Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 259
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 975
Вврният отговор е на два клика разстояние, защо трябва да се дава наготово тук?

# 976
И на един клик да напишете кой е верният оговор, ако го знаете Rolling Eyes
Не ми се четеше цялото ревю на филма, но щом пък е толкова важно - ще го направя!

# 977
Фийби Уолър-Бридж

# 978
  • София/Търново
Чакам мейл от КК.. Дано съм аз...

# 979
Благодаря! Въпреки че няма да се включа в тази игра.
Смисълът на този форум е да си бъдем полезни. Взаимно.
Станимир и Захарчето осигуряват условията за това, оценявам техните усилия, нека бъдем солидарни.
И за да не съм голословна, ще споделя една хубава игра, мисля че е до края на тази седмица. В профила на ДСК в Инстаграм има игра, трябва да отговорите на въпрос ( в Story), тегленето е в 17:00 часа, наградата е таблет.  Успех🍀🍀🍀

# 980
Кока-кола не ме уважава, но пък получих ей този имейл за билети за кино:

TF7 Награда от играта на Нова Телевизия с филма "Трансформърс: Възходът на зверовете"
от:   
Marketing ForumFilm (marketing@forumfilm.bg)
дата:   22.06.2023 14:12

Пиша Ви по повод спечелената от Вас награда от съвместното ни партньорство с Нова телевизия, посветено на филма „Трансформърс: Възходът на зверовете“ – двоен кинобилет за филма и оригинална награда от него – трансформърска тениска.
Кинобилетите ще може да използвате в периода 23.06. – 06.07. в избраното от Вас кино – Cinema City Делта Планет Мол Варна, в ден и час, според програмата на киното. След като се представите на касите на киното, освен билетите, ще получите и предметната си награда.
Моля, имайте предвид, че за да удостоверят самоличността Ви, колегите от киното ще Ви поискат лична карта.
 Поздравления и приятно гледане!
Екипът на Форум Филм България

# 981
# 982
За игрите с покупка съм пълна нула ( преполовихме годината)🌞 Участвах в 90% от игрите с покупка, при това несимволично ( разбирайте 6-7 участия), но не мога да се похваля с награда. Включвам се повторно днес, защото току-що разопаковах една награда от ИГ и съм впечатлена. Обявената награда, която спечелих, беше фондьотен ColourStay на Revlon ( Ирина Денева @when_you_wonder_what_to_wear),а получих цял комплект в красив брандиран несесер ( прилагам снимка)♥️.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 16:44 от NellyG

# 983
О, с одеало и чанта съм от Колата с едно билетче, така е много сладко!
Качиха и първия петък в сайта, снощи го нямаше.

# 984
И аз виждам инициали като моите сред печелившите на рескио, но никой не се свързал с мен, така че може и да не съм аз. И от натура 2000 още нямам смс.. Пожелавам забавно и вълнуващо лято, изпълнено с много награди за всички 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 985
От бира Морети свързаха ли се с някого ,аз чакам и май вече се притеснявам дали съм печеливша

# 986

Coke Thursday - от 17:00ч. до 18:00ч. 🥤🏄

# 987
  • Пловдив
На почивка сме в Турция и късметът ми се е отпушил-2 награди от ИГ и 1 от ФБ. Днес гледам, звънял непознат номер. Набрах го във Вайбър и писах съобщение. Отговори ми дама, че съм участвала в анкета на тема:Почивки и печеля Семеен подарък. Като се прибера, да звънна на дамата, да ми обясняла... Някой сеща ли се нещо по темата или е някаква зарибявка? Аз, че участвам наред в анкети, игри и томболи-участвам. Но и измамници има всякакви Simple Smile И какво толкова ще ми обяснява Simple Smile ?

# 988
Приложението на Кока Кола само при мен ли пише,че няма наличност или и при другите е така?

# 989
  • Пловдив
Кока кола пращат имейли.

Общи условия

Активация на акаунт