм много доволна.

# 325
Взех си масло против стрии на Икаров, по препоръка на приятелка. Но май е време да започна да се мажа, не само да го гледам. Дано да мирише добре.

За слънце реших да взема нещо натурално, избрах това на Wooden spoon. Мислех, че нещата на Bioderma са подходящи, но приложението, в което преглеждам козметиката, показа лош резултат за крема за лице с фактор.

Можеш ли да провериш дали това става за бременни, ползвам го от години и е единственото, което ми понася и в същото време на получавам алергия от слънцето

# 326
Относно мазането аз се мажа с това. Сестра ми беше много доволна от него. С първата ми бременност имам стрии по седалището, там не се мажех. Това вси пак бях на 22, сега на 34 кожата не е като на 22.
https://ttmarket.bg/product/koncentriran-masajen-losion-protiv-s … etch-marks-250-ml
Относно крем за лице ползвам на Biotrade Pure Skin Озаряващ дневен крем SPF50+ и съм много доволна.

Малко офф-топик😀, но понеже го спомена - наистина ли са добри продуктите от тази серия на Биотрейд, гледам в Инстаграм, че е много масирана рекламата от инфлуенсъри за тях напоследък.

# 327
  • София
Към момента не съм сменила козметиката, обичам и ползвам хубава козметика от много години. Сега доизразходвам наличните, които са крем на Елизабет Арден и на ЛаМер. Втория има нещо като мед и олио в него и хидратура страхотно кожата

За лицето вече е страшно, там имам много неща и за момента няма да ги сменям, увеличих слънцезащитата защото сме предразположени към пигментни петна и внимавам.

Не съм качила нищо, все 56 кг съм, но внимавам какво ям, а и не ми се ядат боклуци. Ходя си на специални тренировки за бременни и съм безкрайно щастлива от тях.

Фъстъче така мило ми стана като прочетох, че още не може да се отпуснеш, видях себе си в твоите думи Heart

# 328
Можеш ли да провериш дали това става за бременни, ползвам го от години и е единственото, което ми понася и в същото време на получавам алергия от слънцето

Не изглежда ок. Тази втората червена съставка явно я има във всички слънцезащитни продукти, което не им дава добър резултат.

# 329

Малко офф-топик😀, но понеже го спомена - наистина ли са добри продуктите от тази серия на Биотрейд, гледам в Инстаграм, че е много масирана рекламата от инфлуенсъри за тях напоследък.
Аз го ползвам повече от година и съм доволна. Наистина озарява лицето.

Общи условия

Активация на акаунт