Звездни Компромати - Юни'23

• 265 037
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
При Курск, най-тъпото е, че можеха да ги извадят, но просто ги остави лудият диктатор.
Звънче, не е до пари. Познавам много хора със скромни възможности и огромен глад за адреналин. И аз бях така като млада, но появата на деца рязко приземява.

# 1 456
А в случая четох, че и много късно са подали сигнал, че са изгубили връзката с подводницата, минали са часове, което в една такава ситуация, си е много утежняващо обстоятелство, предвид малкото време, за което имат кислород.
Аз се чудя как така се затваря с болт отвън и те отвътре абсолютно нищо не могат да направят, влизат като в капусла, без да могат по никакъв начин да си помогнат… Също така и gps защо няма, предполагам заради дълбочината, но все пак няма ли такива, които въпреки това да могат да пращат сигнал.

П.П. Съвсем си е като да търсиш игла в купа сено, понеже процентът, който е изследван на световния океан, си е много малък. Повече се знае за космоса, отколкото за океана.

# 1 457
Ами да... оставили са ги. Cry
Спомням си, че тогава, след като обявиха окончателно края на спасителната операция, в посолството на РФ се отвори зала или както там се казва- да се изказват и оставят съболезнования. Тогавашният ми работодател реши да ме изпрати мен да засвидетелствам скръбта и въобще отношението спрямо разигралата се трагедия. Няма да забравя колко много народ имаше, повече от час се редихме на опашка да се разпишем в оставената за съболезнования книга, да се оставят цветя... Бяха ги изтъпанчили консули и военно аташе да се срещат с хората. Много плаках тогава. Дори на шофьора, който ме развозваше, под очилата му се стичаха сълзи.

# 1 458
  • Враца
Тя преди това и доста време обясняваше, че са щастливо семейство - той на морето, а тя в София. Но толкова се обичат, че дистанцията не пречела на любовта им. Даже се искали повече!
И малко след това ШОКИРАЩО обявиха развода!

Е, какво да каже жената, може "летящо" да е било положението точно тогава Wink

# 1 459
А в случая четох, че и много късно са подали сигнал, че са изгубили връзката с подводницата, минали са часове, което в една такава ситуация, си е много утежняващо обстоятелство, предвид малкото време, за което имат кислород.

И аз това четох, което всъщност потвърждава, че колкото са богати, токова са и скръндзи. Опитали са да се справят сами без да викат помощ, която струва адски скъпо.

Разликата между тази малка частна подводница и Курск е, че при втората момчетата са били вкарани по задължение и по мисия, тук става въпрос за доброволен платен туризъм.

Това за почукването през 30мин го разтръбиха медиите като някаква надежда, но вчера по Нова говори един бг експерт и обясни, че е вид техническа настройка при всяка подводница. Глупаво е да се вярва, че човеци ще произведат такъв силен звук под вода за да може да бъде засечен от самолет в небето.

# 1 460
  • в 1001-та нощ
Няма значение как се отваря батискафът. Ако те излязат в открито море на такава дълбочина, загиват на място.

А относно Курск, не зная дали сте гледали филма, много е силен и много плаках на него.

# 1 461
Май са намерили части от подводницата.

# 1 462
Да, намерили са части от подводницата. Което означава, че е имало експлозия, ужас!
И аз не разбирам тази истерия по потънали кораби. Гмуркала съм се на 2 такива около 35-40 м. Не ми доставя удоволствие да гледам корозирали конструкции.

# 1 463
  • София
Малко да разведрим темата
Благо отишъл да иска ръката на новата изгора май

# 1 464
Как ще и иска ръката, като четох, че момичето не иска да я свързват с чичо Благо?!

# 1 465
  • In The Middle Of Nowhere
Леле с какво се е намазал тоя човек 🤣

В тази връзка "старата" му
Скрит текст:

# 1 466
Благой халка ли има на пръста си?

# 1 467
  • София
Ами той още си е женен.

# 1 468
Пишеше,че развода е насрочен за 21.06 ,но дали е факт не се знае.

# 1 469
  • Viena
Пишеше,че развода е насрочен за 21.06 ,но дали е факт не се знае.
Точно се връзва значи.Вчера се е развел-днес годеж.😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт