Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 292
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 480
Сикрет, аз има една награда, която много искам да спечеля, като цяло все гледам за нея и между временно се включвам в някоя друга- електрическа  тротинетка. Моля те, постискай твоите късметлийски палчета ако имаш желание и за мен. 🥰😂Не, че съм събрала монети още за тази на колата, ако събера, ще се включа веднъж, надявам се лятно пак да пуснат както Морени и Милка някоя с повечко бройки .😀

# 481
  • София
Не ме избраха в Персил, новите награди на КК, парфюмите, Нивеа мен, Милка, но пък тая седмица пристигнаха някои майски наградки.

Две бутилки от Хел спечелихме аз и мъжо. Нещо се объркаха и на мен пратиха още една, та станаха три, та сега трябва да им пиша и да видим как ще си я вземат обратно.
В Хайнекен ми отговориха да играя спокойно, в която игра си харесам, още не съм регистрирала, но ще го направя тия дни.
Чакам все още саундбара от Сушард и уока от последното теглене на КК.
Успех на всички!
Оле, ако минеш без връщане на бутилката и ти е излишна бих могла да те отърва от този товар 😂
От никъде нищо за мен напоследък. Честито на всички за хубавите награди.

# 482
  • София
Наградата от форумната игра на Фрош

# 483
Този месец още не са пуснали форумни игри, като стана дума.

# 484
  • Сливен
Добре, стискам палци 🤞. Щом е желана, рано или късно ще бъде спечелена. Почти всеки един тук, който е имал желана наградата в даден момент, е спечелил, рано или късно. Както при мен - много исках Оптигрил, в рамките на 1 година се включих във всяка една игра. Накрая го спечелих от Кауфланд-трябваше да се купят 2 бутилки КК, ако не греша. Така че - рано или късно, желаната награда се появява.🤞

# 485
Добре, стискам палци 🤞. Щом е желана, рано или късно ще бъде спечелена. Почти всеки един тук, който е имал желана наградата в даден момент, е спечелил, рано или късно. Както при мен - много исках Оптигрил, в рамките на 1 година се включих във всяка една игра. Накрая го спечелих от Кауфланд-трябваше да се купят 2 бутилки КК, ако не греша. Така че - рано или късно, желаната награда се появява.🤞
Ти си страхотен късметлия, а  аз вярвам, ме късметът е като прозявката- заразява! Благодаря 😊. Да, някои неща просто искаш да им се порадваш като награда, особено като и ми откраднаха колелото, не ми се дават за тротинетка. 😆 Доволна ли си от опти-грила?

# 486
  • Сливен
Спечелих го някъде 2018 или 2019, марка Тефал. Пробвах и двата режима - и "ръчен", и "автоматичен",с пилешко и свинско, но не е кой знае какво. Има хора, които наистина са доволни и го ползват всекидневно, но аз не съм от тях. 3 - 4 пъти използван и прибран.😁 Аз лично предпочитам скарата - имам една 6-7 годишна, незалепваща на Тефал, и съм много доволна. А най-много ми харесва, като си ползваме барбекюто, като се приберем в родното място.
Иначе и Пърленки съм пекла на Оптигрила - получиха се, но пак казвам, аз си предпочитам скарата. Ако се сещете, имаше игра на ФАНТАСТИКО, с най-различни награди - вечеря, ваучери, уреди и на мен тогава се падна отново Оптигрил. Тогава го размених със Топси, са посудите на Кк-да ви кажа, това беше наистина една много добра и изгодна оферта. Ползвам ги вече почти 2 години, а и за това не се включих, в тазгодишните подобни награди на Кк.

