Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 786
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 080
Роял Аскот

# 1 081
  • София
Принцесата е в перфектна спортна форма.
Роджър е представител на любима моя марка. Wink

# 1 082
Истинска наслада за окото е Кейт- и на Роял Аскът, и на кортовете на Уимбълдън. Heart

# 1 083
  • София
Тази Катрин! Как да я харесаш…Където и да отиде, облече и поеме като инициатива е уау.
А това видео, спортната й форма, мускулите и играта са направо …Този спорт е изключително труден, а си личи че тя тренира редовно, храни се стриктно и има жестока дисциплина.
Извън това ще кажа, че този проект и видео са много интересни, с радост бих гледала още.

# 1 084
Катрин на Уимбълдън, в комбинация с Роже... Е това вече действително си е "наслада за окото" Simple Smile
Сега Уили да се включи в тренировка на Астън Вила, та съвсем спортно да го дават Уелсови.

# 1 085
Кралското семейство на Монако, беше ли на коронацията на Чарлз?!

# 1 086
# 1 087
Двамата ми любимци на едно място. Едва ли мога да мечтая за по-добра комбинация. Жалко, че той се пенсионира, но контузиите го принудиха.

Луи на фестивала Гластънбъри 🤣🤣🤣

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 20:14 от Не се сърди, човече

# 1 088
  • Пловдив
Малко да се посмеете. Ако искате може и да повярвате Simple Smile

Кралското семейство произлиза от човешки същества, чифтосващи се с извънземни влечугоподобни.

https://woman.bg/novini/elizabet-i-e-muzh-charlz-iii-%E2%80%93-v … ejstvo.86362.html

# 1 089
Принцесата на Уелс и Федерер = очаквано добра комбинация.
Страхотна форма поддържа Катрин. Наистина не знам кога успява с три деца и работни задължения.

# 1 090
Истинска наслада за окото е Кейт- и на Роял Аскът, и на кортовете на Уимбълдън. Heart
Тези крака, принцесата трябва да показва по-често. Тяло ли, стойка, коса, въобще супер вайб праща

# 1 091
Sophie Winkleman е била много стилна вчера на последният ден от Аскът.

# 1 092
  • София
София и Фернандо на сватба преди дни

Младоженецът е херцог де ла Вега, булката много ми харесва, той също не е за изхвърляне

# 1 093
Хубава булка, само в раменете нещо не ми харесва как седи роклята и това изрязаното на делколтето също, но иначе модела е хубав.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 21:45 от Анонимен

# 1 094
Sophie Winkleman е била много стилна вчера на последният ден от Аскът.

Много ми е симпатична напмен още времето на сериала Давам мъже и половина. Обаче виж я как съчетава холивудска кариера и роял живот. Добре й се е получило.

И нещо интересно
Кралска особа взела участие в „Двама мъже и половина“, но никой от екипа на известната продукция не знаел за това. Това признава самата Софи Уинкълман пред Insider и посочва, че получавайки ролята през 2011 г., тя успяла да скрие, че е съпруга на лорд Фредерик Уиндзор. По думите ѝ, криейки своята самоличност, тя успяла да изгради кариера в Холивуд.

Тъй като не взела фамилията на мъжа си след сватбата, красивата брюнетка можела да ходи на кастинги и да работи без проблем. Така и станало, когато я взели за Зоуи – приятелката на Уолдън (Аштън Кътчър ) в девети и десети сезон на ситкома, който все още се върти по някои телевизии в България.

Преди да се появи на телевизионния екран и да сбъдне мечтата си да играе в Холивуд, Софи участва в доста театрални постановки, снима се и в по-малки филми във Великобритания.

Когато се омъжва, актрисата получава титлата лейди Уиндзор, но никога не я използва, с което повечето от колегите ѝ и до днес не разбират, че тя е имала близки срещи с Елизабет Втора.

„Хората в моята работа в Америка не знаеха нищо за това. Те просто виждаха Софи Уинкълман на листа и така аз отивах на прослушването и след това можех да получа работата или не“, казва тя пред Insider за своята дълго пазена тайна.

Уинкълман разкрива още, че за нея е било много важно да я познават първо като актьор, а после като част от британския кралски двор.

„И те не откриха нищо за мен“, продължава тя.

Общи условия

Активация на акаунт