Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 42 256
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
При мен пише, че "не покрива медикаменти, изследвания и процедури, свързани с лечение на репродуктивни проблеми". Няма да стане, защото дори и хистеро, лапаро и лекарства все имат и друго на същата фактура. Не съм се сетила, а и не знам, дали е възможно да ми разделят всяка манипулация на отделна фактура. Така например отделно да пишат преглед инвитро и отделно на друга фактура да има хормони. Аз не че имам и фактури де, сега видях, че е трябвало да са фактури с касови бележки. Така де, няма да мине номера, благодаря на всички отзовали се.

# 646
Пробвайте. И аз имах други неща на фактурата, но ми платиха хистероскопия. На амулаторния лист за нея пишеше "съмнение за полип", какъвто за щастие не се откри.

При мен пише, че "не покрива медикаменти, изследвания и процедури, свързани с лечение на репродуктивни проблеми". Няма да стане, защото дори и хистеро, лапаро и лекарства все имат и друго на същата фактура. Не съм се сетила, а и не знам, дали е възможно да ми разделят всяка манипулация на отделна фактура. Така например отделно да пишат преглед инвитро и отделно на друга фактура да има хормони. Аз не че имам и фактури де, сега видях, че е трябвало да са фактури с касови бележки. Така де, няма да мине номера, благодаря на всички отзовали се.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 17:17 от Alisa_A

# 647
Пробвайте, говорете в болницата - хистерото примерно могат да пишат не свързано с репродуктивен проблем.
Скрит текст:
На мен от раждането ми включиха "избор на екип", заради застрахователя, пък такава услуга в Надежда няма.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 14:14 от Одри ♡

# 648
Ще отида до болницата и наистина ще попитам, дали могат да ми съдействат. То малко и измама се явява Disappointed
IvanovaLub, може ли и на мен да ми пишеш за подробности.

# 649
Еми, ако има полип примерно трябва да се махне така или иначе.

# 650
Здравейте! На някой вливали ли са му гинипрал преди  трансфер и как ви понесе?

# 651
Ами отне ми към 4:30-5 часа на доста бавно, защото като усилят получаваш силно сърцебиене. Иначе не съм имала никакъв проблем от вливката.

# 652
Лелеее, адски много време. Има ли някой при вас през цялото време.Трансферът беше ли успешен?

Ами отне ми към 4:30-5 часа на доста бавно, защото като усилят получаваш силно сърцебиене. Иначе не съм имала никакъв проблем от вливката.

# 653
То е в стаите за след пункция. Идваха от време други жени за вливки, но понеже трансферът ми беше следобяд бях сама през повечето време. Бях си взела книжка. Иначе сестрите постоянно минават да проверяват. Не беше успешен, но при мен има други фактори. Друго момиче е с успешен след тази вливка.

# 654
Тази вливка за какво служи ?

# 655
Да подпомогне имплантацията

Тази вливка за какво служи ?

# 656
И да няма маточни контракции. Като имаш тази вливка, няма да ти сложат инжекция но шпа която слагат преди трансфер. При мен имаше ефект , трансфера  е успешен .

# 657
И да няма маточни контракции. Като имаш тази вливка, няма да ти сложат инжекция но шпа която слагат преди трансфер. При мен имаше ефект , трансфера  е успешен .

Кога решават да ти я нязначат ?

# 658

Дори не съм обсъждала с доктора тази вливка,  то аз и не знаех, че има такива вливки де .
Чак когато отидох на трансфер,  акушерката от манипулационната ми каза, че доктора ми я назначил. Беше вече 5 след обяд , по най-бързия начин ме качиха горе и с нея ми направиха трансфера.
Аз мисля, че е препоръчително за тези които водят много динамичен начин на живот. Преди този трансфер имах страшно много работа и ангажименти, не се спирах, прибирах се в къщи само за душ и спане. Корема ми от нерви и напрежение беше станал на топка и ме болеше.
Дори мислех да говоря с доктора да отложим трансфера, защото хич не бях спокойна.

# 659

Дори не съм обсъждала с доктора тази вливка,  то аз и не знаех, че има такива вливки де .
Чак когато отидох на трансфер,  акушерката от манипулационната ми каза, че доктора ми я назначил. Беше вече 5 след обяд , по най-бързия начин ме качиха горе и с нея ми направиха трансфера.
Аз мисля, че е препоръчително за тези които водят много динамичен начин на живот. Преди този трансфер имах страшно много работа и ангажименти, не се спирах, прибирах се в къщи само за душ и спане. Корема ми от нерви и напрежение беше станал на топка и ме болеше.
Дори мислех да говоря с доктора да отложим трансфера, защото хич не бях спокойна.

При кой доктор сте и кой пореден трансфер ви бе ?

Общи условия

Активация на акаунт