Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 099
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Петъчните награди на Кока-кола от 17 до 18 часа
Скрит текст:

# 121
Рали, ти сигурна ли си, че точно скреч карта трябва да  ни дават срещу покупката на Капи, а не талон, който се попълва и пуска в кутията?

Да, права си, моя грешка - талон, слънчасах днес от толкова ходене. Но нямаха никаква информация...

# 122
Здравейте, подарявам 2000МБ от Yettel.
Подарени.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 18:51 от Koseto.boseto

# 123
  • Под Слънцето
Рали, ти сигурна ли си, че точно скреч карта трябва да  ни дават срещу покупката на Капи, а не талон, който се попълва и пуска в кутията?

Да, права си, моя грешка - талон, слънчасах днес от толкова ходене. Но нямаха никаква информация...
И на ваш'та улица ше изгрее слънце. Изисквало технологично време.

# 124
Нова игра на Pombar в някои Търговски обекти в страната - https://game.pombar.bg/promotion/1/kidsday

# 125
Днеска викам,айде ще купя близалки за 4 лв да съм в играта 😂 То трябвало 3 бележки по 4 лв 🫣 Ще се прежаля,ама дано не са слушалки ,че имам много.А и са някакви никакви,като им чета ревютата 🤔https://www.emag.bg/bezzhichni-slushalki-stels-i500-sys-zarezhda … ew&ref=no_results

# 126
Слушалките им не са от хубавите. Аз съм имала такива от Траяна и се разреждат бързо, освен това се чупят лесно. Мисля, че са от типа безжични, които се продават в Алиекспрес.

# 127
И аз вчера купих близалки. В мола бяха по 70 стотинки. Детето начена една и близа точно 30 секунди, сигурно като разбра, че не може да я схруска, изгуби интерес. Joy но ще купувам още, то се е видяло.
Иначе играта на Пом-бер ми харесва, там ще участвам, мъжът ми го яде с биричката, но това значи, че ще приключим с три кода с Чио-то. Не можем да изядем всичко просто.

Големи надежди възлагам на сканираните бележки на Кока-Кола. Мъжът ми е с 4 бележки и аз съм с 6 от един и същ обект и се целим на мини-хладилника. Според мен с тези бележки няма голям интерес и имаме реален шанс.

# 128
В Кауфланд са намалени близалките по 39 ст.

# 129
И аз се надявах на играта на КК със сканиране на бележки, но като видях как касиерката си прибира бележките, нещо изгубих надежда. За Лайф Плевен, Девети квартал става дума.
П.П. Даже имам подозрения, че въпросната чете тук. Joy

# 130
  • София
Игра на Гордънс и Смирнофф

Скрит текст:

# 131
И най-новото допълнение към наградите-боклучки-бармански сетове.То не бяха прибори за барбекю,евтини колонки и слушалки ,раници,кърпи и какво ли не дето се чудя кога ще се наканя да хвана и да ги разчистя из вкъщи.

# 132
  • при късмета
И най-новото допълнение към наградите-боклучки-бармански сетове.То не бяха прибори за барбекю,евтини колонки и слушалки ,раници,кърпи и какво ли не дето се чудя кога ще се наканя да хвана и да ги разчистя из вкъщи.
Ако под разчистване имаш предвид изхвърляне, приборите за барбекю биха ми свършили работа

# 133
Скрит текст:
И аз се надявах на играта на КК със сканиране на бележки, но като видях как касиерката си прибира бележките, нещо изгубих надежда. За Лайф Плевен, Девети квартал става дума.
П.П. Даже имам подозрения, че въпросната чете тук. Joy
Поздравяваме я тогава 😉 Да хвърли някоя бележка и насам 🤪 Нали сме си семейство 🤗

# 134
Това ме накара да се замисля. В крайна сметка нямаме никакъв шанс почти с кока-кола, защото всички участващи обекти са надлежно информирани за кампанията. То сума ти кока-коли се купуват и ако нямаш инсталирано приложението или не четеш тази тема, няма и да разбереш, че се сканират бележки и да си ги търсиш. Освен ако не си касиерка, де...

Общи условия

Активация на акаунт