ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 800
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Момичетааа, почти бях се побъркала 2..3 седмици... Ако ви разкажа колко неща ми се случиха заради моята откаченост.. От притеснения дали се развива бебето, добре ли е и всякакви такива мисли бях тръгнала всяка седмица по АГ, докато не попаднах на една, която ми каза, че са 2 и едното е спряло да се развива... При което бях в тотален шок,най-вече защото аз самата съм близнак с друг не оцелял.. Веднага звъня на най-добрия АГ в Стара Загора обяснявам му какво става и ме вмъква за другия ден.. Аз естествено рев, сълзи, сополи... Едва изкарахме вечерта с ММ.. Както и да е, минах прегледа при доктора и каза, че няма нищо такова - това до бебето е жълтъчното мехурче и няма никакви близнаци. Та ММ ми се накара едно хубаво, че от простотията си превъртяха още 2 семейства с нас (моето и негово) ..седнах си вече на Д-то.. Минах ФМ и БХС. За сега всичко е наред, още не знам пол.. В 12+ г. с съм.. Бях настинала малко и там големи филми бяха.. Просто ако оживея до финала, ще направя курбан! Сега от 3..4 дни ме прерязва ниско долу корема, хем пия всеки ден
3 х 1 но шпа, нооо гледам да съм желязна и да не изпадам пак в изшлини драми.. Та това е за сега от мен.. Мисля, че наваксах с отсъствието си! 😁 Поздравления на всички минали успешно до тук, успех и на останалите! 🙏🏻🍀

# 406
Момичета, аз пия всеки ден пробиотик. Помага много при подуване, храносмилане и чревно здраве. Особено при прием на антибиотик.

# 407
kristina.d и аз ще правя курбан с теб хахах май ще си направим един общ Декември месец цялата група с нашите стресове, не си само ти, не се притеснявай 🍀😁

# 408
  • София, България
kristina.d ти до края ще се побъркаш, бе момиче Grinning То хубаво искаш да ходиш всяка седмица, говори с твоето АГ, което те следи, да си плащаш и да си те гледа той/тя всяка седмица. Защо ходиш при различни? Grin

Like_Smoke пия аз, Линекс форте. Simple Smile

# 409
ЛейдиРоуз, Sezariya звъняха ми днес за възглавничката, утре щяла да е при мен. Работят със СПИДИ

ПП аз пия синбиотик, но не ми помага особено

ППП Криси, всичко ще е наред. Другия път просто ако искаш пак да си го видиш си отивай при твоя си АГ. Ако те боли и след 3х1 но шпа си увеличи дозата не е проблем

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 14:59 от Thekitten

# 410
Относно количките и по-големите покупки. Първата ми бременност беше през ковид пандемията и всички физически магазини бяха затворени. Така и не разбрах какво е усещането да ги буташ тия колички, да разгледаш коя ще ти е най-лека, маневрена.. да ти пасне.. Абсолютно всичко поръчахме по интернет-легла, количка, столче за кола, столче за хранене.. Сега нямам търпение с тази бременност дай Боже всичко да е наред и да си пазарувам като нормален човек, неща и да чуя за онлайн магазини 😆

# 411
ЛейдиРоуз, Sezariya звъняха ми днес за възглавничката, утре щяла да е при мен. Работят със СПИДИ

ПП аз пия синбиотик, но не ми помага особено

ППП Криси, всичко ще е наред. Другия път просто ако искаш пак да си го видиш си отивай при твоя си АГ. Ако те боли и след 3х1 но шпа си увеличи дозата не е проблем
Утре ще пусна урина, съмнява ме, че нещо от нея не е наред. След това вече ще му мисля, защото съм чувала, че каквито и да са болки не трябва да се пренебрегват. 🤷

# 412
Здравейте,  как ви се струват тези резултати?

# 413
  • София
След моя опит и притеснения, добри ми се струват Simple Smile Не са посочили плацентарен растеж, което е маркера за риска от прееклампсия.
И на мен ми звъннаха за възглавничката Simple Smile
Здравейте,  как ви се струват тези резултати?

# 414
  • Варна
Здравейте, не съм писала от доста време Grinning
Вече съм в 13+2 дни, бебето ни отново е момче, поне така казаха на първата фетална, днес на прегледа при следящата каза, че не вижда пол все още и не се ангажира с мнение. БХС не съм правила, не знам защо всички неистово настояват да се прави... Да си докарам някой шок и да платя още хиляда за пренатест, честно казано малко ми прилича на чист бизнес ... както много неща. На феталната всичко е перфектно, няма никакви притеснения. На 24.07 ще съм на втора фетална в 20-та седмица. Този път съм много доволна от следящата, даже ми пусна за щитовидната жлеза, просто профилактично, предният път при много прехвален доктор никакви излишни изследвания. Даде ми и направление за съдов хирург, защото имам много разширени вени, ще се оправят само с операция, която трябваше да направя есента, но смених работата и не исках да излизам болничен още в началото. Сега сигурно ще карам с кремчета и чорапи, ще видим. Иначе съм добре, никакви оплаквания, всичко е точно. Ако корема ми не беше огромен по нищо нямаше да знаят, че съм бременна или аз да усещам, освен липсата на цикъл Grinning

# 415
MomOfTwo66 Толкова много се радвам, че се завърна в темичката! ❤ Честито момченце!

# 416
Здравейте,момичета да споделя и аз вече съм 14 и 3 дни.ФМ и БХС бяха ок както споделих с вас,пол не знам и не съм питала тъй като бебчето и без това измъчи лекърката докато измери всичко защото само се криеше Grinning.Сигурно ще зная на другата тя ще е някъде към средата на юли.Относно гадене почти вече нямам,от време на времи имам опъвания в корема или ниско долу,но АГ каза,че е нормално.
Иначе не знам дали ви се случва,но просто често ходя до тоалетната и забелязах,че като ми се допишка на секундата трябва да отида иначе имам капки по бельото всякак са изпуснати,не знам на вас случвал ли ви се ще питам Аг дали нещо има което да подейства и пия или ще си е така до края

# 417
Момичета здравейте, някоя от вас приема ли магнерот заради болки в кръста, лекаря ми го изписа поне за 5 дни , попринцип от години наред си имам проблем с кръста и сега сигурно съм прещипала някой нерв, защото е на едно определено място и болката е много силна и прорязваща при определени движения, но съм много притеснена,защото едвам се движа днес, а утре съм на фетална и рбхс.

# 418
Да ви се оплача момичета , малкия е с червено гърло и лека температура (37.3) иначе нищо друго му няма , жизнен си е , играе си. Още по-кофти е ,че и аз усещам ,че нещо се случва и с мен , започна се с хрема и днес на обяд докато спях с него усетих сякаш и аз имах температура, но в съня си не станах да я премеря. Дано се стопира и да не стават по-зле нещата.

Momoftwo, преди няколко дни точно те споменавахме ,че от известно време те няма , радвам се ,че всичко е наред.

Аз за сега не пия магнерот , с предишната ми бременност пиех. Ако не се лъжа той беше с натрупване и май , за да подейства е хубаво по-дълго време да се пие , но доктора си знае най-добре.

# 419
  • София
Momoftwo, честит юнак! Радвам се да те видя пак сред нас 😊 Честно казано те разбирам за БХС, вкарва в притеснения. Но аз се радвам, че го направих, да съм наясно за риска за мен, който се очакваше и се потвърди (за прееклампсията). За другите параметри (от феталната съм напълно успокоена, че всичко е наред. Въпреки това, заради възрастта ми излезе 1/360 риск за Даун от всички параметри взети заедно и само за това лекарката ми препоръчва пренатест и за лично успокоение ще трябва да ги дам тия хиляда и 200 за вижън основен.

Общи условия

Активация на акаунт