Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 264
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 780
В магазин ХИТ - великденските комплекти на Милка са намалени от 12.99 на 3.00 лв - срок на годност до 31.07.2023.
(Играта на Милка мисля, че е до края на месеца).

Бонбони Киндер са намалени от 6 лв на 2 лв (нищо че нямат игра и от тях купих, че са много на сметка).

Орео са намалени по 2.49 (малка опаковка) и 3.99 (голяма опаковка - 24 бисквити) на червен етикет - ако някой търси на промоция бисквити да участва в играта.

Магазинът е обявен като участващ в играта на 7days - няма никъде тотем за снимки. Питах и на информация, жената нищо не знаеше.
Аз си и знаех, че в повечето магазини ще гледат с отворена уста. Няма и да се занимавам да обикалям цяла София да им търся тотемите.
Написали в списъка и Шел Младост - ама той е затворен за неопределен период. Да знаете, да не се разкарвате.

# 781
  • София
С пуф съм от играта на Нивеа мен.
Скрит текст:

# 782
Тъкмо щях да купувам Джони от Кауфланд за играта, че е намалено и гледам цената- 19.99 лв. Минимална сума за участие- 20 лв. Няма да купя от там и няма да е Джони 😅

# 783
Пепси пускат ли игри ?Аз имам много мерак за едно барбекю ,но го изпуснах.

# 784
Пепси пускат ли игри ?Аз имам много мерак за едно барбекю ,но го изпуснах.
Pepsi преди години имаха толкова хубави игри с толкова много награди - от 2018г. никакви ги няма и знам че разочароват много хора - единствената игра която имат в момента е тази - https://pepsi-bg.com

# 785
  • оттам, откъдето започва България
С пуф съм от играта на Нивеа мен.
Скрит текст:

Честито и със здраве да се ползва!
Отдавна искам пуф като награда, но досега не съм успяла да спечеля. Simple Smile

# 786
  • Варна
Това ми излиза в приложението след активация на картата.

Днес ще се опитам да я изхарча и ще споделя!
Ваучерите от Шуменско са реално карти Идънред.

Спечелих ваучер от Шуменско за "барбекю продукти"..четох, четох, но не разбрах какво всъщност съм спечелила..някой вече да си го е получил ?
Важат ли за всички магазини? Аз бях спечелила ваучер от ОМВ, който също беше карта идънред, но ставаше да се ползва само за три магазина.

# 787
  • Пловдив
Картата Edenred би трябвало да важи навсякъде, където има плащане с карта. Аз лично я ползвах в безмитната зона на границата ни с Турция, без никакъв проблем!

# 788
  • Велико Търново
Картата Edenred би трябвало да важи навсякъде, където има плащане с карта. Аз лично я ползвах в безмитната зона на границата ни с Турция, без никакъв проблем!
Аз имах такава карта и от игра на Zewa и ставаше за всички магазини, но тази която имах от ОМВ, беше само са ОМВ, Спорт депо и още един магазин, не помня какъв беше точно. Веднъж бях объркала двете карти и бях дала тази от ОМВ в хранителен магазин и не я прие устройството.

# 789
Няма да ползвам купончето, ако някой го иска да пише, купуваш 1 второто е безплатно

# 790
Някой ако има свободен код за Емаг, ще съм благодарна.
Иначе пристигна и тигана за палачинки от Кола и запълнихме комплекта.

# 791
  • Варна
Тествах картата от Шуменско,  купих сандали на детето от Пепко и някакви дреболии от Кик и платих с нея без проблем!

# 792
# 793
❗️❗️❗️ Последен ден за регистрация на кодове в играта на Chio - https://chio.bg/campaigns/7/spring-23

# 794
Днес приятно и неочаквано ме изненадаха-печеля от Чио ваучер. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт