Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 113
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 135
  • Под Слънцето
Yst_89, освен да правите като мен- надлежно си изисквам кб и дубликат напоследък на всяка покупка. Така не им оставям шанс да си вадят дубликати за себе си.

# 136
# 137
И аз се надявах на играта на КК със сканиране на бележки, но като видях как касиерката си прибира бележките, нещо изгубих надежда. За Лайф Плевен, Девети квартал става дума.
П.П. Даже имам подозрения, че въпросната чете тук. Joy
Пиши оплакване, че не дава касови бележки.

# 138
Здравейте, кога точно се обявяват печелившите от петъчните билети на Кока Кола? В приложението търсих, но не успях да намеря информация.

# 139
И, аз моите бележки си ги взимам винаги.  Дори нарочно ги карам да минпускат отдвлни бележки за водите, защото реално се играе на брой бележки. Само че колко кока-коли и капита минават всеки ден през тях, те ги дават, не че не дават, ама като не си я вземаш и ти е цъкнала кола, прибира. Честно, и аз да съм, и аз ще прибирам, макар че сега се чувствам ощетена някакси.

# 140
Успешен нов месец на всички.
Доста готини игри се задават ня хоризонта.

# 141
  • Б
Аз  за една капачка на Шуменско чаках  на касата сума време, защото касиерките не знаеха за промоцията. Накрая ми дадоха , но казаха, че ще говорят с шефа  си.  И това за 2 път ми се струва, касиерките да не са запознати с игрите въпреки, че целия магазин е опасан с реклами за игри.  Успех в новия месец на всички и много награди да има!

# 142
# 143
  • Елхово

Благодаря на съфоромка за идеята снощи Gift Heart

# 144
Един страничен въпрос, нямаме метро тук. Ще пътуваме и имам набелязани някои неща, с карта ли се пазарува все още и ако е задължителна може ли да ползвам на познат?

# 145
Взимате си на входа еднократна.

# 146
Почти винаги са големи опашки на Информация, да не кажа винаги, че и там страдат от липса на персонал.
От моето приложение мога да ти пратя линк за временно пазаруване, ще пазаруваш с моята карта за определен период, 20 дни беше май, само трябва да си изтеглиш и ти app-a. Ако желаеш прати ми мейл на ЛС.

# 147
Един страничен въпрос, нямаме метро тук. Ще пътуваме и имам набелязани някои неща, с карта ли се пазарува все още и ако е задължителна може ли да ползвам на познат?
Отдавна можеш да си извадиш пластика като физическо лице, да си въртиш колелото и да си имаш карта. Аз вчера и от моята карта, и от на мъжа ми картата, си спечелих кремче и капсулка Персил. Дребни нещица, но ще се ползват и ме радват.

# 148
Нова игра на Carlsberg

# 149
Отдавна можеш да си извадиш пластика като физическо лице, да си въртиш колелото и да си имаш карта. Аз вчера и от моята карта, и от на мъжа ми картата, си спечелих кремче и капсулка Персил. Дребни нещица, но ще се ползват и ме радват.

Благодаря, пиша на лично за въпрос.
И да не е празен поста все още чакам ваучера озон от предната игра на орео, днес им писах в контактната форма след като вече и два пъти звънях на телефона на организаторите и няма резултат. Май всички си получиха наградите, за новата игра все още нямам настроение да се включвам. Да видя сега като е написано черно на бяло дали ще отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт