Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 077
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък, преди барбекюто съм спечелила прибори Simple Smile явно е било предизвестие за следващата награда Simple Smile Simple Smile Simple Smile Приборите и сосовете са от играта Кикомания.
Вчера спечелих тениска на Орео, сега чакам пералната от Персил Simple Smile Simple Smile

# 91
  • София
Отварят ли ви се наградните центрове на Бургаско? За София ми излиза само един адрес в Орландовци.

# 92
Таня, да, и при мен само това излиза за София.
Въведох Русе и полето остана празно...

# 93
Доста игри имаше в инста за първи юни, дано спечеля нещо.
Купих си прахосмукачка на Бош намалена с точки от Практикер (ако някой иска точки подарявам) но  немога да намеря играта на Бош за регистрация на уреди.

https://promotion-bshhome.bg/gift/bagless/

# 94
Вчера за деня на детето си спечелих ваучер за детски магазин. Беше много весело, имаше игри, песни. 😍
Сега чакам Персил и Нестле.
Късметлийски месец на всички! 🍀

# 95
Някой видял ли е победители от тази игра „Знания за Натура 2000“  https://natura2000.bg/znania-za-natura-2000/?fbclid=IwAR0c6ys0ER … WklczML9tJFqjTTcM

# 96
Някой видял ли е победители от тази игра „Знания за Натура 2000“  https://natura2000.bg/znania-za-natura-2000/?fbclid=IwAR0c6ys0ER … WklczML9tJFqjTTcM

Пише, че печелившите се уведомяват със СМС. Не знам..

# 97
  • Под Слънцето
Аз да питам отново дали някой получи днес смс или пратката си от тегленето на КК на 22.05?
Чакам да ми подменят тенджерката, с която може и да е убито нещо , а после да се е търкаляла по стълби.
Толкова е очукана. Обещаха в понеделник сутринта тази седмица да ми изпратят нова и  .. си чакам..

# 98
Аз да питам отново дали някой получи днес смс или пратката си от тегленето на КК на 22.05?
Чакам да ми подменят тенджерката, с която може и да е убито нещо , а после да се е търкаляла по стълби.
Толкова е очукана. Обещаха в понеделник сутринта тази седмица да ми изпратят нова и  .. си чакам..
И аз чакам награда от тегленето от 22.05 , но още нищо няма

# 99
  • София

И аз чакам, ама няма смс

# 100
  • Под Слънцето
Не, моята е от предното теглене  като на 16-ти съм върнала данни. Обещаха да ми я заменят сега като изпращат с тези  награди от тегленето на 22-ри.

# 101
И аз чакам уок от тогава, но няма.

# 102
  • При децата ми
Вчера са дошли и моите мостри от "Нотино". Бях ги отписала:

Серумът е разкош!

# 103
  • София
Не, моята е от предното теглене  като на 16-ти съм върнала данни. Обещаха да ми я заменят сега като изпращат с тези  награди от тегленето на 22-ри.
И моят тиган от същата дата дойде в насипно състояние.
Скрит текст:
Казаха, че ще ми го изпратят тази седмица, но явно няма да е така. Wink Дано дойде в понеделник!

# 104
Аз също чакам тиган за палачинки от 22.05, но още го няма. Явно не са започнали да изпращат от това теглене.

Общи условия

Активация на акаунт