Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 868
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 885
  • Някъде там
Очаква се да видим Хари (а вероятно и Мегън) на 12 август в Сингапур на благотворителен поло мач, организиран от Sentebale, организацията, основана от него и принца на Лесото:

Оооо връщат се на същото място на което е проведено през 2017. Явно са запазили добри спомени от Сингапур.
Чакам и дамите да ги придружат за да имат и те спомени от там.

# 886
Софи е поразвързала кесията. Попадна ми в Инстаграм цената на облеклото и от вчера 2680 лири за шапката и 4327 за роклята. Не мога да си представя да дам толкова пари за шапка, ама аз не съм аристократка.
И на другите дами не са им евтини тоалетите, но просто удобно не се коментират. Не мога да кача снимката, но на деня на краля Максима е била с пелерина на стойност 3540 лири, просто пелерина, Амелия  е носила раиран ленен костюм /изглежда като тези от Зара/ на стойност над 1000 лири, чантичката която носи е за 615 лири, ама парите са си техни, имат възможност, купуват, не бъркат в моя джоб, вече дали ми харесват е въпрос на вкус и всеки си коментира.
Аз коментирам вчерашния тоалет на Софи, а не кой какво е носил някой, някога. Имат пари, купуват си скъпи тоалети. Нищо лошо не виждам в това. Коментирам го заради това, че досега не ми беше правила впечатление с високи цени на дрехите и шапките си.

# 887
Скрит текст:
Очаква се да видим Хари (а вероятно и Мегън) на 12 август в Сингапур на благотворителен поло мач, организиран от Sentebale, организацията, основана от него и принца на Лесото:

Оооо връщат се на същото място на което е проведено през 2017. Явно са запазили добри спомени от Сингапур.
Чакам и дамите да ги придружат за да имат и те спомени от там.
Почти сигурна съм, че дамите ще са там, както всеки път и ще видим прекрасни тоалети ❤

# 888
Матилде какво е облякла
Онзи ден с перде, ако го беше облякла някоя друга...

# 889
Много интересни спекулации за наслагването на гласа...нищо че съвсем друго пише в първата статия която отворих.
Освен интервютата, има и клипове с разни експерти, една от които е въпросната, благодарила на "друга жена". Да възможно е друг да е задавал въпроси и след това да се ползват отговорите.
За основните интервюта някой нещо? Серена? Марая Кери? Парис?

Те и някои вестници не от Монтесито пишеха за аферата Роуз, това прави ли я истина?
хахаха, тия за продукция не са ли чували. Предвид западналото ниво на таблоидите, май не. Joy Joy Joy

Супер, нямам търпение за поло мача! Heart
Идеята на подкастите е да има разговор между домакин и гост и в дискусията да излезат полезни неща за слушателите. Идеята не е някой служител да задава въпроси на госта, а после Меган върху този разговор да озвучи въпросите и да се прави продукция.
Ако Меган е участвала само в разговорите със Серена, Марая Кери и Парис, а останалите 9 епизода за "продуцирани" това е абсолютно скандално и обяснява защо Спотифай прекратиха договора и няма да платят всичките 20 млн...
В ютюб каналите на най-активните кралски наблюдатели има много интересни анализи за Спотифай и Диор. Който желае може да си пусне да слуша.

# 890
Силно се съмнявам да видим Меган и Хари заедно на поло мача, след всички писания за скандали помежду им, живеене на хотел, пропаднали сделки и т.н., не мисля че отношенията им са много цветущи.
“Личния живот” дето искаха нещо не е точно така, както си го представяха чак. Все пак, ако искаш такъв живот не си викаш папараци преди всяко голямо събитие в Лондон и не обявяваш разни новини на празниците на родата. 😅

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 12:03 от Анонимен

# 891
  • София
Силно се съмнявам да видим Меган и Хари заедно на поло мача, след всички писания за скандали помежду им, живеене на хотел, пропаднали сделки и т.н., не мисля че отношенията им са много цветущи.
“Личния живот” дето искаха нещо не е точно така, както си го представяха чак. Все пак, ако искаш такъв живот ме си викаш папараци преди всяко голямо събитие в Лондон и не обявяваш разни новини на празниците на родата. 😅
Аз се надявам да ги видим и двамата на поло мача в Сингапур.
Някъде прочетох, че Хари вече не може да играе поло в Щатите, та дано поне в Сингапур да се отдаде на кралското си хоби.
За подкаста на Мегън отдавна се знае, че тя е озвучила допълнително голяма част от епизодите.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 12:57 от Eiger

