Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 800
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 065
Нещо не чета явно задълбочено. За останалите кралици се намесват само когато се заговори за Камила - кралица ли е или кралица-консорт.
Всички са "кралица - консорт" - Камила, Летисия, Матилд, Рания....  Само Маргарет е " кралица".

# 1 066
Задава се нещо интересно за Уимбълдън? 🤔

Имат да се реваншират за миналата есен, когато щяха да играят заедно, но в последствие Катрин не можа да участва.

Ден последен

Децата на Кент са в каретите

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 16:24 от Tinо

# 1 067
  • София
Днешното балконче:

И две почти еднакви снимки с разлика в годините:

# 1 068
  • Разпиляна във въображението
Нещо не чета явно задълбочено. За останалите кралици се намесват само когато се заговори за Камила - кралица ли е или кралица-консорт.
Всички са "кралица - консорт" - Камила, Летисия, Матилд, Рания....  Само Маргарет е " кралица".

Знам това. За изброените не съм чела някой да се "заяжда" кралици ли са или кралици-консорт. Само около Камила се разгаря дискусия. Мислих, че отдавна е изяснено.

Хубава е лейди Габриела и Томас Кингстън.

# 1 069
  • При семейството си
“Двете почти еднакви снимки” са страхотно попадение, кадри.

# 1 070
  • София
Какви жени, само, как се държат? Какъв дух! Не може всичко да е театър заради работата:

Скрит текст:

# 1 071
Всички са "кралица - консорт" - Камила, Летисия, Матилд, Рания....  Само Маргарет е " кралица".

Знам това. За изброените не съм чела някой да се "заяжда" кралици ли са или кралици-консорт. Само около Камила се разгаря дискусия. Мислих, че отдавна е изяснено.
Напротив, има потребителки, които много държат да пишат вместо имената на Летисия, Максима и Матилде, определението консорт.

# 1 072
  • Майничка
Оставете ги тези кралици, в следващото поколение ще е драмата! Да видим дали някого от съпрузите на многото бъдещи кралици ще го огрее за крал-консорт или ще си ходят принцове (или с друга титла).😉

# 1 073
В следващото поколение пак може да имаме кралици-консорт Joy поне в Нидерландия за момента, ще видим в другите Simple Smile

# 1 074
Абе, т.нар.кралици- консорти, имало е голяяям стремеж и жажда за поста. Може и да е имало либов тук-там. Wink
После всичко е пари и поза. Хубав живот имат привидно, вярно.
Но аз съм си скептик и в кръвта Wink

# 1 075
  • Пловдив
В Нидерландия нали Амалия е наследничка.

# 1 076
Ама и разрешиха да се ожени и за жена ако иска, та може да си имат кралица и кралица-консорт някой ден

# 1 077
  • Някъде там
Да и ако иска да се ожени за жена има разрешението на правителството 🙂.
Празненствата за Сен Жан в Монако започват тази вечер.
Много хубава Шарлийн. Децата са прекрасни. Габи много кокетна с тази прическа.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 21:48 от daviz

# 1 078
Преди тазгодишното първенство на Уимбълдън, Кейт се отправи към All England Club за рали на двойки с Роджър Федерер, тренирайки подаването си с осемкратния шампион на Уимбълдън.
Има и видео от посещението:
https://www.youtube.com/watch?v=l6K3G-gCYvk&ab_channel=Wimbledon

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 01:01 от Анонимен

# 1 079
  • в сърцето на един мъж...
Еха, че интересно. И какви сериозни тренировки имат децата.

Общи условия

Активация на акаунт