Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 276
  • 1 258
  •   2
Отговори
# 825

Печеливши от Чудо. Все още не откривам за по-малките награди. Аз играх само за куфар...

# 826
  • Русе
Наградите от Чудо си ги получихме, а нашата раница я и използваме даже. Получих имейл, в отговор на който да изпратя снимка на касовата бележка, адрес, телефон.

# 827

Не знам кой сподели за тази игра,но искрено благодаря! Аз съм сред късметлиите,които получават освен всякакви видове дамски превръзки, нощна лампа от Libresse . 🙏🙃

# 828
Виж хубаво изискванията,тия ги обсъждахме преди време че искат 1000 последователя и нам си колко публикации и сторита в инстаграм и фейса,не помня за каква награда бяха тогава,но то и имейла като видиш по креативен начин реклама да направиш на превръзките 🙄.

# 829
Разгледах ги. Не е кой знае какво. За последователи нищо не пише,искат стори или публикация във ИГ, или Фейсбук,да попълниш въпросник следкато получиш продуктите и една публикация в блог или група,в която членуваш и споделяш впечатления от продукта.

# 830
Някой знае ли как се получава код за Гъмитата с награда?
Пращат ми мейл, че има такова и ми иска код за да се регистрирам. Не че ще запомня кога е, за да го играя, но все пак Simple Smile
Спечелих си и кръгла кърпа вчера, днес я потвърдих. От 15-16 кода само това Simple Smile  Искам стол - само казвам Simple Smile Simple Smile
На 7days открих тотема, но все има хора и нямам намерение да се снимам и да ми се смеят Simple Smile

# 831
  • София
Има пояснение как се получава кода под полето за въвеждането му - нещо с ФБ беше свързано.

# 832
Някой знае ли как се получава код за Гъмитата с награда?
Пращат ми мейл, че има такова и ми иска код за да се регистрирам. Не че ще запомня кога е, за да го играя, но все пак Simple Smile
Спечелих си и кръгла кърпа вчера, днес я потвърдих. От 15-16 кода само това Simple Smile  Искам стол - само казвам Simple Smile Simple Smile
На 7days открих тотема, но все има хора и нямам намерение да се снимам и да ми се смеят Simple Smile
Трябва да ги последваш във фб.Преди геймито има пост с някакъв въпрос,на който трябва да отговориш.Пращат ти на лс кода.За това гейми,трябва да се напише коментар с любима книга.

# 833
Изненада 😁

# 834
И аз ще тествам превръзки Либрес от Бъз. 😊

# 835
Ех, 7 награди ( опти-грил-а) за 2-3 седмици. Преди 2 години, колко бяха на седмица…😅 100-на ли? Този въпрос е дъвкан, даже аз съм го питала, но доволни ли сте от оптигрила спечелилите, намирате ли му често приложение на фона на мястото, което ще заема?
Държим си го на закрита тераса- риба, кюфтета, сандвичи. Супер е!

# 836
Узото изтеглиха първата седмица и спряха да теглят и публикуват

# 837
Не теглят защото имат много странна логика в тегленията им 🤣 Другото теглене е на

# 838
Качиха спечелилите телефон в играта с цигари Merilyn. Няма ме, а ми трябва много нов телефон. Дано някой се разпознае

И аз съм като теб, но ме няма в списъка. Започнала е аналогична с други цигари, беше публикувана назад:
https://meganagradi.com/

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 21:27 от koala19

# 839
Качиха спечелилите телефон в играта с цигари Merilyn. Няма ме, а ми трябва много нов телефон. Дано някой се разпознае

И аз съм като теб, но ми няма в списъка. Започнала е аналогична с други цигари, беше публикувана назад:
https://meganagradi.com/

О, да, вече имам няколко регистрации, надеждата умира последна. Joy
Ако взема да кашлям, да знаете, от честата смяна на цигарите е! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт