ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 828
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Маце, снимай го този колан да го покажеш. Аз имах един за предната бременност, така и не ми беше удобно.

Да се похваля, пуснах сутринта пренаталния, сега 10 работни дни ще се чака Simple Smile

# 391
  • София
Много сте прави за заседяването и лежането. Подува се коремът, запек, газове. Вчера обаче ми беше доста интензивен ден, доста движение напред-назад и за капак и асансьорът ни беше развален, та изкачвах на са пъти стълби до 7-мия етаж. Оправи се и коремът, и схващанията 😃

# 392
  • София
Маце, снимай го този колан да го покажеш. Аз имах един за предната бременност, така и не ми беше удобно.

Да се похваля, пуснах сутринта пренаталния, сега 10 работни дни ще се чака Simple Smile

https://www.baby.bg/product/poddarzhashti-bikini-za-bremenni-car … ll-razmer-l-beli/

Taзи марка е много хубава

# 393
  • София, България

Таничка, кой тест пусна? Simple Smile

Thekitten, чакам те да се появиш да кажеш как си? Успокои ли се вече? Минаха ли болките в гърба?

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 12:40 от Purple_Peanut

# 394
Thekitten, чакам те да се появиш да кажеш как си? Успокои ли се вече? Минаха ли болките в гърба?

Хей! Гърба ме отпусна, почти не ме боли вече. Старая се и психически да съм добре и да се разсейвам, но вечер ми е най-трудно. Карам моята половинка все да ме гушка за да знам, че е до мен, иначе е кофти ..

Днес най-накрая реших да си се занимавам с хендмейд нещата малко, за разсейване а и за да подобря семейните финанси 😁

Аз смятам за покупките да си купя най-важните неща предварително - за мен това са - количка 2в1 лека и маневрена - аз съм 1.50 височка 😁 ( в моя случай без стол за кола, че ми в обещан като подарък), малко дрешки (които ще купя декември) и то това е. За другите неща ще отмятам по телефонни обаждания, колкото и нагло да звучи. Само ще си ги набележа предварително. И то защото не искам да ми взимат някакви дублиращи се неща, да събирам твърде много дрешки за една възраст и подобни. Все пак горе долу си знам възможностите и на всички, които биха изявили желание.

Аз твърде много се залежах последно време - почти 2 месеца с малко прекъсвания, и ми се отразява много зле, особено на чревната система 😁. Сега тъпърва ще започвам малко по-малко да се раздвижвам, че вече му е време.

Не знам дали ви казах, не помня - но се отказах от пренаталния тест. Така че ще съм от мамите, които по-късно ще разберат пола. Тъй като при мен и първа ФМ няма да има - Бабаков, Аг-то така каза.  Всички китайски календари показват девойка. Ама как да им вярвам хаха

# 395
Дойде и моят ред да се похваля ! 😆
Минах днес ФМ +БХС и всичко е наред ! Бебето си шаваше ,има си всичко ,е ,не ни показа пола си ,но това не беше и от значение . Рисковите са ниски за прееклампсия и синдромите. Единствено ми каза ,че рискът за гестационен диабет е по -висок ,ама той е сметнат според BMI ,a аз съм леко пухкава  ,така че не  може да ми развали щастието.  🤗

# 396
  • София
Супер, Sezarya, това са мн добри новини!  🤗👍🏻

# 397
  • София, България
Много хубаво и за двете с хубавите новини!

Thekitten, почивай и не го мисли много много. Минало заминало. Какви хендмейд неща правиш?

Sezariya, браво! Това с диабета, то така или иначе си се следи по време на бременността и тегло и захар и всичко. Ако има нещо ще си покаже. Както казах на мен за една горна граница на захарта ми спряха сладкото Grinning Сподели го с АГ-то ти, той/тя ще прецени дали да те следи по-често за тези неща.

# 398
Благодаря много на всички ! Най-вероятно ще направя обременяването ,но до 28ма г.с. има 2 месеца .Тогава ще го мисля  . 🤗
Sezariya, браво! Това с диабета, то така или иначе си се следи по време на бременността и тегло и захар и всичко. Ако има нещо ще си покаже. Както казах на мен за една горна граница на захарта ми спряха сладкото Grinning Сподели го с АГ-то ти, той/тя ще прецени дали да те следи по-често за тези неща.

# 399
Много хубаво и за двете с хубавите новини!

Thekitten, почивай и не го мисли много много. Минало заминало. Какви хендмейд неща правиш?

Гривни с естествени камъни, лазерно гравиране на неръждаема стомана, като цяло предимно бижута. Но иначе и постери и различни видове кутии с рози и така нататък .. много си обичам заниманието. От  близо 5 години предимно това правя. Напоследък доста бях неглижирала нещата, но сега се опитвам да се върна в релсите.

# 400
И мен ме боли корема от няколко дни /самоубеждавам се, че сега са дните, когато се предполага, че трябва да съм в цикъл/...
Слава Богу утре съм на прегледат при АГ-то, да не си въобразявам някакви страшни неща...Dizzy FaceDizzy Face
Стискайте палци всичко да е наред Purple Heart

# 401
  • София, България
Ох и аз съм утре. Няма да ви казвам колко ми се е свило сърцето вече. Преди това съм на ендокринолог и после веднага при АГ. Много искам вече да идва утре. Иначе от събота нямам и помен от кръв. Накрая беше една супер бледорозова, а от вас съм чела, че е такава, та чаках да спре.
Обаче стомаха продължава да си ми е зле и с антибиотика, който пия хич не си помагам. Хапвам по малко но предимно хляб, сирене, баничка, картофи...

# 402
Peanut пробва ли рецептата с 2 лъжици оцет 😁 при диария помага много

# 403
  • София, България
Уф не, забравих. Grinning Смекта пия от време на време. Иначе преди съм пила оцет по този повод. Вярно помага. Благодаря, че ми напомни. Сега ще пробвам. Вече съм малко по-добре де, не е като първия ден, но явно антибиотика много ми действа зле. Остана само днес и утре да го пия и после свършва.

# 404
При мен пак взех да повърно по често а съм на преглед чак на 21.06 иначе умората ми се махна

Общи условия

Активация на акаунт