Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 243
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 855
  • Елхово

Чак да не повярваш! Благодаря на съфорумката Heart

# 856
Дайте днеска да направим едно масирано пускане на имейли към Кока Кола.Със запитване кога ще публикуват печелившите от сканирането на бележки.Ако сме повече,може и да ни отразят.Имейла,на който да пишем е Bulgaria@coca-cola.com или  coca-cola.app@hutsjwt.com  От там ми върнаха,когато имаше проблем със сканирането.

# 857
  • В страната на бурите
Преди малко спечелих тениска от Орео Simple Smile Знае ли някой дали са с размери?

# 858
Размерът е универсален.

# 859
Пристигана одеалото от КК. Памучна материя, по-голямо от кърпа, по-тънко, около 100/160 см. Харесва ми. Ще се ползва.

# 860
Според правилата на Baileys , днес до 18 часа е последния срок за уведомяване на печелившите.
Някой получил ли е имейл или обаждане от тях?

# 861
  • София
Според правилата на Baileys , днес до 18 часа е последния срок за уведомяване на печелившите.
До момента нищо, нито мейл, нито обаждане.

# 862

Да, преди малко ми звънна един младеж от рекламна агенция и записа данни за доставка.

# 863
Здравейте, кой носи електроният четец от Милка... Спечелих още в началото на играта ... но още никой не ми се е обадил?

# 864
В момента дали има игри с покупка на прах за пране и омекотител, че се налага да купувам вече? Или да се очаква да пуснат скоро?

# 865
  • Елхово
Здравейте, кой носи електроният четец от Милка... Спечелих още в началото на играта ... но още никой не ми се е обадил?
МбМ Експрес

# 866
От играта на Heineken, някой дали си получи наградата?

# 867
Може ли телефон  за контакт  с Орео .

# 868
  • София
Здравейте! Някой дали има на представа дали този номер е от някоя игра +359 883 27 0557 ? Звъня ли са ми, но не успях да вдигна, а сега като го набера почти веднага ме отхвърля 😞
това са измамници има статия в медиите
Скрит текст:
Чрез социалните мрежи Свободна Европа се сдоби с около 60 номера, от които е звъняла Наталия. Телефоните, от които обикновено се звъни, започват с цифрите 0883 27 или 0884 33.

ето я и нея
Скрит текст:

# 869
Форумно игри има ли?Видях за корейска козметика,но незнам как да я кача тук.

Общи условия

Активация на акаунт