Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 249
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 795
И дядо Пеньо е приятно изненадан, че след сигурно цял склад регистрирани чипсове и той успя да се вреди с ваучер Rolling Eyes

# 796
Смс ли пращат от Чио? Писах им да ми сменят тел. номер,че ми е от предишна промоция регистрацията и не е активен вече,глас в пустиня. 😂 То мина де,никога не печеля от тях,но и чипсовете им не са ни любими. Купих 2 колкото да съм в джаза. 🤪

# 797
Имейл получих, май и някой друг беше писал преди това. Има контактна форма, в която да си попълниш данните- телефон и адрес за доставка. Пише, че след това ще се обадят и по тел. Simple Smile

# 798
Има ли игри на Jim Beam или Финландия?

# 799
Има ли игри на Jim Beam или Финландия?
От Водките на Смирнов, джин Гордънс и от уискито на Джони Уокър

# 800
Здравейте! От месеци не съм се включвала в игри, все не ми стигаше времето да ги следя. Разбрах, че Heineken отново имат лятна игра с покупка. Купих бира от Лидл, влязох в техния сайт, ама там има две форми за регистрация - едната е за бележки от Лидл, а другата е за всякакви. Наградите са различни. Това означава ли, че мога да регистрирам бележката и в двете форми и да участвам за двата видя награди?

# 801
# 802
Някой получи ли вече това, което са кръстили "плажно одеало"? То ми е единствено любопитно от тази игра.

# 803
Ех, 7 награди ( опти-грил-а) за 2-3 седмици. Преди 2 години, колко бяха на седмица…😅 100-на ли? Този въпрос е дъвкан, даже аз съм го питала, но доволни ли сте от оптигрила спечелилите, намирате ли му често приложение на фона на мястото, което ще заема?

# 804
  • Монтана
Здравейте! Някой дали има на представа дали този номер е от някоя игра +359 88 3270557 ? Звъня ли са ми, но не успях да вдигна, а сега като го набера почти веднага ме отхвърля 😞

# 805
  • софия
Почти в края на месеца се включвам с участие в Жая.

# 806
Има някакви телефонни измами или нещо такова, номерата, от които звънят започват с 08832705... и последните цифри са различни. Започват с версия, че се обаждат във връзка с Вашата поръчка и питат от София ли сте.
Здравейте! Някой дали има на представа дали този номер е от някоя игра +359 88 3270557 ? Звъня ли са ми, но не успях да вдигна, а сега като го набера почти веднага ме отхвърля 😞

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 13:00 от marie_k

# 807
  • София
Ех, 7 награди ( опти-грил-а) за 2-3 седмици. Преди 2 години, колко бяха на седмица…😅 100-на ли? Този въпрос е дъвкан, даже аз съм го питала, но доволни ли сте от оптигрила спечелилите, намирате ли му често приложение на фона на мястото, което ще заема?
Май бяха по 143 оптигирла на седмица за 7 седмици(общо-1000) по 5 кода
аз не успях да спечеля макар че играх всяка седмица от 3 телефона,
Размених  телевизор Краун за оптигрил и вече 2 години сме много доволни.
През 2-3 дена го ползваме за месо, зеленчуци, не дими,  месото се изпича за 15 минути от двете страни
без да се обръща. Почистването е лесно-слагам лист кухненска хартия-напръсквам с вода
и мазнината попива в салфетката, е трябва и с ръка малко да се тръкне, мие се в съдомиялната.
Преди комшиите разбираха кога печем нещо на скарата,
а сега не дими, нищо не пръска-никой не разбира и не дишат пушаците.

на издателство Сиела избрани книги с намаление 30% онлайн само, ако се поръчат
Скрит текст:
Издателство „Сиела“
2 ч.  ·
🌞И нека 🔥Мисия: Лято🔥 започне СЕГА ➡️➡️➡️ http://bitly.ws/IEUN 🌞
-30% на избрани 📚книги на Издателство „Сиела“ ви очакват между 📅19 и 28 юни САМО на www.ciela.com

💥Разгледайте пълната селекция и се насладете на едно ⛱️безкрайно и вълнуващо лято с някои от най-любимите ни 📚 заглавия!
https://www.ciela.com/…/promotsii…/online-promocija-30-ciela

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 23:25 от lite16

# 808
И аз не спечелих, а изхабих ужасно много кодове - още ми е неприятно, като се сетя.

Получих уок тигана - изглежда добре. Вече не чакам нищо.

# 809
Бира морети не трябваше ли вече да обявят печеливши?

Общи условия

Активация на акаунт