Ей го иде вече МАЙ и тогава ще сме двама/трима знай

• 15 714
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Момичета прочетохте ли за Цвети?
Аз мисля да пратя поне 5 лв. , Нямам възможност за повече но мисля че ако наистина всичи изпратят поне толкова - родителите ще съберат нужните средства. Дай боже да се оправи детенце и дано на никого не се случва такова нещо

# 151
Здравейте мами  Simple Smile
днес бях на преглед и ми казаха, че са ми доста намалели околоплодните води, да започна да пия още повече течности. Можело да се възтановят. Обаче аз съм притеснена, възможно ли е наистина да се възтановят. Иначе всичко е ок, плацентата е добра, бебето е добре.
Какви течности по специално могат да увеличат водите?
Идеята за Икеа на майчето е чудесна  Simple Smile
В българия съм чувала, че 2008 ще отворят магазин......дано

# 152
  • Burgas, Bulgaria
И аз така мисля да направя.Дай Боже да се оправи детенцето.

# 153
иииИИииИИи най на края форума да проработи -  дано да е така и занапред Praynig Та сега ще си дозадам въпросите от 6-та страницА Mr. Green

KSI, 4 бр бодита за колко дена ще стигнат -  ден или два? newsm78

majceto,
 а в началото само дълъг ръкав ли ще се ползва? Thinking няма ли да е малко топло за дълъг ръкав? newsm78 а за слънцето и аз съм категорична -  слабо, не слабо колкото се може по късно да погали кожата на бебчо Peace

ПП я  покажи това сладко гащеризонче? Hug а защо първо не погледнеш в страничката на Икея, за да видиш дали въобще нещо ще ти хареса...ама ако ти се ходи -  директно отивай Hug
ППП я тя Eiphnh е дала линкче за икея
извинявам се за не много умните въпроси, ама едни такива все ми се въртят в главата... и дори леко ме хваща притеснението май, че ще изпусна накрая нещо важно ooooh!

Balonesa
ми напомни и аз ходих на йога за бременни - ама първия час само се запознавахме... но инструктора -  много мила жена с 20 год. опит - ни каза че ще набляга предимно на техниките за дишане и напъване Peace

Yanche а ти с по колко бодита се беше запасила и какъв размер? newsm78

helena_v
и на нас ни предстои боядисване и аз съм се насочила към акрилна боя -  някаква уж без мирис и много добро покритие Thinking

Момичета , нали някъде около 22-23-24 май беше времето за Бракстановите  ( така ли се пишеше) контракции... които били уж подготвителни... ми  на мен нито ми се стяга корема... нито пък ги имам тези подготвителни контракции... все ме е страх , че като дойде време да раждам няма да разбера, че имам контракции Joy Mr. Green ooooh! Rolling Eyes

# 154
kakichka, и аз поради причината, че по цял ден седя пред компютъра реших, че не може така повече - взеха да ме болят ставите и кръста и като стана от бюрото ходя като бабичка не мога 3 мин. да се изправя.
А и нашият доктор ми каза задължително да се движа колкото се може повече заради кръвообращението.

Qnush, много ще се радвам да се видим в неделя  Hug

ninochka
, адреса на йогата е: кв. Гео Милев, ул. Николай Коперник 21, вх. Б, ет. 1.
Намира се на ъгъла с бул. Шипченски проход, има една нова сграда с аптека долу. Входът е от към вътрешната страна, където е паркинга на блока.
Има сайт: www.gayatriyogastudio.net  и www.natalyoga.net.
цените: 5 лв е гимнатиката, а йогата е 6 лв. Гимнатиката трае 40 мин, а йогата е 2 ч.

# 155
парички за детенце - непрекъснато пращам. дано да не ми се налага, но ако не дай боже ми се случи подобно нещастие, надявам си и на мен някой да помогне.

коремите са супер. някои ме бият по големина, а някои аз бия Simple Smile другата седмица ще си ги мерим на живо. дайте идея за час и място на срещата, че както се мотлявим, ще забравим да уточним тая важна подробност.
една мама - като са ти казали докитата - наливай се. при всички случаи няма да навреди. само от полза ще е.
звездичка - панталончето ще го снимам като се прибера, че тук нямам кабелаци. все пак си мисля, че до въпросния ден още неща ще взема. изкушавам се.
а за бодита с дълъг ръкав - преди обличах петра с боди с дълъг ръкав и гащеризонче (ама с презрамки) отгоре. и така докато навън стана 25 градуса, т.е. беше вече пролет, а петра беше на 7-8 месеца. нашите майски бебета ще се родят вероятно на Т ок. 20-25, но май ще си разголя детето чак към 3-я месец. горните блузките хич не ги обичам, защото трудно се намъкват през главата, а тия с копчета не ми харесват като модели. привсички случаи, доколкото се познавам, ще имам и с дълъг, и с къс ръкав, а кое ще обличам е друг въпрос. от училището за родители помня, че препоръчваха закаляването да започва след 3-я месец, защото тогава терморегулацията на бебетата е налице. ама не помня добре, така че може и да лъжа

Добро утро Simple Smile
majceto Абе ти друга работа нямаш ли  Twisted Evil та палиш чивиите тука на лудите по пазаруването
нямам, нямам - дай ми да мисля само простотии. ми евтини са нещата там (понякога и некачествени  Mr. Green), как да изтървеш сгоден случай. ние от прага сме мъкнали диван за 100 лв., закачалка за 50 и други шантави неща. при това с автобус, щото със самолет щяхме за свръхбагаж много кинти да оставим. а солун ей къде е - билета е 30 лв. в двете посоки (вероятно), стига се за нула време, а шантавийките цена нямат. а сега и ддс няма да се плаща.