Видях, че минихладилникът доста бързо го разграбиха и се сетих че имам такъв, обаче от игра на Каменица. И както някой написа - тази година и Каменица се изложиха, само с кенчета. Иначе от тях най-голямата ми награда е Джага, спечелена през далечната  2011 година, прибрана и тя. 😁

# 487
  • Под Слънцето
О, сикрет, ДА!  Най-добрата размяна до този момент за мен за не знам колко години в игрите.
Ти се отърва от едно, аз - от друго. И на двете ни върши работа стоката. Само дето  хич не ми допада вкусът на месото след оптигрила , а не е да не сме пробвали всякакво и всякак. Най си е арно набучено на шиш и на жар!
Обаче голям мерак ми беше опти-то, пък от никъде не ми се  падаше. И да, разменяла съм доста награди с хора от тук, подарявала съм; влачила съм чували   с излишни дребни награди към дом за  деца Гаврош във Варна. Но тва си ми е  най-читавата размяна .

# 488
  • Сливен
Подкрепям те - друго си е месото къде е пасло, расло и да се е "одимило", ей тъй на жарчицата. 😁 И аз съм имала много успешни размени, другата която беше срещи ваучерите от Зайците /200лв/,взех приличната сума от 160лв и тъй като бяха преведени по Изипей, въртях колелото и се падна пак някаква парична сума. Даже, дамата с която направихме тази изгодна, невероятна, страхооотна размяна, е от форума тук. 😊 Взех си няколко уреди с тези пари и си ги използвам и тях. А за съдовете от теб - няколко пъти съм го казвала, ММ най-много хареса малката тенджерка, че когато го "хване" музата, да си направил той сам боб/докато си пиел биричката примерно 😀/, само нея използвал, че си знаел "мярката". 😄 А за другата с капака - правех кебап в нея и стана страхотен. Капака също може да се използва и да се готви с него, така излизат общо 4 съда за готвене.
И пак за приложението на КК - липсват ми тези награди, за Спорт депо и Съндейхабит. С един ваучер от Спортдепо, взех розова спортна чантата за 30лв - вече и нея 3-4 години търкалям.Даже последно, преди да свалят сайта на КК, бях спечелила 2 поредни ваучера за Съндейхабит и заридих с по 4 - 5 тениски за мен и ММ, и да ви кажа - от 2019 използвам тениските в къщи и нямат късане или цвета да е избледнял.Много други - От КК, от други игри, доста бързо ги износихме, а тези нямат мърдане. Миналата година, по 3 тениски на човек поръчах/общо 6 за двама ни/, със спечелен ваучер за 300лв - и те страхотна материя, направени с български шивици. Така че, дано пуснат пак за Спортдепо и Съндейхабит, че поне материята е хубава и издръжлива.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 20:18 от сикрет

# 489
Някой знае ли тавата от кк става ли за миалня?

# 490
Емайлираното покритие се мие с едно забърсване на гъбата, стига да не е яко загоряло, естествено.
А на сърбите емайлираните съдове са топ, топ!
Тефлонът не им е силата, но всички видяхте, предполагам.
В близка Сърбия съм се облизвала по техните съдове, то са цветове, теми, шарки, съдове и съдинки от качествен емайл.

# 491
  • Бургас
Някой знае ли тавата от кк става ли за миалня?
Да. Изпробвано е вече.

# 492
Фурла са изтеглили. честито на всички и със здраве да си ги ползвате и пълните

Аз ще пробвам пак при следващата им игра

# 493
Честито на всички за наградите-малки, големи и още по-големи!
Бях много заета в работата и не успях да ви се похваля  навреме . Хора, счупих каръка, спечелих от форумната игра на Fairy . Не съм вярвала, че толкова ще се радвам на едно веро Smile  Но то това моето стана почти две години без награда. Е, обичам си bg-mamma и това си е!
Извън форума нещата обаче продължават да са в застой, даже и от колата при толкова награди за мен нямаше нищо.

# 494
Аз ако ви кажа,  че изобщо не знам каква награда искам сега 😂😂може би телефон, че моя си е доста стар.
Но пък 20 фанти няма да изпия, заради това. 😃

Общи условия

Активация на акаунт