Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 287
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 495
Фурла са изтеглили. честито на всички и със здраве да си ги ползвате и пълните

Аз ще пробвам пак при следващата им игра
Ех, жалко!
И аз исках, ама следващия път ....

# 496
Добре, стискам палци 🤞. Щом е желана, рано или късно ще бъде спечелена. Почти всеки един тук, който е имал желана наградата в даден момент, е спечелил, рано или късно. Както при мен - много исках Оптигрил, в рамките на 1 година се включих във всяка една игра. Накрая го спечелих от Кауфланд-трябваше да се купят 2 бутилки КК, ако не греша. Така че - рано или късно, желаната награда се появява.🤞
Ох, аз много искам електрона книга, и все се каня да си купя Милка,но не вярвам много, че ще ми се падне 😔
Да ви питам за играта на 7 дейс - само качваш снимката в стори и ги отбеляваш ли? Защото го направих, но ме няма в галерията на страницата им 🙄 Ако някой от Плевен иска да се включи - има пано в Лайфа на Македония.

# 497
  • у нас
А1 5000 МБ да иска някой?

# 498
С червената кухня мисля е Йоана и тя искаше и спечели червен уред, ако не ме лъже паметта Simple Smile

Много желани награди Ви желая Simple Smile
Включвам се тук там, но няма с какво да се похваля , а и времето е хубаво и сме все на някъде и нямам много време , особено и че децата са ваканция…

🍀🍀🍀

# 499
# 500
  • София
Дали днес ще обявят наградите на КК и Фантастико, аз само там играя май в момента.

# 501
  • София, Дружба 2
Би трябвало днес да ги качат, така пише в правилата. Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 502
Предлагам оранжева капачка от фанта за код за нормални coins.

# 503
  • Там...
Оранжевата капачка дава обикновени коинс. Сивата капачка от лилава Фанта дава специалните.

# 504
Здравейте,имам няколко кода от фанта,на които ми изписва "изтекъл срок".На кой имейл пишете да ви ги активират отново?

# 505
Здравейте,имам няколко кода от фанта,на които ми изписва "изтекъл срок".На кой имейл пишете да ви ги активират отново?
Старите кодове от "Розовата" Фанта не важат вече , важат само от новата "Лилава" Фанта

# 506
Тук има игра www.burlex.bg регистрация за бюлетин

# 507
От Фанта на НДК спечелих шапка.
Редиш пъзел отборно, който отбор го нареди първи - печели награда.
До 18:30 ч има томбола за слушалки и още някакви неща.
Раздават новата Фанта също.
Има “кът за инфлуенсъри” - трябва да се снимаш с макета, подобно на играта на 7 дейс и се качва на стори в инстаграм. Дават и хартиена снимка за спомен (като снимка от моментен апарат полароид).
Малко хора има, защото вали.

# 508
Този месец нямам късмет в Лили, но така или иначе купувам Пантен. Дано някой се познае

Сикрет пожелай ми един фотоепилатор 🤪🤪🤪

# 509
Пак за играта на 7 дейс - питах ги и ми отговориха, че сбимката трябва да се качи от публичен и незаключен акаунт. Че то има ли такива 🤔 Освен на инфлуенсърите 🙄

Общи условия

Активация на акаунт