Искам да кажа...(207) през Юни 2023

• 40 641
  • 663
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро.
Роди, благодаря за снимките. Много ми е интересна тази страна.
И аз тези дни се мъча да не полудея от задачи.
Другото го забравих.
Хубав да е денят ви.

# 451
Добро утро.
Родива, пускай още снимки. Супата ми заприлича за сапун, свещ, нищо общо с деликатес за пиене в моите очи.
Буб, и ММ е във Франция и се оплаква от жегата. Каза ми, че ще запомни Версай с почервенелия си врат и жегата. Вчера ми предава директно от Айфеловата кула.
Хубав ден от мен!

# 452
Добро утро!

Родива, много интересно!

Савина, стискам палци за отлични резултати!

Бубе 🤗

Вчера не помня писах ли, но най-накрая успях да си регистрирам колата 😆 Целият КАТ ме знае вече...

Снощи плевихме доматите 😁 Любезно напомних на любимия, че той си ги пожела, аз бях за райграс 😁

Спокоен ден, банда!

# 453
  • Canada
Але, покрай сагата с регистрацията на горския само като ни видеха в КАТ констатираха "А, вие със Субаруто ли?!" 😂

Родива, мн екзотично. От приятелка знам, че хигиената им куца, плюят, хвърлят боклуци по улицата, така ли е още?

Тути, благодаря 😊 Друга им е болката, освен че не ни разбират. От кораба-майка, т.е. US са се усетили за разликата в обема и качеството на работата, която вършим ние и те. И прехвърлят все повече процеси към София, което сериозно клати стола на франсетата.

Хубав да е денят ви, потапям се 😁

# 454
  • Germany
Добро утро!
Днес най накрая съм осезателно по добре. Какво беше това чудо дето ме олепи не знам, но беше ужасно. Вчера ходих до личният с идеята да дава антибиотик и да се приключва, но той беше категоричен, че е вирус и да изчакам още ден-два. Лошото е, че още нямам глас, а са ни последни дни от курса и тренираме баш говоренето.... И аз се оплаквам от жегата. Снощи валя, а сега напече и е направо мор. И да, тук не са фенове на климатиците, защото не са природосъобразни Simple Smile
Савина, и аз стискам палци за добри резултати!
Бубе, да отминават проблемите и да се наслаждаваш на времето с внуците!
Родива, разказвай повече. Много са ми интересни азиатците и в частност китайците.
Хубав ден на всички!

# 455
  • Бургас
Ха, сутринта писах, а не се е публикувало 🤔
Хубав ден, момичета!

# 456
Савина, стискам ти палци!
Мони, оправяй се бързо.

# 457
Але, покрай сагата с регистрацията на горския само като ни видеха в КАТ констатираха "А, вие със Субаруто ли?!" 😂

Зимата като я купихме сто пъти ходихме в КАТ и само като ме видеха и дирекно "Ама нали ви казахме, че тази кола няма да я регистираме!". Просто защото беше с по-особени документи, че е била дипломатическа. В друг град я регистрираха без проблем. Сега като я прехвърлихме ме върнаха заради полицейските светлини (добре, че не успяха да пуснат сирената Grinning). Махнаме всичко и като отидох ме посрещнаха с "Аааа, вие бяхте с полицейската кола Grinning" Пък този мъж не беше там, като ме върнаха Grinning

# 458
Благодаря, момичета! ♥️ Днес запазих и при професорката, да ми се пази часът, в същия ден, в който взема резултатите.Младшият отива за дипломата, доживях да я вземе.😉😀

# 459
  • гр.София
Добро утро ☕
Бубе, спинкаш ли 😘
Да избутам и утре и после три дни почивка 🙂
Савина, браво на младежа 🤗
Але, запомняща си и ти и колата 😘
Мони, бързо оздравяване 🤗 брей гаден вирус!
Фонсе, а така покажи им как работят българите 🥰
Много е топло, днес 34 градуса 🥴 от утре захлаждане, дано!
Вчера бях на маникюр, направих френски и бях впечатлена 😁 не бях виждала лак на прахчета, дано е траен.

# 460
  • Бургас
Добро утро!
Оххх,тази аларма сутрин... 😔
Деско,много хубави ноктета!
Савина,браво на младежа! А ти се пази!

# 461
Добро утро.
Деси, много красив маникюр. Като написа лак на прахчета и се сетих как преди време от Хер и от темата разбрах, че има и прах за пране на шупли. Simple Smile
Хубав ден от мен.

# 462
  • На брега на реката
Добро утро!

Не спинкам, Деско, ама ме досрамя да пиша все по никое време!
Да мине и днес и от утре отпуск!

Помислете ни с добро, моля! Hands Pray

# 463
Добро утро.
Бубе, пращам ти цялата положителна енергия.
И на мен ми се спи, имам работа за трима, а съм сама.
Хубав да е денят ви.

# 464
  • Бургас
Бубе, с вас съм! Мисля ви!

Общи условия

Активация на акаунт