Искам да кажа...(207) през Юни 2023

• 40 636
  • 663
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Чудесни резултати, браво на децата!

# 151
Добро утро!

Браво на децата! Да им стигнат резултатите,  за да влязат където искат!

Да избутаме петъка, че имам нужда от почивка вече.

Спокоен ден, банда!

# 152
Добро утро и от мен!
Поляхте ли резултатите от матурите?
Хубав ден!

# 153
  • при моите деца .....
Добро утро!
Снощи легнах късно....
Днес станах трудно.
Днес Марти си тръгва от Кушадасъ.
Днес Митито ще празнува със съучениците си завършване на 1 клас и ще му врэчат свидетелство....
Аз - на работа.
Вкъщи има планини от пране за прибиране....
Хубав ден!

# 154
  • На брега на реката
Добро утро!

Поздравления, за чудесните резултати на децата! Дай Боже да им свършат работа така, както искат!
Стискам палци и на по-малките!

Селесте, моята я взех и я пробвах за малко, че имахработа. Ще е доста трудно да му свикна на туй чудо, та ако не ти хареса, трудно ще я пробуташ на някого. То си е осъвременен уред от Инквизицията! Joy  Няма да се откажа обаче, ще опитвам докато свикна!

Тути, така е и големия ми син каза, че май ми се превръща в мания. Ама аз каквото и да съм купила си го ползвам, та ич не ми дреме, че те ми се присмиват!  Едната снаха веднага се нави, да отида и да им покажа как става, пък ще им го давам при нужда. Тъй де, да не би всеки ден да ми трябва. Ще го ползваме всички!

Снощната среща мина чудесно! Едва се разделихме в 11 часа. Не можем да се наприказваме. Ей, колко беше хубаво. Всички ме поздравиха за идеята и искат пак да ги организирам! Обещахме си /но не ми се вярва много/, че ще го правим ежемесечно. Дано се получи!

Направих една баница и нямам търпение да тръгнем за София. Не съм си виждала пиленцата ,от месец и половина! Heart

Трябва да избирам тоалет, че ще правят кръщене на внучката в края на месеца! ММ не иска, имал си дрехи! Как пък все той си има , а а все имам нужда?! Rage

Хубав ден, момичета!

# 155
  • гр.София
Добро утро ☕
Браво на децата, чудесни резултати!
Селесте, Бубе, опасни сте, радвам ви се🤗
Бубе, баничко- мъфини направи ли 😘
Боби, хубава Марти 🤩 хубава ваканция на малкия!
Аз снощи припаднах рано, че моя реши от летището на плаж да ни води🏝️ ама беше много хубаво, направили го хората като малко море, чисто, просторно, приятно, че и българско семейство държат мястото, жената от София, мъжът бургазлия с двете си деца, много хубави кюфтета ядохме 😁
Днес, имам доста работа да отметна и утре на работа!
Хубав ден момичета 🤗

# 156
  • София
Добро утро!
Честити резултати на децата! Да са им достатъчни за желаните места!
Деси, покажи снимки да видим красивото място. Къде точно се намира?
Аз днес съм с куп задачи. Изпращам ММ с родителите и няколко човека помощници да вземат багаж от родната им къща. Ще липсват 1-2 дни, докато го натоварят.
Петъка да ви е много ползотворен!

# 157
Добро утро!
Браво на децата, сега остана и да влязат в желаните специалности.
Роди, да не се ядосва мъжа ти. Има пишман майстори. За това намериш ли си, ги къткаш и си ги водиш с теб из страната (ние плащахме хотел за майсторите ни във Варна, но поне ядове нямахме)
Бубе, с тоето мие не на прозорци, взех и аз да заглеждам моите. ама пусто, като измия и почва да вали. Снощи тъкмо наторих цветятя и заваля.
Аз като работна булка от 4 часа пращам мейли. Клиентите ме знаят, ама и до две министерства изпратих...ще ме помислят за луда.
Има още сянка на терасата ( едната и част), измъкнала съм семена да садя. После на фризьор и вечерта ще имам дружка на гости.

# 158
  • гр.София
Роди, показвам 🤗
Pulling се казва мястото 🏝️

# 159
Благодаря, момичета! 💞 Дано му стигне за където иска.Днес е концерта и нямам търпение.Хубав петъчен ден!😘

# 160
  • на Мелмак
Добро утро,
Чудесни резултати, браво на децата!
Мойто малкото другата седмица ще бори матурите. Аз имам вече всякакви варианти, така че съм спокойна, дано и той да бъде!
Бубе, сложих го уреда за поръчване другата седмица. Ще му добавя мопове, че тази седмица много разход, отделно ММ е юбиляр, в събота ще е партито и не ми е до прозорци. И той ги миеше преди, но вече и той разчита на уредите. Wink
На постелката се чудя, но май ще я поръчам Sunglasses
Деси, чудно местенце!
Аз поработих малко повече, сега съм почивка 4-5дни. Вчера хвърлих доста месо, купено от една месарница до нас, яд ме е. Връщам се към това от Лидъл и Метро.
Пиле с ориз ще направя, салата и съм готова.
Купих си блуза за партито утре, доволна Simple Smile

# 161
Ети, не съм приключила с матурите - малката е другата седмица Joy
Ама нали 10-ти клас не е като 12-ти и направо бях забравила Whistling

# 162
  • София
Деси, приказно е мястото. Направо ми се прииска да се пренеса там. Blue Heart
Аз отивам да водя кучето на фризура. Yum

# 163
  • На брега на реката
Деско, направих голяма баница, с домашно точени ккои, че да има за всички.

Готвих сарми за Малечка и й дадах за вкъщи, а тя ги обажава. На втората вечер свършили и тя се тръшнала, че иска още. Иска при баба, че баба готви сармички на Билянка и има допълнително. Как да не ти е кеф да му сготвиш нещо.
Софиянчетата са една идея по-капризни и един път харесват баничко-мъфини, друг път не, но баница обожават, та така.

Много хубав плаж и природа!

Тит, и у нас все вали като чистя прозорците, ама  вече не ми е дерт, да му мисли Хутьо /Hutt W8/! Joy

Ети, ще чакам да се пофалиш!

# 164
Буб, накара ме да се облизвам.

Общи условия

Активация на акаунт