Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 234
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 990
Аз не мога да вляза в приложението, от 14,00 ч. не иска да ми прати линк изобщо.

# 991
Аз не мога да вляза в приложението, от 14,00 ч. не иска да ми прати линк изобщо.
Аз въобще не излизам от приложението и нямам проблем днес. Не знам защо вие излизате, освен ако не играете с повече от един профил. Самото приложение днес има нова визия поне при мен.

# 992
Новата визия на Coca-Cola App не ми харесва особенно , ето я :

# 993
Някой може ли да качи линк към печелившите в кк, че нито в сайта ги откривам, нито в приложението в момента. Благодаря!

# 994
Станимир Иванов 641942Станимир Иванов 641942, и на мен не ми харесва, но предполагам, че е въпрос на навик. Ще свикнем и нея да гледаме. По важно е да имаме кодове и да се печели с тях  Simple Smile

# 995
При мен е със старата визия, явно за това не ми излизат и печелившите никъде, не ми е наред приложението

# 996
При мен е със старата визия, явно за това не ми излизат и печелившите никъде, не ми е наред приложението
Печелившите са на сайта още от снощи https://www.coca-cola.bg/press-center

# 997
  • София
И аз съм с Плажна чанта и одеало от Coca‑Cola. Сега чакам имейл само Simple Smile
Пристигна ми и една награда от ИГ. Мисля, че една година напред няма да участвам в игри с превръзки Sweat Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 18:56 от lorsun

# 998
  • Велико Търново
И аз съм все още със старата, но печелившите си излизат, както до сега.

# 999
  • София
Игра с покупка
Участвайте за над 100 награди в игра за серията Redmi Note 12
Може ли ако някой получи смс или обаждане от Натура, да пише тук,
че не знам дали са моите инициали.

# 1 000
Благодаря, Станимир. Не можах да намеря преди малко печелившите, само някакви стари кампании, явно съм търсела на грешно място.

# 1 001
  • София, Дружба 2
При мен КК приложението си е старото, виждам си всичко както беше преди. Спрях се да участвам там, защото доста кодове използвах и нищо не спечелих. Реших засега само да си трупам кодовете. Simple Smile
От Nivea men ни вест, ни кост досега......още нямам мейл. Sad

# 1 002
При мен КК приложението си е старото, виждам си всичко както беше преди. Спрях се да участвам там, защото доста кодове използвах и нищо не спечелих. Реших засега само да си трупам кодовете. Simple Smile

На 13.06. спечелих термочаша от Nivea men, вчера (21.06.) получих имейл, че касовата ми бележка е прегледана, отговаря на условията и да им изпратя данни за доставка. Дано скоро да Ви пишат!

# 1 003
Има ли някой, който не си е получил сака с бирата от Хайникен, защото аз не съм

# 1 004
  • София, Дружба 2

На 13.06. спечелих термочаша от Nivea men, вчера (21.06.) получих имейл, че касовата ми бележка е прегледана, отговаря на условията и да им изпратя данни за доставка. Дано скоро да Ви пишат!
Благодаря! Flowers Hibiscus Сигурно ми е рано още, защото моята награда е от 16.06. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт