Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 082
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
Toku - що ми звъннаха от Zewa. Аз съм 😛,с ваучер за Duka съм !

# 106
Някой получи ли награда от хайнекен

# 107
Тези които сте с дефектни съдове на КК изпратихте ли им очуканите предварително, защото на мен ми дадоха адрес на който да ги върна и не знам дали след като ги получат ще изпратят нови.

# 108
  • София
Тези които сте с дефектни съдове на КК изпратихте ли им очуканите предварително, защото на мен ми дадоха адрес на който да ги върна и не знам дали след като ги получат ще изпратят нови.
Е то и да си я задържите, докато не пратят нови, за какво Ви е счупения или очукания съд?

# 109
Чакам да пуснат игра на Морени в големите жеги и с регистрация на кодове,любимо ми е.Може би,когато свърши играта на Милка.

# 110
И моите мостри от Нотино пристигнаха на 31.05

# 111
Чакам да пуснат игра на Морени в големите жеги и с регистрация на кодове,любимо ми е.Може би,когато свърши играта на Милка.
Морени обичат да пускат игри началото на август , защото Мейт така са решили 🫡 Така и така вдигнаха цената на вафлите двойно , поне може да го направят като Kinder Bueno и да ги сложат във втора прозрачна опаковка за да е по-удобно

# 112
  • София
Нищо такова не казаха. Дори се учудих, защото знам от темата, че искат да се връщат. После реших, че тиганът ми е така безнадеждно счупен, че не го искат. Все пак някой с леко обелена тавичка или тенджера пак може да я ползва и като изпратят втора, ще има два съда и затова си искат обратно дефектните. Simple Smile

# 113
Не ми трябват очуканитеи ще им ги върна, но когато тигана ми пристигна крив не го изпратих веднага, за да видя и тенджерата от следващото теглене и тя се оказа ожулена и сега ще им изпратя и двете, но за тигана ми бяха писали че ще ми го подменят миналия понеделник, а все още няма и затова предполагам че първо може да изчакват да се изпратят
Е то и да си я задържите, докато не пратят нови, за какво Ви е счупения или очукания съд?

# 114
  • Под Слънцето
Нищо не са ми казали / писали да им връщам от Биспоук.
Аз сама им написах, че ще  предам ожалената очукана тенджерка на
куриера на Еконт, когато ми донесе новата.

---
Относно играта на Капи с покупка на 1 л и евентуална награда чадър.
Днес посетих 8 от изброените обекти . Касиери нищо не знаят, вдигат рамене.
Ни кутии, ни талони.. Току що  приключих разговор с централата на КК.
Евентуално в понеделник ще ми върнат обаждане.
По 1 награда е за магазин. Иначе в Правилата няма посочена бройка.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 16:29 от TopsyG

# 115
  • Сливен
Имаше 2 - 3 поста, в които обсъждахме игрите на Кока Кола/за печелене на диаманти/, и днес гледам в приложението оставили само двете игри на Фанта. 😄😄

# 116
Днес опитах да се включа в играта на Капи. Посетих участващ обект(Едеа), закупих сок, поисках си скреч карта на информация, последва търсене, обясних, показвах и нагледно, че има такава игра и т.н. но нямаха представа и не откриха скреч карти. Не знаеха и дали с тази бележка ако отида друг ден ще ми дадат да си изтегля карта.  Все още им стояха рекламните банери на Куинс, а играта беше до 31.5., питах ги, ако бях си купила от тези сокове щяха ли да ми дадат да участвам в тази промоция - вдигане на рамене и Ами...
Сега регистрирах и бележка от Лидл, и от там минах и видях Хайнекен и взех... Та сайта е както преди - излиза ти онова червеното, качваш снимка на бележката и не се отразява по никакъв начин дали е качена, поне при мен, продължих с чекчетата и накрая бутончето Регистрирай се - появи се съобщение, че е успешна регистрацията.
Проблемът ми с Коста кафе се реши, отговориха ми на мейла и ми изпратиха онзи дълго чакания за данните за доставка. Оказа се, че са решили, че мейла ми при регистрация е грешен и са изпратили потвърдителния на @abv.bg ! а не на @gbg.bg Sweat Smile До сега не ми се беше случвало, или може и да се е случвало и да не съм разбрала. Ако имате забавяне и знаете, че сте спечелили направете възможното да се свържете с отсрещната страна, за да си получите наградата.

# 117
Имаше 2 - 3 поста, в които обсъждахме игрите на Кока Кола/за печелене на диаманти/, и днес гледам в приложението оставили само двете игри на Фанта. 😄😄

Още вчера като се обсъждаха ги нямаше!
Отивам да "карам"  Laughing трактора, че дава доста.

# 118
  • Под Слънцето
Рали, ти сигурна ли си, че точно скреч карта трябва да  ни дават срещу покупката на Капи, а не талон, който се попълва и пуска в кутията?

edit: Върнаха ми обаждане от КК. Макс в понеделник магазините във Варна ще бъдат заредени с талони за играта на Капи. Към попълнен талон се прилага кб за покупка и  се пуска в обособената кутия. Вярвам, че ще бъдат налични.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 17:27 от TopsyG

# 119
Вчера си мислех да взема един Персил, но след пороя следобяд не стигнах до покупка. Сега малко съжалявам за пропуснатата възможност. Не че щях да спечеля с едно участие ама поне да знам че съм участвала.
Здраве да е! Късмет на всички този месец!
И аз до последно се чудех за Персил, но се успокоявах, че е 4 та серия модела на пералнята, а не 8-ма каквато аз искам и че енергийният клас и е "В", а не А+++, какъвто аз купувам и се успоких.Smile Малко стана като приказката с лисицата и гроздето. Smile

Вече клас А+++ няма по новия стандарт класовете са от A.до F.Все още в магазин нататък мрежа има гратисен период в който могат да се продават уреди по стария енергиен клас .Така,че ако си купувате такива това означава,че те не покриват изискванията за новите енергийни класове

Общи условия

Активация на акаунт