Звездни Компромати - Юни'23

• 266 086
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 410
Много ми харесва Боби Манекена, заради русата му,  втора съпруга  ли, се разделиха с Маги!?
Маги ми харесва повече, иначе.

# 1 411
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много ми харесва Боби Манекена, заради русата му,  втора съпруга  ли, се разделиха с Маги!?
Маги ми харесва повече, иначе.
"Боби Манекена" си е бивш престъпник.
Разделиха се, защото побийвал Маги-то.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 09:30 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 1 412
Те доста се бяха поскарали при раздялата (Маги и Боби), защото той не искал тя да запази името Желязкова. Искал новата му жена да го носи. Тогава Маги тъжна се оплакала на Сидеров (тогава гаджета), че остава без име горката и той ужасно кавалерски й казал “Хайде бързо да се оженим и ще вземеш моето име!” Но после се оправиха с първия и даже му бяха на сватбата.

# 1 413
  • София
Риана и мъж
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Джоан Колинс .... сега проверих, че е на 90 г., изглежда чудесно.
Скрит текст:

Съпругът ѝ е на 58 г.
Ребека Ромейн
Скрит текст:
Ким К. и Хейли Бийбър
Скрит текст:
Нина Добрев и Шон Уайт .... много грозни чехлички има нашето Нинче.
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:

# 1 414
Те доста се бяха поскарали при раздялата (Маги и Боби), защото той не искал тя да запази името Желязкова. Искал новата му жена да го носи. Тогава Маги тъжна се оплакала на Сидеров (тогава гаджета), че остава без име горката и той ужасно кавалерски й казал “Хайде бързо да се оженим и ще вземеш моето име!” Но после се оправиха с първия и даже му бяха на сватбата.

Тя Желязкова- Сидеров май доста време си вееше къдриците волна и свободна след развода с Манекена и преди да срещне новата голяма любов.

# 1 415
  • До морето
Тя преди това и доста време обясняваше, че са щастливо семейство - той на морето, а тя в София. Но толкова се обичат, че дистанцията не пречела на любовта им. Даже се искали повече!
И малко след това ШОКИРАЩО обявиха развода!

# 1 416
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Дженифър Конъли
Скрит текст:
Синтия Никсън и Кристин Дейвис
Скрит текст:
София Буш
Скрит текст:

# 1 417
Маги не беше разведена, докато не си намери новия. Само бяха разделени с Боби, но тя все пак не го пускаше, а и той нямаше зор да се размъкват из съдилищата, докато не поиска да се ожени официално отново.

Маги има екстеншъни, да кажа само. Поддържа се в Дима Стил в Хиподрума.

# 1 418
  • Стара Загора
Маги Желязкова я видях миналото лято в Несебър /стария град/. Разминахме се на 1 ръка разстояние. Ами не ми направи въобще добро впечатление - беше рошава, с доста тъмен тен и с неподходящо светлобежово червило за нейния тен. Абе, изглеждаше ми нечистоплътна.

# 1 419
Да такава е Магиту без грим е страшничка. 😁
Превключих от Преди обед на Гала, ЖДНБ! Ами вчера гледах за щастливо семейство от трима членове +дете. Днес обсъждат небинарните от СиГ. Еее ок нямам против различните, но постоянно ли това ще гледме по тв.

# 1 420
Актрисите от Сексът и града са много остарели. Яко ги докарват в сериала, че и в следващият, който направиха.

# 1 421
В кой месец трябва да е бременна Черногорова? Че  до преди няма и месец помен от корем нямаше.

Не знам но е факт
Скрит текст:

# 1 422
  • София
Според изкуствения интелект, така би трябвало да изглежда най-красивия българин. Не съм очарована.
Скрит текст:
Ммм не съм очарована. Прилича ми на румънски селянин от реклама на олио.Grinning

Напомня ми на арх. Мирянов - младши, с хорото в едно от Рилските езера
https://boulevardbulgaria.bg/articles/arh-plamen-miryanov-v-stra … otichnite-chudesa

# 1 423
Ау,този ми е състудент.Супер е на живо!

# 1 424
Ей, доживях да видя Риана с покрит корем и облякла анцуг!

Общи условия

Активация на акаунт