Ей го иде вече МАЙ и тогава ще сме двама/трима знай

• 15 728
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
аааа, тук съм, как няма да съм тук. петранче е будно от 5.30 Crazy  до сега си подпирах клепачите с клечки и гледах грозно света. сега вече съм в кондиция. даже след малко излизаме на разходка, че омотам петранчето от ходене и фъчкане, белким заспи в 12-1.

да се похваля тук, че няма на кой - вчера купих страшно сладко гъзарско панталонче с външни джобове за 1-месечно бебе-момченце. ако докитата не са объркали пола на наследника, може с това парцалче да го покажем на света при изписването. ако не купя нещо друго до тогава, де  Mr. Green  много се накефих, защото страшно рядко се намират дрешки за новородени, които имат фасон и изглеждат като нормалните дрехи за възрастни, а всъщност са за мънички човечета Simple Smile  цифра бяха, вярно, но си заслужава  bowuu
мятам се да подготвям младоженски уикед за двама. филков каза, че ще ме води някъде, по мое желание. така че отивам да си пожелавам къде ще е това някъде и да си го отганизирам. това ни е последният шанс - после се връщаме в софия с малкия терминатор и няма мърдане до раждането.

я да питам, на някой хрумва ли му на сериозно идеята да прескочи до солун, за да си напазарува нещата за бебешката стая от икеа. както нямам какво да пазарувам толкова, така непрекъснато това идиотско хрумване ми е в главата.

# 136
  • София
Добро утро и от мен!!!

Страхотно звучи това с гимнастиката, ама като се знам какъв съм спортен тип май ще пропусна... Освен това и аз се чувствам доста изморена след работа.
КСИ, според мен трябва да ограничаваш физическото си натоварване до минимум, наиситна не мисля, че за теб ще е полезна тази гимнастика, а по-скоро обратното... Ама най-добре док да каже!

Хайде, аз отивам да си направя едно кафе и ще се включа по-късно!

# 137
  • София
Добро утро Simple Smile
majceto Абе ти друга работа нямаш ли  Twisted Evil та палиш чивиите тука на лудите по пазаруването , какво е това икеа имат ли станица в нета, да зяпам. То на мен малко ми трябва да не ходим заедно до там  Laughing

# 138
Леле майче, да ти кажа хич не ми се ходи до Солун да пазарувам, ако не е със самолет има да се дондуркам с колата дотам....а впрочем там ако уцелиш намаленията може да се пазарува изключително изгодно.Миналата година от един магазин си купих маслено зелен джинсов костюм, който тук съм виждала за над 200 лв.там цената в евро беше 50 - сако и пола, страшни и други работи ддее, но тогава не гледах за бебешки неща и магазини:) Иначе така ми се ходеше това лято на моренце , я в Паралия , я по турско.....ама май няма да стане с бебето:((( Най много да погостуваме у приятели на нашето черноморие, че с малко бебе не знам коя квартира ще ни приеме

# 139
  • София
Добро утро Simple Smile
majceto Абе ти друга работа нямаш ли  Twisted Evil та палиш чивиите тука на лудите по пазаруването , какво е това икеа имат ли станица в нета, да зяпам. То на мен малко ми трябва да не ходим заедно до там  Laughing

Кимба, ИКЕА са една от най-известните мебелни къщи. Ето инфо.
Имат превъзходни неща... Бях чула, че и в БГ ще отварят представителни магазини, но засега имат само офис в Симеоново...

# 140
  • Burgas, Bulgaria
Искам и аз такива работи .Хайде да се спретнем групичка и да ходим да там задружно.Ще хванем някой татко ентусиалист-психопат да ни изтрае всички и готово. hahaha

# 141
  • София
Eiphnh Благодарско   bouquet Wink

# 142
Майче- много добре си го решила за Гърция,а за Икеа- супер. Моя мъж ме води този уикенд, но ходихме до Александрополи. Е топнахме ръце в Бяло море. Само да ти кажа, че в събота повечето им магазини не работят(верно са доста мързеливи) и най- добре през седмицата да пазаруваш. На границата ни искаха международна шофьорска книжка, приумица на някой от служителите, но бяхме подготвени.

Балонеса- и аз ще дойда в неделя на йога. Колко струва едно посещение.

Весел и слънчев ден, а аз се залавям за работа, че колежката ме гледа заплашително вече. 

# 143
  • София
Добро утро  Wink При мен няма нищо ново, ама реших и аз да се обадя. Simple Smile На работа съм както винаги и аз. На мен този фитне център също ми е доста близо, но и мен след работа толкова ме мързи...... Tired Сигурно е много разтроварващо и приятно и ако се наканя някой ден, може и аз да дойда. newsm18 Иначе следобяд ще ходя на преглед и док ще ми пусне урина да видим дали бакетриите са изчезнали.Дано Praynig Надявам се,че ще видим и малкия и този път ще я питам и колко тежи...
Приятен и  слънчев ден! Wink

# 144
  • България
 Добро утро  Simple Smile
Така ме запалисте с тази Йога, Laughing че от вчера търся из нет-а някаква информация за курсове по Йога в Бургас. Дори звънях преди малко на един телефон , но ми казаха, че провеждат само по танци.
А наистина, колко струва едно посещение в Сф?

# 145
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156918.new#new, моля ви, който може, нека помогне. Благодаря Hug

# 146
Здравейте момичета наистина ще е хубаво и в Бургас да има нещо такова 4е да имаме повод да се запознаем.Между другото лекциите за бременни организирани от списание 9 месеца знаете ли от кога запо4ват аз миналата година посетих две от тях и ми беше доста интересно.Организаторите тогава казаха 4е ще за 2007 ще запо4нат да се провеждат в Бургас от февруари но къде и точно на коя дата не уточниха та ако разберете нещо пишете.Аз днес отново съм на работа и едва ме свърта тук и мисля по някое време да се 4упя да ходя на разходка 4е от другата седмица го дават да се захлажда пак.Приканвам Бургаските мами да си организираме и ние една срещичка wavey

# 147
  • Burgas, Bulgaria
и аз съм за Бургаска среща,другите къде се губят тия дни.Бяхме доста Бургазлийки. Mr. Green
Хайде докато е топло.-момичетааааа Heart Eyes

# 148
добър ден и от мен   bouquet

както обещах, туонах две нови снимки  bowuu  eiphnh щеше да пуска ъпдейт, а мнооого май-чета и майчето не са пускали въобще  Thinking

eiphnh, и аз се шашкам и именно затова се снимам, че да свикна и да не се шашкам Crazy  моето бебенце също е много швъкливо и го усещам и долу и високо горе (понякога едновременно почти и на двете) а най-често и в центъра над пъпа също  Heart Eyes 

balonesa, и къде точно в гео милев е йогата??? мен на фитнес ми е малко мързеливо? колко струва посещението на йога и на фитнес?

моята тема за костенурките стана много актуална - всеки момент ще я ъпдейтна в дом и семейство и моля да се напънете да помислите пък дано измислите някой, който ще им се зарадва и ще ги цени истински  Hug

# 149
  • София
Хайде готово - ъпдейтнах се Simple Smile Нещо не са ми много сполучливи снимките и затова се мотах, ама нищо...

Общи условия

Активация на акаунт