днескашното ми безумно хрумане, например, е да продадем апартамента (който току-що изплатихме) и да се преместим в страхотно ателие на оборище. днес го открих в нета и направо се влюбих. цената от продажбата на нашия апартамент ще стигне да си купим новия. районът ми е много на сърце - 7 години там съм живяла и все съм си мечтала пак там да живея. но филков не ще, да му се не види. аз го навивам, ама той се дърпа. не било сега времето за промени. а като се роди дребното съвсем няма да е време. нейсе - пак нищо няма да стане...

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 12:59 от majceto

# 156
Привет и от мен, МАЙ-чета!
Да се разпиша и аз най-сетне, че вече си имам и читава интернет връзка  newsm44 (благодарение на Temp    bouquet) и сега мога  да се включвам по-често при вас  Laughing

Идеята на Майчето за Икеа много ми допада, там има много хубави неща и можем да измислим нещо по въпроса с харченето на парички за бебешорите  Money  Laughing А това ме подсеща и за един много готин магазин с бебешки глезотии и мебели, които също са гръцки, и се намира на Симеоновско шосе, казва се Пиеро.

Йогата за бременни е много полезна и е прекрасно средство за релакс и енергия, освен това помага много за дишането и след това за раждането и възстановяването от него. Ако нямам много дебела работа в неделя, мога и аз да се присъединя към вас, момичета  Peace
Хубав слънчев ден от мен!

# 157
majceto,
и това е идея с дългия ръкав... уф ще има още да се чудя акво да купувам Crazy

Ще чакам с нетърпение да видя гащеризончето Hug

а ти къде си в момента newsm78

ПП хихик как се смях с мъкненето на мебели и тн...аз като идвах насам какво ли не мъкнах...
ППП ако ще се местите в нова къща бързайте, че май ей го идва

# 158
в илинден сме. а моята с местенето е явно, че няма да стане...

# 159
majcetoче какво ти пречи да си мечтаеш тогава... Crazy

# 160
  • София
Звездичка - изобщо да не се притесняваш за контракциите, колкото по-късно и по-малко, толкова по-добре!!! А за това как ще ги познаеш, ама хич хич да не се притесняваш Mr. Green Няма друго такова нещо... (дано не звучи заплашващо хихи)!

Майче
, аз пък изглежда съм другата крайност - толкова не ми е до промени в момента, че не е за разправяне. Само като си помисля, за ново жилище и ми настръхва всичко...

От отдавна се каня да попитам - коя мама чака близнаци?

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 15:21 от Eiphnh

# 161
galfi от usa - личи си кой е правила заглавна страничка   Crazy

# 162
Привет и от мен...

аз се записвам, за да ви се оплача, че лепнах грипа:( Sad Sad момичета пазете се много добре...аз от 3 дена съм с 37 и нещо и чак днес я свалих, поне до момента. Яко кашляне и невероятна хрема...знаете че, вариантите за лекарства са много малко...едвам станах от леглото, за да се докопам до компютъра. надявам се до петък и уикенда да съм ок, защото сега ми е много тежко...днес ходих на ЖК, не че ми помогнаха много...
та искам да ви предупредя да внимавате с колеги, приятели - аз май така го пипнах...този гаден грип е навсякъде около нас.... дано с бебка нещата да са наред, но като се закашлям и горкичката се разбеснява в корема.

Отивам да си полегна отново...
а вие се пазате

# 163
хайде и аз да се разпиша за днес Simple Smile
днес се показа и моя бебок - присъединявам се към мъжките мами stork-boy  Hug . Много ясно се видя и е цели 400гр., а майка му 6кг отгоре Simple Smile

много ми хареса идеята за йога, но малко ме е страх, а и ми е далече ... Така или иначе досега не съм спортувала редовно ... в книжките гледам някакви дихателни упражнения, но с тези стълби които водят до офиса ми едва ли имам нужда от допълнителни  Mr. Green

а за местене и преместване, на нас ни предстои след някой друг месец живот и здраве да почваме довършителните работи, даже тъкмо подсетихте да звъня до строителя да питам до къде са стигнали. Обзавеждането и довършителните работи само ги мисля, още по магазини не сме тръгнали ... разчитам на стройко да ме ориентира Simple Smile

Shemetka бързо оздравяване  Peace пийвай чайчета и мед и лимон смесено, може и без чай.

ехее passion, първа страница е страхотна ... особено зайчетата  Heart Eyes поздравления

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 17:00 от Дания

# 164
шеметка - да се оправяш,ей. серона кашлицаможе да причини контракции, така че се опитай дая тушираш в зародиш.
звездичке - по въпроса с имотите, мъжът ми каза, че по никакъв повод не ще да продаваме сегашния, но ако съм намерила начин да ипотекирам имотите на всичките си роднини, за да получа огромния кредит, който ми трябва + стабилен начин за изплащането на въпросния кредит, то той е навит  hahaha ясна е моята, че няма никакъв смисъл дори да мечтая по въпроса  hahaha ето дo къде води да си бременна жена без поръчки. чудя се като се върна към кърмаческия период какви ли чудеса ще сътворявам  hahaha

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 17:43 от majceto

Общи условия

Активация на акаунт