# 892
Това с наслагването на гласове се оказа нормална практика в медиите, затова е и странно защо точно за подкаста на Съсекс се истеризира.
Вече сложих линк, но ето пак:
https://graziadaily.co.uk/life/in-the-news/meghan-markle-smear-c … aking-interviews/
Превод:
“Всеки, който се занимава с продуциране на подкаст, може да ви каже, че е честа практика продуцентите да помагат за интервюирането на хора. Също така е нормално озвучаването да се дублира, коригира или презаписва след интервюто - както е при телевизионната продукция. Може би не е типично съдържанието да се излага така, сякаш става дума за разговор, но при толкова високопоставен и зает човек като Меган Маркъл със сигурност можем да допуснем понякога дублиран глас зад кадър. Това със сигурност не дава основание за купища от заглавия, в които тя е наречена "фалшива", нито дори е нова информация - журналистката Алисън Яроу разкри миналата година, че интервюто ѝ в предаването е проведено от продуцентката Фара Сафарфи. Така че защо се появи сега и защо се изопачава по такъв нечестен начин?”

# 893
Това с наслагването на гласове се оказа нормална практика в медиите, затова е и странно защо точно за подкаста на Съсекс се истеризира.
https://graziadaily.co.uk/life/in-the-news/meghan-markle-smear-c … aking-interviews/
Превод:
“Всеки, който се занимава с продуциране на подкаст, може да ви каже, че е честа практика продуцентите да помагат за интервюирането на хора. Също така е нормално озвучаването да се дублира, коригира или презаписва след интервюто - както е при телевизионната продукция. Може би не е типично съдържанието да се излага така, сякаш става дума за разговор, но при толкова високопоставен и зает човек като Меган Маркъл със сигурност можем да допуснем понякога дублиран глас зад кадър. Това със сигурност не дава основание за купища от заглавия, в които тя е наречена "фалшива", нито дори е нова информация - журналистката Алисън Яроу разкри миналата година, че интервюто ѝ в предаването е проведено от продуцентката Фара Сафарфи. Така че защо се появи сега и защо се изопачава по такъв нечестен начин?”
Не твърдя, че знам английски, но с преводача, това което прочетох, е че обвиненията във фалшивост тръгва не от вестниците, а от висш служител от платформата. Може и това с наслагването на гласа да е нормална практика, но явно Спотифай са очаквали нещо друго специално от този подкаст.  А що се отнася до заетостта и високопоставеността, не  смятам, че трябва да е оправдание да не свърши нещо, за което е взела пари и е подписала договор.

# 894
  • Разпиляна във въображението
Да озвучиш и коригираш само по себе си не е лошо. Да озвучиш отново и да коригираш себе си. Мисля, че на този принцип бяха нашите стари филми. Дори можеш да се запишеш под различни ъгли как задаваш въпроси. Но да си си ти. Гледах едно интервю където въпросите нашият журналист ги задаваше на български, а гостът му отговаряше на английски.

Скандалното е, ако е направено да се вижда Меган да води интервюто, без изобщо да е присъствала. Нали идеята е лице в лице.

# 895
Не видях това да е коментирано по-рано. Тоалетът на Камила от първия ден на Роял Аскот е същия от сватбата на Съсекс, само шапката е сменила.

# 896
Превод:
Спотифай не е медия, подкастът не е интервю.
Нека не бъркаме генерално различни понятия.
Джо Роугън да не си "продуцира", обработва, озвучава или дублира подкастите? Меган имаше договор за подкаст.
Вече поне е ясно защо нейният е един от малкото подкасти, който е само аудио и няма картина...

# 897
“Личния живот” дето искаха нещо не е точно така, както си го представяха чак. Все пак, ако искаш такъв живот не си викаш папараци преди всяко голямо събитие в Лондон и не обявяваш разни новини на празниците на родата. 😅

Аз пък мисля, че именно заради това ще са заедно, да опровергаят слуховете, без значение дали са верни или не. Ако не са заедно, само ще ги потвърдят, а те още не са готови за това.

# 898
Матилде какво е облякла

На мен пердето на Армани много ми хареса, а днес е в оранжево, предполагам в чест на гостите.

# 899
Матилде какво е облякла
Скрит текст:
На мен пердето на Армани много ми хареса, а днес е в оранжево, предполагам в чест на гостите.
Странна комбинация, но мноооого ми харесва Smirk пък и е тематично...

Общи условия

Активация на акаунт