Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 076
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 75
Цева са качили седмица 6. Честито ако се виждате в списъка! Simple Smile
https://www.zewa.net/bg/promocii/kupete-i-spechelete-s-zewa/pech … vshi-uchastnitsi/
Бележките за целия период ли участват? Виждам име като моето , ама то е обикновено и бележките са ми от началото на играта..та се чудя...
П.п. току що получих и картата на София мел- най- накрая! 🤕
не видях никъде в правилата, че са седмични участията. Аз също за съжаление нищо не спечелих от тях. Но пък им пробвахме мократа хартия.

# 76
# 77
  • София
Печелившите от анкетата на Лидл за месец май-2023 година
За Зева някой беше писал, че участвал първата седмица, а го избрали втората седмица.
Така че участват бележките за всичките седмици.
Там звънят и на мейл пишат-не, че спечелих ама се похвалиха доста от темата.

# 78
  • Пловдив
За Зева някой беше писал, че участвал първата седмица, а го избрали втората седмица.
Така че участват бележките за всичките седмици.
Там звънят и на мейл пишат-не, че спечелих ама се похвалиха доста от темата.
Точно така! Аз писах. Участвах с един код първата седмица. Изтеглиха ме втората. Същия ден, когато публикуваха късметлиите, ми звъннаха. След седмица получих имейл с код.

# 79
Picky, благодаря за информацията. Обадих се вчера по телефона, казаха, че колегите вероятно са забравили/пропуснали и да им напомня с мейл и снимки да прикача, та им писах и сега ще чакам и ще се надявам.

Днес пазарувах продукти на Магги от Кауфланд, сега видях играта и си регистрирах бележката. Благодаря! Единият ми продукт е обозначен, като Магги на бележката, но другите два - "Фикс пълнени чушки".
На тази бележка ми е соса Хайнц, който купих, обаче на бележката пише "сос 220мл", а беше единствения вид със специалния промо стикер. Много мразя да става така...
На Хайнц се регистрира кода, а не касовата бележка, така че тя си ви остава за Маги играта. Късмет!
Благодаря.
Хайнц искат и касовата бележка. 
"Уважаеми уастници, моля след регистрация на код, задължително запазете опаковката на продукта с непокътнат стикер, както и касовата бележка удостоверяваща покупката на продукта. Горното е задължително условие за получаване на награда!"
От Магги/Нестле безкрайни години не са ме теглили, но аз упорито се включвам в игрите им. Надеждата ми е в соса - само там открих опаковки с промо стикер, а се оглеждам внимателно, откакто се сподели тук за играта.

# 80
Чакам хенкел да изтеглят пералните, макар, че май съм си хвърлила бележките ииииии не ми се мисли.....
Вчера пробвах уок тигана от кока кола - страхотееен е Simple Smile Дълбок, незалепващ....

# 81
Честит празник на всички малки и големи деца.
Благодаря за новата тема и дано и този месец е изпълнен с много награди.

И моите памперси пристигнаха - точно навреме, че ни бяха свършили предните Simple Smile

# 82
Само при мен ли не излизат печеливши в Орео?

# 83
Само при мен ли не излизат печеливши в Орео?
и при мен ги няма!

# 84
Куинс са качили  печеливши
https://2l.queens.bg/winners
Има номера на мама Blush

# 85
Аз при Орео виждам печеливши, но не мога да регистрирам. Дава някакви забранени протоколи и от телефон, и от лаптоп. При вас получава ли се?

# 86
  • Сф
А някой пробвал ли е днес да регистрира в Съмърсби? Въвеждам всичко и нищо не се случва. Трябва да изпише нещо предполагам. Като замръзнала е формата направо. Пробвах друг браузър, устройство, нищо. 🤔

# 87
Игрите на Мейт пак са бъгнали 😁

# 88
Доста игри имаше в инста за първи юни, дано спечеля нещо.
Купих си прахосмукачка на Бош намалена с точки от Практикер (ако някой иска точки подарявам) но  немога да намеря играта на Бош за регистрация на уреди.
Чакам килимчето от форума и наградата от играта на коколино, нещо се изложиха този път писах и няколко пъти имало забавяне заради липсващи продукти..
В Куинс ме няма с 3 Регистрации не се и надявах .

# 89
Оправиха игрите

Общи условия

Активация на акаунт